דן ותיאוריית הקונספירציה

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

idanoosh17

New member
הו מפתיע!!!

בואי גם תפתיעי אותנו שאבא שלו הוא הבעלים של מנו ספנות!!!

רחמים 111

New member
התוכנית הזאת הופכת לבדיחה עצובה מפרק לפרק !!!

הכל מכור והכל מבויים אין שום תחרות הוגנת ואמיתית ממש שימו לב לפרק המוזר שהיה היום הבנים מול הבנות לכאורה תחרות הוגנת, אין יתרון לאף אחד מהצדדים, אין סיבה לחשוד בכלום - נכון ? לא נכון !!! שימו לב טוב טוב מה קרה התחרות עברה די יפה שקול והוגן מגיעים לשלב הרכבת המשפט - וכאן הבעיה הבנים למרות שהגיעו ראשונים, מסתבכים לגמרי, לא נראה שיש להם מושג אפילו לגבי מילה אחת במשפט ואלו הבנות + דן פותרות צ'יק צ'אק טוב, עדיין לא ממש חשוד... אולי היה להם קצת מזל, אולי בנות טובות יותר בעניינים מילוליים (מה שלפעמים נכון ) סבבה ! אני עדיין לא חושד בכלום מראים את המשפט של הבנות - אוקיי, עשו עבודה יפה עכשיו אני קצת מסוקרן לראות את המשפט של הבנים - מה היתה הבעיה שם ? אני רוצה לדעת על מה הם הסתבכו כל כך בכל התוכניות מהסוג הזה מגלים בסוף את הפתרון לא ? טעות - להשרדות חוקים משלה - לא מגלים !!! כאן הראש שלי מתחיל לעבוד אם לא מגלים כנראה שיש סיבה להסתיר אחרי הבדיחה שהיתה בשבוע שעבר עם דן ואחרי תחרות המטפחות האדומות (שלעולם תזכר כ"תחרות" המטומטמת ביותר שנערכה בתוכנית מסוג זה ) ההפקה הזאת מסומנת אצלי יכול להיות שפשוט נתנו לבנים משפט מסובך לאללה שלא יהיה להם סיכוי להשלים ? מאוד יכול להיות!! עד שלא מראים לי מה המשפט משהו כאן מסריח בואו ונחשוב ביחד הרי ההפקה ידעה מראש שהפעם זורקים שניים בתוכנית כיום יש 8 בנים ו 6 בנות על דן הם הרי יגנו בכל מחיר עד הסוף (הם בטח היו מוצאים סיבה להחזיר אותו לבנים שניה לפני ההדחה ..) נראה לכם הגיוני שהם היו נותנים שיהיה מצב שבו ישנן 4 בנות ו 8 בנים במצב כזה יש חשש שאנשים שטחיים כמוני (שמהווים לפחות חצי מהרייטינג) שצופים בתוכנית רק בגלל שהבטיחו להם חתיכות בביקיני יעזבו מייד. ברור שלא ! בגלל זה נתפרה המשימה המסתורית הזאת בגלל זה לעולם לא נדע מה היה המשפט של הבנים בקיצור הכל מכור הכל תפור - אין שום משימה שלא ברור בה המנצח או שלא מכוונים למישהו מסויים גם משימת החסינות של הבנים למה לעזאזל בנים תמיד צריכים להתמודד במשימות של כח בינם לבין עצמם ? הרי גם בין הבנים יש הבדלי כח ברורים ושיש משימת כח וסיבולת יודעים בדיוק מי השניים שמועמדים לנצח זה לא שכולם שם נראים כמו שוורצנגר (אם עומר היה בתכנית אז אולי היה יכול להיות קצת מתח ) כמו שסידרו לויקה וסיוון משימה קצת יותר מורכבת בכדי לא לתת להן להתמודד רק על כח (שאז ויקה היתה מפסידה ) גם כאן היה מקום לתת משימה שדורשת יותר כישורים ולא רק כח וסיבולת שבו התוצאה תהיה פחות או יותר צפויה. אבל זה בשוליים להיום המניפולציה השבועית היא כמובן המשפט המסתורי שקבלו הבנים ואיך תחמנו את כולם לחשוב שיש כאן תחרות ממש בשעה שאף אחד לא באמת היה מאפשר ששתי בנות יצטרכו לעזוב, כאשר מספר הבנות הוא כבר יותר קטן.

שדרן

New member
לא בהכל את צודק

לבנים היה אותו משפט בדיוק להרכיב! אבל בכל השאר אתה צודק. הפקה מפגרת הרסה את התוכנית. מפרק לפרק אתה לא מבין למה הם עושים את זה.

רחמים 111

New member
איך אתה יודע שהיה להם אותו משפט ??

גיא בפירוש הדגיש שלכל אחד יש משפט שונה ובכלל, אם זה היה משפט זהה הרי השולחנות היו כל כך קרובים ואפשר היה לראות על מה עובדים בשולחן השני או אפילו לשמוע את מה שהם ממלמלים - זה לא הגיוני לתת משפט זהה בצורה שבה השולחנות היו מסודרים מטר אחד מהשני. ברמה העקרונית אם באמת רצו תחרות הוגנת היו צריכים לתת להם את אותו משפט וכמובן לשים מחיצה בין השולחנות שלא ניתן יהיה להעתיק או אפילו להרחיק את השולחנות זה מזה עוד כמה מטרים שגם לא יוכלו לשמוע את הדיבורים על המשפט מהשולחן השני אבל בהשרדות לא מעוניינים בתחרויות הוגנות יש להם תסריט והם תופרים מנצח לכל תחרות כמו בסיפור עם דן בשבוע שעבר, כמו עם המטפחות האדומות (שאגב גם שם לא הראו לבנים למה הם הפסידו כי אז הם היו מבינים שעבדו עליהם וכל העסק הוא בדיחה גם אם מתחרים על שמפו ) גם בתחרות המשקולות היה ברור שלנועם יש סיכוי טוב להתמודד על הזכיה (אבל לא נורא הם כנראה יצילו אותו במשימה שתתפר במיוחד בשבילו עם ויקה בשבוע הבא ) למה לא לתת לבנים משימה של מהירות וזריזות פעם אחת הרי במשימה כזאת די ברור שכל האנשים גדולי הגוף כמו נועם יפסידו בודאות ואנשים בעלי פרופורציות כמו מולי ינצחו בבטחון מוחלט !! למה לא משימה של קליעה למטרה בכדור אבן או משהו - ששם היתרון עם שחקני הכדורסל - גיא או קליעה למטרה - אלכס בכל משימה שהיא משימה חד כישורית יש יתרון למישהו מסויים כח זה לא הכל בחיים אם רוצים תחרות הגונת צריך לתת משימה מורכבת מכמה כישורים ולא מיכולת אחת (כמו במשימה של ויקה וסיוון ששם למרות שלויקה היה יתרון מוחלט של דקיקות וגמישות עדיין היה את אלמט החפירה שבו לסיוון כנראה היה יתרון והאמת שאם היתה נדרשת חפירה קצת יותר ארוכה לדעתי ויקה היתה מפסידה ) הם פשוט תופרים משימה חד כישורית לפי מה שהם רוצים שיצא ואם זה לא מספיק מכניסים יתרון לא הוגן מכריע כמו אם המטפחות האדומות וכמו אם המשפט המסתורי הזה ואגב, גם אם בסיכוי של 1 אחוז שהמשפטים היו זהים מה שלא הגיוני בעליל בגלל הקרבה של השולחנות תמיד הם יכולים לערבב את האותיות בצד אחד בבלאגן מוחלט ובצד השני להשאיר אותם חצי מסודרות (כמו בקלפים או דומינו שלא מערבבים טוב ואז מישהו מקבל "קלפים טובים" על ההתחלה ) בקיצור תופרים לנו מנצח ואח"כ כותבים תסריט ומשימה שתתאים לכך וזה הולך ונהיה ברור מפרק לפרק.

ההפקה גרמה להדחת עומר בגלל המידע שעמד לספק

על אביו של דן -העו"ד- שהיה שותף להפקה. אני שומעת עקיצות פה ושם. אבל מי שיחקור, או עתונאי שייקח ברצינות את העניינים לידיים, יגלה מה שאני יודעת ממקור ראשון.

סאמוואן

New member
וואי תספרי לי מה את יודעת..

זה נשמע מעניין ואני גם מאוד רוצה לדעת מה היה מאחורי ההדחה של עומר

עומר גילה שיש ייתר פריבילגיה לדן בגלל שאביו ש

שותף להפקת התוכנית. אין פלא איפה שדן הוא הזוכה האחרון

סאמוואן

New member
אני לא מבינה..

המתמודדים לא ידעו מההתחלה שאבא של דן קשור להפקה?? ומסכן שלי עומר...בגלל זה ההפקה המעפנה הזאת העיפה אותו!!

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני!!

תחשבי שהוא היה יכול להישאר עוד מלא זמן על האי...

סאמוואן

New member
יאללה עזבי אותך..

סתם הפקה מלוכלכת שהורסת תוכניות ריאליטי והופכת אותם למשחקים מכורים.. והאמת שגם אם לא הייתי אוהבת את עומר עדיין הייתי רוצה לגלות את האמת..וטוב שכך..

ואיך בדיוק הפקה גרמה להדחתו?

האם אנשי ההפקה עברו בין חברי השבט ושכנעו אותם להצביע נגד עומר?

era2

New member
לפי מה שידוע לי

עוד לא צילמו את הגמר... יצלמו אותו בארץ

icy rain drop

New member
אחח, דן.... רק אני אוהבת את דן? ../images/Emo99.gif

הוא גם מצחיק, גם תחמן, גם מעניין, גם חש את עצמו, וגם נראה ממש לא רע...
מה הבעיה שהשאירו אותו? אני דוקא מרוצה מהסידור. מההתחלה הוא היה הפייבוריט שלי! למרות שנדמה לו, קפון ממש לא משחק טוב כמוהו. קפון יותר חושב שהוא כזה, דן באמת כזה. אני מקווה שהוא באמת יגיע לגמר, אם ידיחו אותו לפני, יהיה הרבה פחות מעניין ונחמד לבהות בתוכנית...

למעלה