התוכנית הזאת הופכת לבדיחה עצובה מפרק לפרק !!!
הכל מכור והכל מבויים אין שום תחרות הוגנת ואמיתית ממש שימו לב לפרק המוזר שהיה היום הבנים מול הבנות לכאורה תחרות הוגנת, אין יתרון לאף אחד מהצדדים, אין סיבה לחשוד בכלום - נכון ? לא נכון !!! שימו לב טוב טוב מה קרה התחרות עברה די יפה שקול והוגן מגיעים לשלב הרכבת המשפט - וכאן הבעיה הבנים למרות שהגיעו ראשונים, מסתבכים לגמרי, לא נראה שיש להם מושג אפילו לגבי מילה אחת במשפט ואלו הבנות + דן פותרות צ'יק צ'אק טוב, עדיין לא ממש חשוד... אולי היה להם קצת מזל, אולי בנות טובות יותר בעניינים מילוליים (מה שלפעמים נכון ) סבבה ! אני עדיין לא חושד בכלום מראים את המשפט של הבנות - אוקיי, עשו עבודה יפה עכשיו אני קצת מסוקרן לראות את המשפט של הבנים - מה היתה הבעיה שם ? אני רוצה לדעת על מה הם הסתבכו כל כך בכל התוכניות מהסוג הזה מגלים בסוף את הפתרון לא ? טעות - להשרדות חוקים משלה - לא מגלים !!! כאן הראש שלי מתחיל לעבוד אם לא מגלים כנראה שיש סיבה להסתיר אחרי הבדיחה שהיתה בשבוע שעבר עם דן ואחרי תחרות המטפחות האדומות (שלעולם תזכר כ"תחרות" המטומטמת ביותר שנערכה בתוכנית מסוג זה ) ההפקה הזאת מסומנת אצלי יכול להיות שפשוט נתנו לבנים משפט מסובך לאללה שלא יהיה להם סיכוי להשלים ? מאוד יכול להיות!! עד שלא מראים לי מה המשפט משהו כאן מסריח בואו ונחשוב ביחד הרי ההפקה ידעה מראש שהפעם זורקים שניים בתוכנית כיום יש 8 בנים ו 6 בנות על דן הם הרי יגנו בכל מחיר עד הסוף (הם בטח היו מוצאים סיבה להחזיר אותו לבנים שניה לפני ההדחה ..) נראה לכם הגיוני שהם היו נותנים שיהיה מצב שבו ישנן 4 בנות ו 8 בנים במצב כזה יש חשש שאנשים שטחיים כמוני (שמהווים לפחות חצי מהרייטינג) שצופים בתוכנית רק בגלל שהבטיחו להם חתיכות בביקיני יעזבו מייד. ברור שלא ! בגלל זה נתפרה המשימה המסתורית הזאת בגלל זה לעולם לא נדע מה היה המשפט של הבנים בקיצור הכל מכור הכל תפור - אין שום משימה שלא ברור בה המנצח או שלא מכוונים למישהו מסויים גם משימת החסינות של הבנים למה לעזאזל בנים תמיד צריכים להתמודד במשימות של כח בינם לבין עצמם ? הרי גם בין הבנים יש הבדלי כח ברורים ושיש משימת כח וסיבולת יודעים בדיוק מי השניים שמועמדים לנצח זה לא שכולם שם נראים כמו שוורצנגר (אם עומר היה בתכנית אז אולי היה יכול להיות קצת מתח ) כמו שסידרו לויקה וסיוון משימה קצת יותר מורכבת בכדי לא לתת להן להתמודד רק על כח (שאז ויקה היתה מפסידה ) גם כאן היה מקום לתת משימה שדורשת יותר כישורים ולא רק כח וסיבולת שבו התוצאה תהיה פחות או יותר צפויה. אבל זה בשוליים להיום המניפולציה השבועית היא כמובן המשפט המסתורי שקבלו הבנים ואיך תחמנו את כולם לחשוב שיש כאן תחרות ממש בשעה שאף אחד לא באמת היה מאפשר ששתי בנות יצטרכו לעזוב, כאשר מספר הבנות הוא כבר יותר קטן.