החוליה החלשה שלב 7

veredmp

New member
הצל"ש בדרך ../images/Emo8.gif

וזה בסדר. אני אף פעם לא מתרגלת לדברים טובים.....

shay keran21

New member
../images/Emo45.gifאבל התגברתי...אוטוט אני מכין

לכם הפתעה..אבל צריך להיות לי אומץ...כמו שרשמתי בעבר נכחתי ביכולת לנגן בלי ללמוד,אני מנגן רק על פי שמיעה,אני מתכון להקליט את עצמי מנגן את השיר ואז לשיר את השיר ולהדביק...ייקח לי קצת זמן אבל יש לי חברים שמבינים בזה...אולי שבוע הבא כבר אעלה לכם...השיר הזה תמיד יהיה ממוקם אצלי במקום הראשון..אני מתלבט אם להדביק את הקולות הליווי..נראה אם זה יתאים...כי המנגינה תהיה רק באורגן בעצם..אם לא אעשה גם קולות ליווי וגם ידידה שלי תעשה קולות...מעניין איך זה יצא...נראה לי אשלח לך ורד קודם במסר ואז אקבל ממך אישור להעלות..חחחחחחחחח

veredmp

New member
אתה ער לעובדה שברגע שרשמת מה אתה מתכוון

לעשות זו כבר לא הפתעה, נכון?
מחכה לראות את זה

shay keran21

New member
חחחח אבל זו לא ממש עוד ההפתעה

כי זה לא מוכן..רק סיפרתי מהי,אבל לא ממש היא מומשית...חחחחח

נטלי... ../images/Emo42.gif

אנחנו פשוט רעים!! זה ממש לא קל מה שהולך פה... ורד, מי המציא את המשחק הזה?? חח לפי התגובות לאנשים פה נשבר הלב... חחח סתםם... אבל עכשיו ברצינות, אנשים תירגעו, זה רק משחק!! הרי זה ברור שלכל אחד יש את ההעדפה שלו, וכל אחד חושב ששיר אחר ינצח.. ועובדה שבסיבוב הקודם זה היה ממש צמוד.. (וככה גם בסיבוב הזה). אבל אנחנו חייבים לקחת הכל בפרופורציות! זה לא כאילו יקרה משהו בסוף המשחק, זה לא כאילו השיר שיבחר יהיה - אנ'לא יודעת מה - ההמנון של הפורום ומשם אין דרך חזרה... זה סתם משחק... לחוות את דעתנו על השירים באלבום... ולראות איזה שיר (פחות או יותר) הכי אהוב עלינו. אז תיקחו נשימה עמוקה, קחו את המשחק הזה באיזי, בכיף וזהו!! שיהיה המשך שבוע טוב לכולם! אוףףף מחר יש לימודים

veredmp

New member
רוע לב זו אחת התכונות שבלעדיה אי אפשר

להיות חבר פורום פעיל
זה דווקא נחמד שאנשים נכנסים לתוך המשחק. אני אוהבת את זה (לא שנשבר להם הלב, כמובן, אבל זה מראה על קשר חזק שיש להם עם הדיסק והשירים בו). ובכל מקרה, הצעה שלי - ברגע ששיר עף מהמשחק שימו לכם אותו בפול ווליום. זה יקל את הפרידה ממנו

מורןס

New member
פנינים בנהרות

ממש אכזרי מה שהולך פה! (איך העפתם את הוכחה?) את חדשות טובות לא אהבתי. עד ששמעתי אותו בהופעה. עכשיו אני לא מסוגלת להוציא אותו. אפילו שהוא מאיים על נטלי שזה בכלל באסה.

veredmp

New member
אה, אני מבקשת, בלי איומים פה ../images/Emo3.gif

המשחק הזה מוציא את הצד המכוער של כל אנשי הפורום, מז זה

Crurifragium

New member
זה לא היה איום

זו הבעת תמיכה ותודה. אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם כמה בריונים חסונים.

sp400

New member
זה חוקי..

לקרוא לאנשים רנדומלים מכל הפורמים השוניפ בתפוז להצביע לנטלי?

veredmp

New member
אז זהו. שלא!

ניקים שאני לא מכירה ושלא כותבים בפורום בקביעות לא יילקחו בחשבון. המשחק הוא של חברי הפורום, לא נסיון לראות למי יש הכי הרבה חברים

למעלה