היום ב
אנשים

לא, לא, זה לא אפשרי.

אבל מותר לתת את הכתובת לאתר (אחרי הכל, יש בו גם דברים חוקיים) ואנשים יורידו לבד. הורדות ישירות יהיה דבר מעולה, אבל אני אסתדר גם עם טורנטים.

Serf SaN

New member
מה עם שמות קודים? וצפנים? O:

ורק מי שירצה אני אגלה לו מה זה באמת הצופן שאנחנו מדברים עליו כל הזמן ^^; ואתה צודק, הייתי מביא פשוט לינק לאתר..אבל זה פורומים, וזה קצת מבלבל שם..והם הפכו את זה לא מזמן לפורטל ם.ם טוב נו, נקרא לזה פשוט בשם קוד שנחליט מאוחר יותר, ואז אני אביא לינקים לעמודים שבהם נמצאים טורנטים ^^ נשמע נהדר D: אלא אם גם זה אסור T_T

Oukami Kun

New member
זה אפשרי.

רגע, יהיו פרקים להורדה בטורנטים?! מצוין! אבל אני אצטרך לדעת יפנית בשביל זה לא? ._.

Oukami Kun

New member
אה אוקי.

ומילי, בטח שהוא יכול לתת קישור לעמוד שיש בו קישור לטורנט. למה שהוא לא יוכל? ואני פרשתי לי ללילה הזה. (פשוטו חיכיתי שהאלבום יגמר @_@) נדבר מחר. אל תתפרעו לכם כאן לבד [-{

Serf SaN

New member
או! בדיוק גם אני באתי לפרוש...

טוב, לילה טוב לכם ^^ אל תדאגו! עוד יהיו מלא לילות משעממים שנוכל להמשיך את סיפורנו! XD רק שצריך לזכור מה היה הסוף...@.@ טוב נו, ג'ה! D:

Serf SaN

New member
נאמ נאמ...חבל :\

אבל בכל זאת נצטרך לקרוא לזה בשמות? ^_^;

Serf SaN

New member
עוד 14 שעות ו12 דקות!

וואע וואע D: איזה ישנונים פה כולכם XD

strawberrys

New member
וואו... חולים בנפש@@;;;

אני חשבתי ללכת רק ל10 דקות ואז לחזור לבדוק אם הגיעו אנשים, אבל נרדמתי. ואז התעוררתי והיו לי רגשות אשם על כך שקראתי לכם לבוא ונעלמתי, אז באתי להסביר את עצמי והלכתי לישון שוב
(אתם יודעים איך זה להיות מול מסך של מחשב כשייפים.. זה ממש כואב בעינייםP:)

עוד בחורה זה אף-פעם לא מזיק ^^

ולא, מיתר, זה לא כואב בעיניים. אני הייתי נשאר עד ארבע תמיד. זה ממש לא מפריע

strawberrys

New member
גם אני הייתי נשארת עד ארבע תמיד...

אבל זה היה כשלא הייתי עייפה. בכלל, אני חושבת שיש רק שרשורים לילים בודדים שלא השתתפתי בהם.

למעלה