הישרדות בעיתונות

סאמוואן

New member
יכול להיות שהיא התכוונה..

שיעל ידעה שחלק מהשבט הולכים להדיח אותו..אבל אולי היא לא באמת חשבה שזה ישפיע...חוץ מזה מה נראה לך שהיא סתם בכתה?...שזה לא כאב לה כשהוא הלך? ובקשר לעומר..אני בטח לא מתכוונת להתחיל לריב איתך על זה..

LiRs Lullaby

New member
למה היא לא חשבה שזה ישפיע?

אם נועם, שהיה בברית הזו, סיפר לה שהרוב הולכים להדיח את עומר, אז למה היא בכתה אחר כך שעשו לה הצגות ש"כאילו הולכים להדיח מישהו אחר"?

סאמוואן

New member
טוב לא יודעת..

לא יודעת מה להגיד על זה... אבל מה שבטוח זה שהיא באמת בכתה וזה באמת היה לה קשה... כי היא צריכה להיות שחקנית ממש טובה בשביל שזה יראה כל כך אמין כמו שזה נראה באותו פרק!!

LiRs Lullaby

New member
את מודעת לזה שהיא סטודנטית לקולנוע, כן?../images/Emo3.gif

ותכלס - כולם שם שחקנים גדולים כי הם צריכים לשקר כל הזמן. יכול להיות שבאמת היה לה עצוב בגלל שהוא עזב אבל עובדה שהיא לא אמרה מילה לעומר והוא נאלץ לגלות את זה דרך ויקה.

LiRs Lullaby

New member
מה זאת אומרת? קראתי את הראיון איתו! בלינק!../images/Emo6.gif

למה את חושבת שאמרתי סתם את הדברים האלה?

סאמוואן

New member
מה? הוא בעצמו אמר את זה?? ../images/Emo12.gif

טוב אני חייבת לקרוא את הראיון הזה בפנאי פלוס!!! חס וחלילה ממש לא התכוונתי לרגע להגיד שאת משקרת...פשוט זה נראה קצת לא הגיוני... הוא כעס על זה או משהו??

LiRs Lullaby

New member
הוא כעס על יעל, זה כן.

וטען שהוא לא יעשה איתה יותר ברית. כאילו, התכנית נגמרה, למה אתה עדיין ממורמר על זה? הנה לינק לחיץ אם את צריכה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497344,00.html

סאמוואן

New member
בסדר אני ממש מבינה אותו!!

היא באמת הייתה החברה הכי טובה שלו שם זה ברור שהוא התאכזב בטירוף מהעניין הזה,וחוץ מזה הוא אמר שהם עדיין חברים...תכלס באמת אין לו צורך לקרות איתה עוד בריתות,כי אין על מה!...שיישארו חברים טובים וגמרנו..אבל אני ממש מבינה אותו. ןאגב,תודה!!

dacou194

New member
מישהו ראה מה יעל אמרה שם?? חח

שואלים מי היו החברים הכי טובים שלך.. שם? היא עונה: עומר ונעמה. ואני כזה את לא זוכרת מה קרה עם נועם שהוא הלך.. פתאום את לא חברה שלו.. ואיך את חברה של נעמה פתאום?

סער ג1

New member
כן, מולי על השער של "מעריב לנוער"!

אהלן חברים, אז השבוע בגיליון מעריב לנוער החלטנו להתייחס לכל הבאזז סביב הסדרה, ובמיוחד בשביל זה קישטנו את השער בפייבוריט שלנו, מולי. מה גם שסידרנו לכם ראיון מיוחד וחגיגי איתו... אתם מוזמנים לקנות את הגיליון שיצא השבוע עם השער המיוחד, וכמובן גם לקרוא את הראיון... בפורום "מעריב לנוער" ב"תפוז" (מס' 1936) תוכלו לראות כבר חלק מהראיון, שעלה ממש עכשיו, לדבר על השער עם מעריצי הישרדות אחרים וליהנות מאטרקציות נוספות שמוצעות בפורום, בין אם הן קשורות ולא קשורות ל"הישרדות". מחכים לראותכם שם! לינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1936&pass=1 סער, מנהל פורום מעריב לנוער.

פנומן 72

New member
אני הייתי רוצה לראות סרטון שלא יזעזע את ש"ס

לזעזע את ש"ס זה לא ממש קשה...

למעלה