שרשור קשר
+ שרשור הכרות

עדיב4

New member
../images/Emo38.gifשרשור קשר../images/Emo38.gif + שרשור הכרות../images/Emo68.gif

קשר: שם: גיל: מסנג'ר: אייסיקיו: דרך אחרת ליצירת קשר: אזור מגורים: תמונה: הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: סרט אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: מאכל אהוב: תחביבים ותחומי עניין עיקריים: מקומות בילוי אהובים: צבע אהוב: שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: וזהו
המשך יום נעים

עדיב4

New member
אני../images/Emo13.gif

קשר: שם: עדי גיל: 14 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש ממש
דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים
אזור מגורים: ת"א תמונה:
הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: אני אוהבת לשמוע הכל, להקה שבזמן האחרון נהנתי לשמוע זאת אינקובס שאני מניחה שרובכם לא מכירים אבל שווה לשמוע!
Incubus אם אני לא טועה ככה רושמים
סרט אהוב: שישי הפוך תכנית טלוויזיה אהובה: חברים, הפיג'מות
וכנראה שמשמורת גם תהפוך להיות בפייבוריטיס
ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה
מומלץ מומלץ!
מאכל אהוב: בלינצ'ס של אמא
תחביבים ותחומי עניין עיקריים: ריקוד
מקומות בילוי אהובים: בתי קפה, סרטים,חברים
צבע אהוב: סגול, חציל כזה
שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: יונתן
הסקסי הזה
שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: ורד פלדמן

LiRs Lullaby

New member
היי, זה צולם בכיכר באיטליה?

זה עם מיליארד היונים? הייתי שם.. יש לי תמונה עם אחותי כשכמה יונים נמצאות עלינו בבת אחת........ משום מה ההורים שלי אוהבים את התמונה הזו (אבא שלי ביקש מחברת האשראי לשים את זה בכרטיס אשראי שלו
) מאוד למרות שיצאתי שם לא משו בכלל. ואינקובוס היא להקה די מוכרת וטובה, אפילו משמיעים אותם מדי פעם בגלגל"צ, ושוב, שייחנקו אנשים שלא אוהבים את התחנה הזו

עדיב4

New member
../images/Emo45.gifמסיכמה לגמרי!../images/Emo13.gif

בקשר למקום שהתמונה צולמה, האמתי שאין לי מושג.. הייתי קטנה וכל מה שעניין אותי זה שאבא שלי זרק לי אוכל של יונים על הראש
יש גם תמונה שיש לי יונים על הראש
והאמתי שלא יודעת למה אבל גם אצלנו אוהבים את התמונה הזאתי
..

LiRs Lullaby

New member
להלהלהלהלהלהלהלה

קשר: שם: סאלי גיל: זקנה. מסנג'ר: אין, אני זקנה מדי בשביל זה
אייסיקיו: נראה לכם? פחחח (<את זה למדתי מצעירים) דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים
אזור מגורים: חסוי. לא לימדו אתכם לא לתת פרטים אישיים לאנשים זרים? תמונה: כנ"ל הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: רדיו - גלגל"צ ושייחנקו מאזיני קול ישראל
סרט אהוב: רקוויאם לחלום תכנית טלוויזיה אהובה: יש כל כך הרבה..... שמשודרות כרגע? אולי משמורת, נחיה ונראה. ספר אהוב: מר ורטיגו, הארי פוטר... מאכל אהוב: השילוש האילקי הקדוש - בצק, עגבניות וגבינה. להלן: פיצות, לזניות, ספגטים.... ושוקולד עם מילוי
וקממבר. וסנדוויצ'ים טעימים כאלה. ועוגות. ואוכל. באופן כללי שכזה. תחביבים ותחומי עניין עיקריים: ספרים, ספורט, טבע, ים, החתולימים שלי. מקומות בילוי אהובים: הכורסה המתקפלת של אבא שלי
צבע אהוב: אין. שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: דניאלה קרטיס שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: אנג'לינה ג'ולי.

BRANGELINA

New member
גם אני זקנה בת 60 עם שם בדוי../images/Emo3.gif

וסתם לפני חודש חגגתי יומולדת זה היה בדוי

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo6.gif

אמ, אני לא באמת זקנה, אני פשוט חוגגת את גיל 16 משהו כמו עשור אולי
(במבט לפרופיל שלך, אני דווקא צעירה ממך אבל נו שוין וכאלה
) חשבתי שזה היה די ברור שאני צוחקת

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

קשר: גיל:זקנה
דרך אחרת ליצירת קשר:מסרים
הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]:פופ/רוק ישראלי- יש הרבה אבל בעיקר יוצאי רימון ואריק איינשטיין סרט אהוב:אין תכנית טלוויזיה אהובה:יש כמה וזה כולל גם את משמורת. ספר אהוב:זו אותה האהבה של אריק איינשטיין. מאכל אהוב:עוף בגריל מקומות בילוי אהובים:הופעות/פאבים/ועודדד צבע אהוב:תורכיז שחקן\ית אהוב\ה במשמורת:שרית וינו אלעד

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל2../images/Emo7.gif

שאלתי מקודם אם עדי אשכנזי שחקנית והאם היא טובה.... ושייחנקו בתפוז, הם לא יצליחו למנוע ממני לשלוח הודעות!

LiRs Lullaby

New member
לא הבנתי,

מחקת לי את ההודעה? מה היא כבר עשתה לך? }-| וגם לא ענית לי אם היא באמת שחקנית... איפה היא שיחקה? תמיד חשבתי שהיא הייתה קומיקאית.....

למעלה