שרשור קשר
+ שרשור הכרות

אושRתי

New member
מחקתי את ההודעה שלי כי רציתי לשנות..

בגלל שהיא קומיקאית ולא שחקנית לכן.. זה הכל.

טינקר12

New member
עונה!

קשר: שם: אלונה גיל: 12 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:353726120 דרך אחרת ליצירת קשר: אימייל? [email protected] אזור מגורים: תל אביב! תמונה: הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: נמרוד שיקלר.. אממ.. יש עוד, הרבה. סרט אהוב: גם מזה יש הרבה- הסרט האחרון שאהבתי- מטריקס(אני בדיליי) תכנית טלוויזיה אהובה: האי ספר אהוב: הרמת מסך מאכל אהוב: פיצה,פסטה.. כל המשמינים האלה.. XD תחביבים ותחומי עניין עיקריים: -- מקומות בילוי אהובים: עם חברים, בכל מקום. צבע אהוב: כחול שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: גורי אלפי שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: נטע גרטי הקטע עם הזקנות לא היה בציניות?...

בכריתוש

New member
עונה נה נה ../images/Emo163.gif

קשר: שם: נעם גיל: 15 מסנג'ר: אייסיקיו: דרך אחרת ליצירת קשר: אזור מגורים: מרכז תמונה: אני ממש ממהרת אין לי זמן
הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: שירים ישראלים סרט אהוב: נודלל תכנית טלוויזיה אהובה: השמיניה ספר אהוב: מארלי ואני
מאכל אהוב: שניזלל ובולונז תחביבים ותחומי עניין עיקריים: צופים! שבט דיזנגוף עד המוות
מקומות בילוי אהובים: בשבט, מכון כושר וביית
צבע אהוב: כחול שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: דניאלה קרטס שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: איילת זורר, עדי הימלבלוי, ענת וקסמן

ילד רע 16

New member
עונה:

קשר: שם: עדן גיל: 16.4 מסנג'ר: במסרים אייסיקיו: דרך אחרת ליצירת קשר: אזור מגורים: שרון תמונה: הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: נינט סרט אהוב: אביבה אהובתי תכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו הנפילים ספר אהוב: מאכל אהוב: תחביבים ותחומי עניין עיקריים: מקומות בילוי אהובים: צבע אהוב:כחול שחקן\ית אהוב\ה במשמורת:דניאלה קרטס שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת:יעל שרוני,חנה לסלאו

משרשרת ../images/Emo13.gif

קשר: שם: דפי הדס דטנר (הדס זה שם משפחה, לא שם שני) גיל:17 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נראה לכם? תוכנה מזוויעה
דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים אזור מגורים: תל אביב סיטי תמונה:|שמאלה| הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: היפ הופ ציוני- קוואמי, מומי לוי, תומר יוסף ועוד. מארה"ב- איימי ווינהאוס המדהימה. אלבום מומלץ בהחלט! סרט אהוב: rent
תוכנית טלוויזיה אהובה: סקרבס, ומשמורת כמובן
ספר אהוב: הספר שאני קוראת באותה תקופה
מאכל אהוב: כל דבר טבעוני
תחביבים ותחומי עניין עיקריים: קריאה, ציור, עיצוב, מוזיקה וזכויות בעלי חיים (זב"ח) מקומות בילוי אהובים: החדר שלי צבע אהוב: ירוק
שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: גורי אלפי שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: יו לורי (האוס) זהו

נעה 124

New member
אני../images/Emo113.gif

קשר: שם: נעה גיל: 13 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים ומייל-כמו המסנג'ר אזור מגורים: חור ליד חיפה.. תמונה: אין לי כוח
הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: קרן פלס, אביב גפן, יוני בלוך, אבריל לאבין ומיקה.. בעיקר קרן ויוני סרט אהוב: בליינדייט, הארי פוטר, שרק, סרטי דיסני ובטוח שכחתי כמה.. תכנית טלוויזיה אהובה: חברים והפיג'מות ספר אהוב: רודף העפיפונים, מישהו לרוץ איתו, מארלי ואני מאכל אהוב: אין משהו מסויים.. הכל בערך>< תחביבים ותחומי עניין עיקריים: טניס וקריאה מקומות בילוי אהובים: קריון>< צבע אהוב: תכלת, טורקיז שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: אני לא ממש מכירה את השחקנים שם.. שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: אין

נעה 124

New member
טוב, הנה תמונה שלי../images/Emo26.gif

זה בפורים, התחפשתי להיפית אני רק רוצה לציין- הסרט הנוראי הזה (שהוא בעצם חגורה, דרך אגב) היה על הראש שלי רק כשהצטלמתי! אח"כ הוא חזר לארון! אה, והחתול שלי לא קשור.. אבל זה ג'ואי והוא סתם נדחף

נעה 124

New member
ותפתחו את התמונה בגדול..../images/Emo113.gif

כי האיכות לא משהו אז בקטן זה איכשהו נראה כאילו אני בוכה

בכריתוש

New member
אחלה תחפושת../images/Emo6.gif

גם חברה שלי התחפשה לזה..מתישהו חח תמונה ממש יפה

עונה

קשר: שם: עדי גיל:25 מסנג'ר:[email protected] הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]:שלמה ארצי /מירי מסיקה /משינה ועוד המון סרט אהוב:חולה אהבה משיכון ג' תכנית טלוויזיה אהובה:יאיר לפיד/ארץ נהדהרת ועוד ספר אהוב:אני אתגבר מאכל אהוב:ספגטי/שוקולד חלב תחביבים ותחומי עניין עיקריים: טלויזיה מוזיקה מחשב מקומות בילוי אהובים:קניון/הופעות צבע אהוב:שחור שחקן\ית אהוב\ה במשמורת:עוד לא החלטתי אבל בנתיים זאת שמשחקת את תמרי איך קוראים לה?? שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת:משה איבגי איילת זורר וזהו לילה טוב לכולם

LiRs Lullaby

New member
דניאלה קרטס ../images/Emo13.gif

ונראה לי שהיא באמת הכי אהובה כאן על הרוב...

עוד סיפור אחד של אהבה...

לפני שסוגרים את האורות... קשר: שם:הדס גיל:17 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:121845734 דרך אחרת ליצירת קשר: טלפון? חחחח אזור מגורים: צפון-חיפה תמונה:אללה פולין! הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: רוק, פופ... הכל כמעט סרט אהוב:רק כלבים רצים חופשי תכנית טלוויזיה אהובה:בנות גילמור וחברים ספר אהוב:ארבעה בתים וגעגוע מאכל אהוב:פיצה תחביבים ותחומי עניין עיקריים: טלוויזיה, ספרים, קולנוע, צילום... מקומות בילוי אהובים:המרכז?חחח צבע אהוב:כתום שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: יונתן ברק
עוד לא הבנתם?חחח שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת:ליאור אשכנזי
ואיילת זורר

eden83

New member
../images/Emo187.gif

שם:עדן גיל:14 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:-- דרך אחרת ליצירת קשר:מסרים אזור מגורים:חולון תמונה:

אני

שם:יעל גיל:עוד חודש 16 מסנג'ר:[email protected] איסי: בעעע דרך אחרת ליצירת קשר:יוני דואר.. חח מסרים.. איזור מגורים: הכיכר המרכזית (נתניה) תמונה: הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: מוניקה סקס וקרן פלס עם פיקה סרט אהוב:אהבה קולומביאנית,שושלת שוורץ,שודדי הקריבים. תכנית טלוויזיה אהובה:משחק מכור,משמורת. ספר אהוב:אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות מאכל אהוב:אוכל של אמא תחביבים ותחומי עניין עיקריים:אממ כלבים והחתולים שלי..ואני לומדת תיאטרון מקומות בילוי אהובים:הים
והבמה.. צבע אהוב:כחול.. שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: גורי אלפי האחד והיחידי שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת:ליאור שליין לא בדיוק שחקן נכון? אז אסי כהן.. המשך לילה נעים לכולם..

dand22

New member
עונה ../images/Emo187.gif ../images/Emo13.gif

קשר: שם: דנה גיל: 16.3 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: --- דרך אחרת ליצירת קשר: מסרים..
אזור מגורים: ת"א תמונה: הכרות: מוסיקה אהובה [סגנון-להקה-זמר/ת]: אני אוהבת המווון המון... אבל בעקרון רוק שקט. סרט אהוב: יותר מדי תכנית טלוויזיה אהובה: מגרש ביתי, בנות גילמור, חברים ומשמורת כמובן
ספר אהוב: מאכל אהוב: סלט. אני מכורה לסלט. חח תחביבים ותחומי עניין עיקריים: משחק (תאטרון), לשיר, לנגן מקומות בילוי אהובים: בתי קפה, תאטרון, קולנוע.. צבע אהוב: כחול ותכלת שחקן\ית אהוב\ה במשמורת: הילה פלדמן ודניאלה קרטס שחקן\ית אהוב\ה מחוץ למשמורת: יותר מדי חח..

למעלה