UFC 80!

Alon316

New member
דעותיכם לשרשר לכאן

אני אמשיך להרחיב על הקרבות המרכזיים כשאחזור. ניסיתי להיות מולטיטאסקינג עד עכשיו
בכל מקרה, האם ישנו ביקוש למפגש UFC 80 ביום ראשון או שני?

dor244

New member
דעה על המיין איבנט

זה קרב כל כך מבטיח בי גי פאן ב 100 אחוז יכולות מבצע שחיטה בסטיבנסון אבל איזה בי גיי פן נקבל? מעניין אם אחרי הקרב דאנה וויט ינסה להשיג את גומי , חוץ מזה המחלקה כמו הלייטהוויט מפוצצת בכשרונות וזה פשוט בעעיתי אפשר לספור 4 מועמדים לקרב אליפות : אדגר טייסון גריפין הווארטה וכמובן שרק שלא הפסיד את התואר

JayneCobb

New member
אני הייתי מוסיף לרשימה את

קליי גווידה נכון שהמאזן שלו לא מדהים,אבל הוא נלחם נגד הטופ שבטופ,ומול כולם נתן קרבות מדהימים.... אני הייתי מת לראות קרב שלו מול שון שרק...שניהם אנשים עם מנוע שעובד נון-סטופ....

favor

New member
בעייתי להוסיף את גווידה

ובכלל, זה לא כמו בלייט הביווייט ששם הכל מבולגן. גווידה הפסיד להוארטה (ובכלל מחזיק במאזן לא משהו), גריפין הפסיד לאדגר. הוארטה יחזור רק ביולי. ככה שיש את אדגר, גריפין ואח"כ הוארטה בגלל החופש שלקח. הכל תלוי כמובן בתוצאות שישיגו בעתיד.

dor244

New member
שכחנו מישהו חשוב

קני קנפו פלוריאן הוא גם במרחק סביר

favor

New member
אגב.. הכינוי זה "קן פלו"

נשמע יותר טוב מיריבו ג'יי לוּ. בכל אופן באנגלית זה כמובן יותר טוב.

JayneCobb

New member
משחק הפורום יפורסם מחר בערב

או בשישי בבוקר... מצטער על העיכוב,היו לי קצת בעיות בהכנת טבלת המעקב,אבל זה בטיפול....

באסטר1

New member
2 שאלות

איך זה שיש אירוע כבר מהר? זה לא אמור להיות כל חודש וחצי ככה? UFC 81 גם בראשון לפבואר זה פחות משלושה שבועות.. והאירוע ישודר בלייב גם? או יום אחרי לפחות?

Alon316

New member
תשובות

לאחרונה הם נוטים לשים שניים יחסית צמודים ואז שניים די רחוקים מבחינת תאריך. לגבי השידור בארץ, נכון לעכשיו לא ידוע על שידור ישיר או שידור באותו שבוע.

e m z

New member
שני דברים

1-אין שידור 2- כל הכבוד על הסיקור אלון!

favor

New member
../images/Emo45.gif אחלה אלון

לא מהאירועים שאני הכי מצפה, בטח לא כמו האירוע אחריו אבל יש לו מיין אבנט מעניין מאוד שבסופו סטיבנסון ינצח.

../images/Emo45.gif כל הכבוד, אלון!

דווקא הפעם החלק העליון של הקארד לא כ"כ מעניין אותי, אלא יותר הקרבות של האנדרקארד- דייוויס-ליודון, למברט-גוויאה וגרוב-ריברה.

t-man

New member
עבודה מעולה אסה ואטו!../images/Emo45.gif

צריך להתחיל מסורת של סיכומי לקראת אירועי ה-UFC...

t-man

New member
תודה לטלאור שהעלה את קטעי ההייפ

לפליקס-גם זה צריך להיות דבר קבוע בפורום,אני מקווה ששקילה תגיע לרשת ואני מבטיח לעלות אותה גם כן.

למעלה