דיון

motib4

New member
../images/Emo39.gif דיון ../images/Emo39.gif

ממתי אתם מעריצים של מרי קייט ואשלי?

אני מעריצה את התאומות אולסן מ....

התוכנית טובות השתיים, אולי ראיתי את צער גידול בנות, אך לא ידעתי שמישל הם התאומות אז.... עד שהייתי גדולה וידעתי אנגלית אז קראתי את הכתוביות. אוהבת

olsen rule

New member
אני מעריצה אותן לא ממזמן

פעם יצא לי להכנס לאתר הרשמי שלהן ונכון תמיד יש שם כזאת תמונה שנכנסים אז אני הסתכלתי על התמונה ולא האמנתי שזה הן! הן לא היו דומות לעצמן ואז אני חשבתי: איזה יפות הם נהיו (למרות שגם קודם הן היו יפות) ואז התחלתי לאסוף תמונות והתחלתי להעריץ אותם!!! אז תראו מה תמונה יכולה לעשות נדמה לי זה היה לפני שנה הנה התמונה

אז הנה הסיפור שלי...

בכיתה ד מותק הילדות התחלפו יצא לקולנוע ואני ראיתי אותו עם אימא שלי ונורא אהבתי אותו ושאלתי את אימא שלי אם זה תאומות או ילדה אחת שמשחקת פעמיים אחרי זה צער גידול בנות הגיע ואני זוכרת שהדמות האהובה עליי הייתה מישל וצער גידולמ בנות הייתה הסדרה האהובה עליי ועדיין לא ידעתי שהן תאומות רק שבא טובות השתיים ידעתי והיא גם הייתה הסדרה האהובה עליי אחרי זה יותר התחלתי להתעניין בהן ולקחתי את הסרט אבא משתדך אני זוכרת שנורא רציתי לקחת את דרכון לפריז אבל באותה תקופה הוא היה ממש פופולרי שמלא ילדים לקחו אותו אז נורא אהבתי את אבא משתדך דרכון לפריז ואני זוכרלת שגול כפול לא הכי אהבתי אבל עכשיו אני מאוד אוהבת אותו וחשבתי שאלה הסרטים היחידים שיש להן רק אלו שהגיעו לארץ אחרי זה ראיתי את הדיסקים אני החמודה ואח למכירה וחשבתי שזה סרטים ואחרי זה ראיתי מידע עליהן וזה וראיתי שיש להן עוד סרטים שלא באו לארץ האמת בנתיים אני מעריצה אותן רק שנתיים אבל בכל זאת אני שרופה עליהן כאילו זה תמיד ורק השנה התחלתי לדעת עליהן הכי הרבה דברים וממש להיות מומחית בהן שנה שעברה פחות עכשיו אני מקליטה הכל וכל היום מדברת עליהן ומשגעת את החברות שלי חחח ממתי שהתחלתי לאהוב את התוכניות שלהן זה היה בטובות השתיים שידעתי שהן תאומות ואני זוכרת שאהבתי יותר את מרי-קייט כי היא הייתה יותר מצחיקה אהבתי איך שהיא ירדה על אשלי וכל זה ובקיצור היום אני עדיין אוהבת אותה בטיפה יותר מאשלי טוב זה הסיפור שלי ביי ביי

KISHKOSHA

New member
אני מעריצה אותן בערך...

תמיד, כאילו אני זוכרת שמאז מותק הילדות התחלפו אני עוקבת אחירהן, אני מפוצצת בחומר ואני מקליטה סרטים והכל, ראיתי את דרכון לפריז, גול כפול, לבית שלל סבתא אנו הולכות (או משהו כזה), שפתינו חתומות, להרוויח את לונדון, והכל, ומאז שהייתי בארצות הברית וקניתי ברביות שלהן אז התחלתי לגלוש בפורומים וכאלה.... .

Sex Machine

New member
../images/Emo163.gifבלונדיניות שולטות../images/Emo68.gif

ורק שתדעו שאשלי יותר גבוהה ממרי קייט בסנטימטר ולמרי קייט יש נקודת חן על הפרצוף וגם מרי קייט יותר יפה מאשלי כי אשלי היא מגונדרת יותר מדי (בתוכנית טובות השתיים) ואח שלי פעם ראה טובות השתיים אבל הוא מכחיש את זה כי הוא מכחישן והוא אומר שאשלי ומרי קייט סתם מפגרות אבל הוא סתם משקר והוא בכלל לא מבין בסדרות איכות וגם אם שמתם לב ברוב הסרטים של התאומות אין להם אמא יש להם רק אבא וגם בכל התחלת סדרה\סרט יש לוגו של אותה חברה כל הזמן ובעניין האח שלי: צריך להגיד לו שהם יותר יפות ממנו כי רק בלונדיניות יפות והוא לא בלונדיני אבל התאומות בלונדיניות וגם אני כי אני יפה ואני לא חימצנתי את השיער השיער שלי בלונדיני מיום היוולדי ואני יפה כי אני בלונדינית לא מחומצנת כי הבלונדינים המחומצנים מכוערים כי הם לא יפים ולאח שלי יש שיער חום ולתאומות יש שיער בלונדיני לא מחומצן כמוני בגלל זה הם יפות כמוני ולא כמו אח שלי ואם גם אתם בלונדינים לא מחומצנים אז גם אתם יפים אלא עם כן אתם עומדים מול המראה והיא נשברת נ.ב.ח.ב (נזכרתי במשהו חשוב ביותר) מי שלא יודע הן נראות ככה
ואח שלי נראה ככה

Sex Machine

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רגענחעחגכאיחג

KISHKOSHA

New member
אז"ש BIG TIME

מה לעשות, אבל התאומות צובעות את השיער!!!! וגם אני בלונדינית (אמיתית) אז
יות שולטות!!!!!!!!!!!!

ואי מלא זמן../images/Emo13.gif

משהו כמו מכיתה ד´ שעכשיו אני עולה ליא´ או שזה היה לקראת סוף ד´ אבל בכיתה ה´ כבר אהבתיא ותם אני משארת שזה היה בכיתה ד´

וואי נועה תקראי

איך הערצת אותן אז? צער גידול בנות עדיין לא היה שאת הייתה בכיתה ד אני הייתי בכיתה ב וגם מותק הילדות התחלפו לא היה בקולנוע מאיפה שמעת עליהן?

doosie

New member
תיקון טעות...

אני בגיל של נועה וצער גידול בנות היה עוד ממתי שהייתי בכיתה א´ ואפילו לפני... צער גידול בנות התחילה בשנת 1987... והיא הגיעה לארץ בתחילת שנות התשעים, אז יש סיכוי שנועה התחילה להעריץ אותן בכיתה ד´(שנת 94/95). אני מעריצה אותן משנת 1997, שזה אומר משהו כמו 5 שנים.

../images/Emo45.gif תשובה../images/Emo13.gif

אני זוכרת שאחיות שלי רואו צער גידול בנות במיקרה הטלוזיה ההייתה פתוחה ורציתי ללכת לאיזה מקום והם כזה לא תישארי איתנו אני ממש זוכרת הכל
וראיתי והתמכרתי לסידרה אחרי יומים שריאתי זה היה משודר כל יום בערוץ 06 בערב עם אני לא טועה...
אז אמרו לי או שאני כבר לא יודעת איך פשוט ידעתי שזה אותה אחת אז ככה התחלתי בערך:)

doosie

New member
אם אני לא טועה...

בשנים הראשונות שהסדרה שודרה, היא שודרה בערוץ הראשון (ערוץ 11). רק בשנים יותר מאוחרות היא שודרה בערוץ שש.

Nomero Uno

New member
1995

מהרגע שראיתי את הסרט "מותק הילדות התחלפו" שלדעתי הוא עדיין הסרט הטוב ביותר שלהן מאז ומעולם

AM16

New member
מפני מלא זמן

כשהסרט מותק הילדות התחלפו יצא לקולנוע

Rotem Lisa

New member
אממ.. ../images/Emo107.gif

אני חושבת שמכתה ד´, כשהיו שידורים חוזרים ל"צער גידול בנות".. אבל אני לא בטוחה

rahelm

New member
וואי אני מעריצה אותם....

זה היה ככה ראיתי צער גידול בנות הייתי בכתה ד´ וכל הזמן ראיתי את הסידרה ונורא אהבתי את מישל הייתי מחכה אותה לפעמים ויום אחד אני ואחותי רואות ואני אומרת לה איזה יפה מישל וכל מיני אז היא אמרה לי שהן שתיים תאומות שניגמר הסידרה אז היא הראתה לי שבסוף רשום MARY-KATE & ASHLEY ומאותו יום ( שזה היה בכתה ד) אני שרופה עליהן!!!!!!!!!!!! קניתי את כל הסרטים שיש להן בארץ !!!!!!! יש לי קלסר מלא חומר עליהן!!!!!!!! ותמונות במחשב!!!! שרופה על התאומות!!!!!!!!

למעלה