דיון

Alexis14

New member
אני זוכרת

שראיתי עם אח שלי צער גידול בנות, כזה היה כבר בערוץ 6, והוא אמר לי שפעם זה היה בערוץ 2, ושהוא היה רואה את זה כל הזמן, ונורא אהבתי את מישל, ופעם אחת חברה שלי עיצבנה אותי ואח"כ היא שאלה אותי איזה סדרה אני הכי אוהבת, ואמרתי לה שצער גידול בנות כי אני מתכתבת באימייל עם זאתי שמשחקת את מישל, ועכשיו היא כבר בת 20 בערך כי זו סדרה ישנה (זה היה כשהתאומות היו בסדרה בנות איזה שנתיים ובמציאות 10 או משהו. ואז היא אמרה לי שדודה שלה זאת סטפאני... בקיצור אח שלי אמר לי שמשחקות את מישל תאומות וכל פעם לא הצלחנו לראות בכתוביות פתיחה את השמות שלהן כי היו על זה כתוביות וכשהן ירדו זה עבר מהר, עד שפעם הצלחנו, ובהחתלה חשבתי שהן שלישייה (מרי, קייט ואשלי...), וזהו. מאז אני אוהבת אותן.

Alexis14

New member
היא עיצבנה אותי

אז עבדתי עליה שאני מתכתבת עם זאת שמשחקת את מישל (זה היה לפני שידעתי שאלה תאומות) ואז היא אמרה שדודה שלה זאת סטפאני, כי סטפאני הייתה אמורה להיות נגיד בת 25 או משהו אם אמרתי לה שמישל היא בת 20....

אני מאז

שראיתי לראשונה את מישל טאנר וראיתי שהיא דיי שונה מפרק לפרק ואז חקרתי וראיתי שאלה בעצם תאומות ובגלל זה היא כל פעם נראתה לי שונה

אמממ....האמת

אני לא ממש זוכרת בדיוק ממתי תמיד ידעתי שהם זה ה-ד-ב-ר...אבל רק מלפני איזה שנה באמת התחלתי להעריץ אותם!! תמיד חשבתי שהם יפות מוכשרות וראיתי את כל הסרטים שלהם אבל רק מלפני כמה זמן התחלתי לאסוף תמונות שלהם ולהעריץ אותם מכל הלב....((((((((:) מתה עליהם תמיד!! ודרך אגב מוטי כל התמונות באתר שלך הם מהממות כולם שמורות אצלי יש לך אתר מצוין!!!! אוהבת את כול כול כול כולם עומר(אני בת לא בן!!)

אני מעריצה את התאומות מ...

אני מעריצה את התאומות עוד מצער גידול בנות שאז לא ידעתי שהם תאומות אבל נורא אהבתי את מישל ולא הייתי מפספסת אף פרק. בכל אופן אחרי זה ראיתי כל מיני סרטים שלהם (מותק הילדות התחלפו )ועוד ואז ידעתי שהם שתיים . בכל אופן אהבתי אותם אבל לא כמו שעכשיו . ובזמן האחרון התחלתי לדעת עליהם הכל,לגלוש באתרים שלהם ,לאסוף עליהם חומר,אפילו יש לי במחשב תייקיה שבה אני שמה מלא תמונות שלהם,התחלתי גם לקנות מילדים חומר עליהם וכ´ו. אגב עם למישהו יש חומר עליהם והוא לא אוהב אותם במיוחד ורוצה למכור לי אז שיכתוב לי תגובה!!!!!!!!1

באטרקאפ

New member
אני...

מאז שאני זוכרת את עצמי ( בערך מגיל 3) הייתי יושבת ליד הטלוויזיה ורואה עם אימא שלי צער גידול בנות לא הייתי נותנת לה להעביר ערוץ... וזה היה שזה עוד לא הגיע לישראל והיה באיזה ערוץ אמריקאי בלי תרגום... וחיכתי לקטעים שמישל הופיעה ומאוד אהבתי... אחרי כמה שנים התפרסם הסרט מותק הילדות התחלפו וראיתי אותו ומאוד אהבתי אותו... ומאז אני אוהבת את התאומות.. ומחכה לכל סרט או דבר אחר עליהן וממי שנוסע לארה:"ב ( מהמשפחה או חברים) אני מבקשת להביא דברים אליהן..

maya cool

New member
אני מעריצה אותן...

אני מעריצה אותן ממש ממזמן מאז שאני זוכרת את עצמי אני מעריצה אותן גלשתי באינטרנט אצל אחי ואז בטעות נכנסתי לאתר שלהן ומאז אני מעריצה את
מרי קייט ואשלי אולסן הפ33ות
maya cool

korkinet

New member
היי

אני התחלתי להעריץ את התאומות בערך כשהייתי בכיתה ג´ ושודרה הסידרה : "צער גידול בנות" שעוד חשבתי שהן בעצם ילדה אחת. ממש אהבתי את מישל כל הזמן אמרתי כמה שהיא מתוקה ולפעמים אף הייתי מחכה פוזות שלה מן הסידרה - עד שהפסיקו לשדר אותה. לאחר מכן ראיתי את הסרט שלהן "מותק הילדות התחלפו" ואת הסידרה "טובות השתיים" - כיום אני צופה בקומדיה שבערוץ " פוקס קידס" : "מזל תאומות" (מדיי פעם). כמו שזה נראה אני לא המעריצה הכי גדולה שלהן משום שאני חושבת שעכשיו , כשהן גדלו הן הפכו להיות סנוביות לא נורמליות או שהן פשוט מגלמות תפקידים מאוד סנובים ולפעמים אף אבילים (זה מה שאני חושבת - את יכולים לחלוק על דעתי). אך למרות הכל אני אוהבת מדיי פעם להציץ באתרים שלהן כי אני אוהבת לראות תמונות שלהן - הן אכן נורא יפות כמו שאחת מהפורום הזה ציינה. אם גם אתם אוהבים לצפות בתמונות שלהן , הינה אחת, במתנה - אם אתם רוצים לראות לחצו פתח\י קובץ. ביי ליאור

ענבר 2002

New member
התמונה מוקרת לי מאיפה שהוא, מוטי??

אני חושבת שהן משחקות טוב רק בסרטים שלהן כי אני לא מרוצה מאיך שהן משחקות במזל תאומות הקול שלהן די מעצבן אבל אני אוהבת אותן ככה . אההה , ולמען הפורום אני מקבלת אותך בזרועות פתוחות רק תזערי מהאנשים פה הם קצת מטורללים בדיוק כמוני אז ראי הוזהרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!היהיהיהיהיהיהיהיה *מנפצת את הראש במחשב וואי זה כואב* *אמא אין כאן נרגילה *

קורקינט

ברוכה הבאה! התאומות לא סנוביות!!! הן רק מגלמות תפקיד קצת סנובי אבל לא כל כך והן משחקות מצוין במזל תאומות ויש להן קול מהממם שם ואם הן היו סנוביות אז זה היה מאז ומתמיד ולא רק עכשיו למרות שהן בכלל לא סנוביות תשאלי את רעות!!!

omer wild

New member
אני ראיתי צער דיגול בנות...ואז...

אוקיי אני התחלתי לראות את התכנית וכל יום הייתי צופה בה ! אני לא הפסדתי שוםפרק ! ואז איזה יום אחד דודה שלי אמרה שמי שמשחקת שם את הילדה הקטנה הן בעצם תאומות שכל פעם מחליפים בינהן ! אני אמרתי וואו ! ונורא התלהבתי...הפצתי כמובן את הידיעה בין חברותיי.... ואז יום אחד שידרו בערוץ הילדים את טובות השתיים...אני אהבתי את התכנית וכבר בפרק הראשון אני פתאום קולטת שאלו התאומות אולסן ! ואמרתי וואו איך הם כל כך גדולות !! ומצליחות !! בקיצר זה הסיפור שלי....

motib4

New member
איזה מוזר זה...

אף אחד כמעט לא ידע שמישל הן תאומות...

RinRan

New member
אני ידעתי!

ידעתי מהפעם הראשונה שראיתי את הסדרה (שזה היה הפעם הראשונה שהיא שודרה בארץ). איך ידעתי?- פשוט מאד: קראתי איך קוראים לשחקנים בשיר פתיחה, חכמים גדולים שכמותכם!!!

omer wild

New member
אבל מי מסתכל על שמות השחקנים בכלל??

חוצמזה בחו"ל זה די נפוץ שלוקחים תאומים\ות כדי לשחק בתכניות כי לילד יש מחינימום שעות עבודה...אצלינו בארץ זה בכלל לא ככה...

Scoob¥ Doo

New member
לפני הרבה הרבה שנים

שעוד הייתי צריכה ביב סיטר אז בן דוד הגדול שלי היה בא לשמור עליי ועל אחי הקטן וכל יום בשעה 13.00 בערוץ 23 כן כן 23 היינו רואים הנסיך המדליק מבל אייר ואחר כל ב13.30 היינו רואיםצער גידול בנות זה היה ממש ממזמן בערך הייתי בת 8 אני חושבת מאז עברו משהו כמו 8 שנים ואוו זה היה ממזמן ועד הגעת טובות השתיים לא היה לי מושג שהן תאומות אני זוכרת שישבתי בסלון וראיתי את הפרומו ואמרתי היי זה מישל מצער גידול בנות ואז מה הן תאומות זה היה ממש מוזר ודרך אגב חברים חחחחחחחזזזזזזזזזזררררררררררתתתתתתתתיייי סוף סוף אני עושה קאם בק... ליהי

למעלה