היום בתפוז
אנשים

L 0 L

New member
כן גם אני חשבתי על זה

אבל גם הבית ספר שלי בורים

MCRules

New member
שלי פשוט מורכב מערסים וערסיות

אני וחברות שלי מתחפשות לדמויות מ-רוקי הורור פיקצ'ר שואו {ללא בורים שמכירים :)}

addicted to sp

New member
רעיון ענק!!!!! אבל

רק שאולי עדיףללכת למקום אחר מאשר הבית ספר ואם כן רוב הבית ספר באמת לא יבין הם עוד יחשבו שהיתחפשתי לרוח או משו אבל זה באמת רעיון מקורי ויפה!

קרניjack

New member
עזריאלי!

גם ככה יהיה מפגש בפורים, וכולם מחופשים בפורים בעזיראלי, אז זה רעיון טוב.. אפשר לעשות מפגש שכל אחד יתחפש למשהוא ממיי כמיקל, או בהשראה.. אני כבר מתכנת על פורים כמה חודשים

MCRules

New member
רעיון מעולה!!!

אני כבר צריכה להתחיל להתכונן לזה..נראה לי אני אהיה מיייקי.. =)

addicted to sp

New member
רעיון יפה תיראו למרות שאני חדשה

אם אני אבוא ואני חושבת לבוא אז איך אני אמורה לינסועה ברכבת בלבוש כזה יזרקו אותי באמצע הנסיעה (לא איכפת לי מהמבטים אבל הביטחון) אבל זה רעיון מעולה!!!!!!!1

addicted to sp

New member
פעם ראשונה שנסעתי ברכבת...

כימעט העיפו אותנו בתחנה אחת כי עשינו באלגן אני אחותי וחברים שלה
אני הייתי בת 8 והיא בת 18 אז זה היה די חברים שלה חחחח ואי אני אנסה לבוא!!!!! הפסדתי איזה 3 מפגשים של פורום סימפל באסה להפסיד עוד אחד כי רק פה אני רואה שקיימים אנשים נורמלים (מחמאה לכם וזה כולל את פורום סימפל) אז אני רוצה מאוד לבוא!!

yaelrs

New member
זה יכול להיות מזה מגניב..

אבל אפ'חד לא יבין מי אני

EnchantedS

New member
מי שמתחפש שיעלה תמונות! אל תפחדו

שלא יבינו מי אתם כל עוד אתם תבינו.. הייתי מתחפשת לזה אם הייתי עדיין בבי"ס:)

Love Bem

New member
יש לי את התחפושת המדיוקת

רק שאני בסוף מתחפשת לגו'ת אז אני יכולה להביא את זה פה למשהו! זה תחפושת ממש מדיוקת זה היה אצל תופרת זה מידה 14 בערך אני שמנה חח... רק אין לי את החגורה כי אני צריכה אותה סליחה אז אני יביא למפגש ואני גם יפרסם תמונות פה שתראו

keisamit

New member
האמת- ../images/Emo187.gif

אני חשבתי להתחפש להלנה. אבל בתור מעריצת MCR זה כבר מזה נדוש. אז אני מתחפשת למשהו אחר.
אגב, זה מגניב. אבל לא עד כדי כך מקורי, בכל זאת, פורום MCR, הרבה יחשבו על זה. חשבתי על ג'רארד. ואני בת. זה יככול להיות מגניב, לא?

קרניjack

New member
אם כבר להיות מקורית

את לא היחידה שחשבה על זה. אני יודעת על עוד 2 שחושבות על זה.

I LOVE M5

New member
נצל"ש

ראש אחד מוציאים עוד פעם את גליון הפוסטרים הענק שלהם, רוצים פוסטר של MCR? תכתבו להם: http://www.rosh1.co.il הבעיה היא שצריך להירשם...אבל תירשמו.... אוליי כבר כתבו את זה פה...אז סליחה

למעלה