היום ב-
אנשים

Dark Spike

New member
הכל יח"צ..../images/Emo190.gif

כשהם לקחו להקת פאנק רוק להנחות את התכנית הם ידעו טוב מאוד למה הם נכנסים

kbncba

New member
פאנק רוק עלאק

זה פופ פאנק רקוב ומסריח ותמיד אמרתי שזה ברור שהם הולכים ליתמסחר ואפפעם לא הבנתי מה כל החרא מסביבם קקי להקה קקי אנשים במציאות

CheN Y

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לכל מה שאמרת.

Dark Spike

New member
כ"כ לא נכון. ../images/Emo190.gif

יוזלס הם אולי להקת הפאנק היחידה בארץ שבאמת מצליחה בחו"ל בלי להתמסחר. זה שאתה רגיל לשמוע להקות פאוור פופ כמו בלינק או סאם (שאין לי איתם שום בעייה כי הן מעולות) שהם עסוקים בלהשקיע בפוזה שלהם ובמרצ'נדייז שלהם יותר מבמוזיקה שלהם זה לא הופך אותם ללהקת פאנק. פאנק זה משהו אחר לגמרי, זה מבוסס על עקרונות כ"כ שונים. האמת כששמעתי שיוזלס הולכים להנחות את אקזיט ישר חשבתי לעצמי שזו התמסחרות, אבל לשמחתי אחרי שקראתי את הכתבה הבנתי שהם עדיין עומדים על שלהם ולא שמים זין על אף אחד. מסקנה, אם אתה לא אוהב אותם אל תשמע אותם, אבל אל תשווה אותם ללהקות כמו בלינק סאם או גרין דיי כי אי אפשר להשוות בין להקות עם עקרונות שונים.

kbncba

New member
חחח טוב שמע

הבאתי דעה על יוזלסס בלי לקרוא תכתבה כי תאכלס לא מעניין אותי הדעות שלהם אני מכיר כמה מהם באופן אישי אולי לא כזה טוב אבל עדיין הייתי במספיק הופעות ואני לא שומע לא סאמ ולא בלינק אם יש להקה שאני מכבד מהארצ ולא עושה זבל זה הגנדרס שזה רמה אחרת בכלל ואם יש משהו שפאנק הוא לא מה שבטוח זה שזה יוזלסס חחחח נסה להרחיב אופקים ולצאת מבועת היוזלסס ותאכלס שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה זאת הדעה שלי והיא מבוססת כבר מספיק זמן

kbncba

New member
אני לא אשם שהוא עובד בגינה

בחום הזה על עצ מנגו עם סינים אין פלא שהוא משוגע

kbncba

New member
חחח טוב נו האמת יש מצב שזה בגלל

ששמתי לו רגל במדרגות אצל סבתא מלפני 13 שנה חחחח הוא נפל על הראש דיי חזק

למעלה