היום ב-
אנשים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif אוףףף פורטוגל זה כה גרועעע../images/Emo7.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

TheLost

New member
בתחת.

יש לי היום יומולדת. הכוונה ל-3.7 (אני בארה"ב, כאן זה עדיין התאריך הזה). וזה נראה לי היומולדת הכי מחורבן אי פעם. אני בארה"ב!!! וזה כזה יומולדת מחורבן! ההורים שלי שכחו בבוקר שיש לי בכלל יומולדת! ואז הם עוד הלכו לעשות טיול, בלעדיי, הם חזרו רק ב-6 בערב, והם השאירו אותי כאן כל היום, לבד עם אחותי, ואחותי בכלל כל הזמן העירה לי והציקה לי וירדה עליי, ואז כשהם חזרו אז הם הביאו לי עוגה. כאילו זה מחפה על משהו מזה שהם שכחו שיש לי יומולדת. ומי בכלל צריך עוגה??? זה כזה מיותר ומשעמם היה. זה היומולדת הכי גרוע בעולם, הכי משעמם, לא עשיתי היום פשוט מאוד כלום, נאדה, גורנישט, לא רציתי ללכת איתם לטייל כי ליתר דיוק הם הלכו לעשות קניות וידעתי שאני אתחרפן למוות שם, ואז עוד שהייתי עם אימא שלי ושל אחותי הן רק ירדו עליי ועצבנו אותי עוד יותר. אני פשוט רוצה עכשיו למות
וזה היה רגע הצומי שלי... נגמר
(סליחה, פשוט הייתי צריך להוציא את זה ואין הרבה איפה כשבארץ 5 בבוקר)

../images/Emo26.gifמזל"ט../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifבלון|

עד 120
ולא נורא, גם אצלי שכחו בבוקר את היום הולדת... ואני בישראל
בלון|

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ימי הולדת זה מבאס אין מה לעשות
שיהיה לך שמייח בכל זאת

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, מזל"ט
ויום הולדת שמח!
ואני מה זה מבינה אותך. כאילו, מחר יש לי יום הולדת [5.7] וזה כ"כ הולך להיות יום הולדת חרא. תמיד היום הולדת שלי זה דבר לא משמח, חרא. אני אף פעם לא נהנת בו. ואני עכשיו מה זה עצובה כי אין לי איך לחגוג [או עם מי חח]
וד"א, תני להורים שלך ולאחותך בעיטה ממני

TheLost

New member
אני בן ../images/Emo3.gif

ומזלטוב ומחר. ותודה. תודה לכולם =]

Angelus

New member
אתה בארה"ב!

תהנה! למי אכפת מימי הולדת בימינו?
אגב, ייצא לך לבקר באזור מחוז אורנג'? או בכל סט כלשהו? כי אם כן, גיתית תסגוד לך לעד.

למעלה