היום הופעה בזאפה תל אביב

את זוכרת את סדר השירים אחרי אבי בללי

אני מנסה להזכר מה היה סדר השירים אחרי שאבי בללי ירד מהבמה: אם אני לא טועה היא שרה קודם את שלום לאמונות, נכון?! אני גם זוכרת את "ממי, ואת "אף אחת" מה עוד היה?

veredmp

New member
לא בטוחה 100%

אני חושבת שהיא שרה את "עכשיו אתה חוזר בחזרה", לא? אפשר למצוא ליינאפ הופעה באחד האלבומים, בעיקרון במקום "פנינים בנהרות" והשיר באנגלית 'תשימי' את אבי, כל השאר הופעה כרגיל. אין לי כרגע זמן לחפש באלבומים, צריך להיות לי ליינאפ איפשהו בבית, אם תרצי אני יכולה לסרוק לך כשאחזור הביתה.

veredmp

New member
לא מצליחה למצוא פלייליסט

כמעט בטוחה שלקחתי ביהלום, אבל לא מוצאת..... אז פחות או יותר: באה אליכם טיפה טיפה שיר לשירה נובמבר ברכת המלך על הגשר הישן <אירוח. ואם אין אירוח, אז cry me a river או over the rainbow> חוזר בחזרה אם זאת האהבה שלך שלום לאמונות ----------------- ממי אף אחת לשם ----------------- שיר תקווה נראה לי קצר מדי פתאום..... אם מישהו זוכר משהו ששכחתי אתם מוזמנים לתקן

אף פעם לא כתבתי פה, אבל ..

אחרי ההופעה המ-ד-ה-י-מ-ה אתמול בזאפה, אני חייבת. מדוע היא כל הזמן מדברת על כך שהיא שמנה" היא יפה , חתיכה וסקסית מאוד. מתסכל לשמוע כמה היא לא מפגנת לעצמה. ניא מלאה בחוש הומור, חום וכנות מפתיעה ולא היה לא נעים לראות שבעלה אפילו לא מעלה טיפת חיוך בזוית פיו אליה. שתצליח המון

veredmp

New member
קודם כל, ברוכה הבאה. את מוזמנת להשאר ../images/Emo140.gif

אורי דווקא חמוד מאוד. לא שמתי לב שהוא לא חייך אתמול, בד"כ הוא מחייך הרבה. הוא קצת חולה, אז אולי בגלל זה. הוא אפילו צוחק בסיפורים למרות שהוא יודע אותם אפילו יותר טוב ממני
ובקשר לזה שהיא מדברת על כך שהיא שמנה, אני מניחה שזה קשור לבעיה שיש ל(כמעט) כל הנשים שאני מכירה - אנחנו פרפקציוניסטיות מדי על עצמנו, ותמיד רואות מה לא בסדר במקום מה כן בסדר. מירי מאוד סקסית ואני בטוחה שהיא יודעת את זה. לא נורא, כל עוד היא צוחקת על זה, היא לא לוקחת את זה קשה מדי

חחחחח איזה מצחיקה!!!!../images/Emo42.gif

שמחה שנהנית, נשמע שהיה מעולה!! ותמונות ממש יפות תודה ורד!!!

למעלה