היום רכבנו בהכנת מסלול

../images/Emo41.gifארנון ירד חלק כמו

כל ירידה שהוא יורד- מה שמדהים אצלו זה שלהבדיל מבן אדם נורמלי שמאט לפני דרופ כדי להבין מה קורה ולתכנן את הנתיב - הוא מתכנן את הנתיב תוך כדי זרימה בדרופ - ולדעתי הדרופים שהוא יורד פשוט מתכופפים לפניו ומתישרים לפי הנתיב שהוא בוחר
תודה. והחולצה זו חולצת הפטיש של primalwear שהבת שלי הביאה לי מארה"ב.

שאלה טכנית, אפרופו תכנון

גם אני נדהמתי מהתמונה. קצת קשה לי להיות בטוח בגלל משחקי האור והצל, אבל כמה מטרים קדימה (שתי אצבעות מהכידון, בתמונה), יש נקודת ירידה נוחה יותר לרוכבים "שפויים", לא ?

timon1

New member
מה את מתפלאת???

כאילו שאת לא משוגעת כזו, להזכירך בטורקיה ביום של הרפטינג ירדת באותה צורה דרופ תלול יותר של 1.5 אז ש"הדלקתי" אותך עליו ובסוף גם קפצת אותו. הסיבה היחידה שלא צילמתי אז כי פחדתי לזרוק את המצלמה שארוץ לאסוף את השברים שלך...

alonaski

New member
טוב...

לרדת שיפוע כזה שה יותר קשה מאשר פשוט לקפוץ אותו!!!.... ולגבי המטר וחצי ההוא בטורקיה... ירדתי אותו בטעות!
לא התכוונתי... זה היה לפני הפעם הראשונה שהתכוונתי לקפוץ אותו ופשוט כשהגעתי לשפת הדרופ הרגשתי שאין לי מספיק מהירות לקפוץ אותו אז... מה שנותר לי היה - לרדת אותו!
תאמין לי... - לא הייתי עושה את זה שוב!
בטח לא בדעה צלולה או בכוונה תחילה!... שיפועים שכאלו - הרבה יותר בטוח לדלג מעליהם
מאשר לגלוש אותם...

SCHWINN שי

New member
מה העיניינים אריאל??

הדרופ המדובר בתמונה מזכיר קצת את הדרופ בסוף סינגל "הבית"
שלנו לא? נ.ב. מה עם איזה טיפוס בסופ"ש?

timon1

New member
דבר איתי ביום שישי

אם אין לך את הנייד שלי שלח לי מסר ואתן לך אותו, ביי.

XCrider

New member
מילא ירידות ציניות בפורום, אבל

יש גם בשטח (יענו דרופים)??? ובזה הרגע המצאתי ביטוי חדש לפורום: "ירידה" על מישהו בפורום = "דרופ". ירידה "כסאח" = דאונהיל/פרי רייד עליו...
ותאמינו לי, לפעמים אני רואה כאן מה זה מסלולים תלולים... אז חברה, יותר דרופים בשטח ופחות כאו בפורום, בבקשה...

גדי\יורם : מבקש עזרה

שלום גדי ויורם כיוון שבכוונתנו להדרים לאזור בשבועיים הקרובים אשמח לתאור הדרך ויותר מזה לקובץ GPS שאטען או אז נמנע מטעויות ניווט. בברכה ובתודה מראש ירון

arnonke

New member
תמונות דהימות

גדי נבחרת פה אחד לצלם הרשמי של הפורום

תודה רבה מאד אבל ../images/Emo26.gif

למזל של האוביקט לצילומים שלי יש חלק גדול בהצלחה . פשוט שמתי לב שבכל פעם שאני מרים את המצלמה אני תופס אותך בפוזה קרבית. או שהמסקנה היא שאתה כל הזמן בפוזה הזו....

למעלה