היי אנשים.. רוצים תמונות של מוניקה מההופעה בחיפה?
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 9/3/04 #1 ../images/Emo39.gif היי אנשים.. רוצים תמונות של מוניקה מההופעה בחיפה?
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 9/3/04 #4 ../images/Emo39.gif טוב, אבל עוד מעט... אחרי שאני אצא מהדיכאון שאני שקועה בו
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 9/3/04 #5 ../images/Emo7.gif| כדי להסיח את דעתי.. התמונות... תמונה 1 תמונה 2 תמונה 3
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 9/3/04 #12 ../images/Emo7.gif-את לא טועה... ו..כנראה בגלל שרק הוא ויהלי היו... לא כולם היו
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 9/3/04 #14 ../images/Emo7.gif-כי...לא שמעת..? בראין עזב את ווסטלייף
מ מסטולית New member 9/3/04 #15 מה?????? בראיין עזב???????????????? עכשיו גם אני בדיכאון דיכאון כבר הייתי אומרת... שוקלת התאבדות... למה עוללת לי את זה?!?!?!?
מה?????? בראיין עזב???????????????? עכשיו גם אני בדיכאון דיכאון כבר הייתי אומרת... שוקלת התאבדות... למה עוללת לי את זה?!?!?!?
ל לולי 14 New member 9/3/04 #16 ../images/Emo7.gif- אני גלי..[לוליפופ] מסטולית... זה היה בציניות?......
מ מסטולית New member 10/3/04 #21 לאאאאאאא זה היה בשיא הרצינות שבעולם.... כל כך אהבתי את ווסטלייף... למרות שניקי היה הפייבוריט שלי... בריאן הוא חמודקה... הם מתפרקים עכשיו??? תגידי לי שלא....
לאאאאאאא זה היה בשיא הרצינות שבעולם.... כל כך אהבתי את ווסטלייף... למרות שניקי היה הפייבוריט שלי... בריאן הוא חמודקה... הם מתפרקים עכשיו??? תגידי לי שלא....