היי אנשים.. רוצים תמונות של

jingle bell

New member
אהההה זה אלה שיש להם בקליפ

את קלאודיה שיפר! לא אוהבת אותם! הם בקסטריטבוייז בנקביות....

ג ו א ט ה

New member
חחח באקסטריטבויז...../images/Emo6.gif

האו לואו קאן יו גואו???? חחח יש להם ת'קליפים הפתטיים האלה שהם עושים כזה פרצופים של קדושים מעונים.. חחחח מקבלים בתחת שכמותם!!! (סורי.. אבל- אכן כן..) אהבתי את השיר פרודיה שעשו על איזה קליפ של הבאקסטריט הומוסאקסואל בויז בלינק 182.עשו אותו.. חחח עם המטוס ובלאגנים.. קיצר אני עוד מקווה שהתגובות הגרופיות על בריאן או איך שלא קוראים לו היו בגדר הלצה.. מממ.. כן כן! הלצהה טוב אבל אל תעלבו!! זאת רק דעתי האישית (אהם ודעתם של עוד מלא אנשים אהם..)

../images/Emo39.gif לזו ששאלה אם הן מתפרקים...

חס וחלילהההההה
הם לאא
ולמה הוא עשה את זה? אממ...בגלל שיש לו משפחה
[מושלמת, יש לציין
] והוא צריך זמן להיות איתה...

ג ו א ט ה

New member
שואלת עונה בוכה מתגרפת..(?)

מתגרפת מהמילה גרופית.. חחחח הכל את עושה!! אז תמשיכי לחשוב ולחיות באשליות שהם לא להקה של קוקסינלים והם אשכרה יודעים לשיר... כי לפעמים לחיות בעולם פנימי זה דווקא בסיידר.. (חח באקסריט הומוסאקסואל בויז יודעים לשיר.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח) וואי יש להם פרצוף של קדוש מעונה כשהם שרים!!! אבל לא קשור... בקיצר נחמד לדעת שאת אוהבת גם מוניקה וגם באקסטרי... אין לי כוח! לא רגע זה בעצם עלבון... ממ.. התבלבלתי.. עזרה?

../images/Emo39.gif דבר ראשון-זה לא "בקאסטרי"

אלא
ו-ו-ס-ט-ל-י-י-ף-
דבר שני- אני אוהבת איזה מוזיקה שנראית לי ולא לפני סגנונות
דבר שלישי- מה זה לא באתי לפה בשביל לריב אז אם יש לך בעיות תשמור/י אותם לעצמך
ברור!? יפה!

../images/Emo39.gif ועוד מש'ו..

הם לא שום "הומוסקסואלים" כי לידיעתך.... "חומד" 3 מהם נשואים ואחד עם חברה... אז אם את/ה לה יודע/ת אז פשוט.... Shut Up

ג ו א ט ה

New member
אוי וואי זמיר...

סליחה אבל את פשוט מכירה לי סיגנון דיבור פרחולי ביותר... הבנת???? יופי!!! (לא מחכים לתשובות בין לבין..) סליחה ממש סליחה פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה.. אני לא אומרת שאת פרחה כי לא שמעתי אותך אשכרה מדברת ככה אבל.. חח (למי שזוכר פלאשבקים מההתקפה האגרסיבית פלוס של העארסית הקובבה במבנה הישן- עליי- פחד- טראומת ילדות..)

../images/Emo39.gif יש מצב שאני נשמעת לך פרחה...

אולי זה בגלל שאמרתי "חומד".. או "שאט אפ" או.. וואט אבר...ואני בד"כ מדברת ככה רק כשאני עצבנית... אבל אני ממש לא פרחה... וממש לא מעניין אותי איך אני נשמעת או לא נשמעת לך
אוקיי?! ואם בא לך לרדת על מיש'ו-בבקשה לא עליי כי אני לא רוצה להתחיל פה עם ירידות...

למעלה