הפרק היומי-פרק 9

../images/Emo39.gifהפרק היומי-פרק 9../images/Emo39.gif

הפרק האחרון בשבוע...ישאירו אותנו במתחחח עד יום ראשון...בזה אני בטוחה...שרשרו לפה הכללל על הפרק המדהים<<זה בטוח!!>>>שיהיה היוםםם והשאלון... המנהלת ראתה את פלור כאשר היא שונה והיא בעצם דודתו של תומס..<בכאילו..>מה יקרה?? 1. המנהלת לא תאמין ותתקשר לבקש שישלחו את אחד האחרים<פדריקו>! 2. פלור תדבר עם המנהלת ותומס יצא מהסיבוך! 3. פלור..תפשל! 4. אחר..

כןן איזה מאמי היא...השאלון...

האם פדריקו ימתצא את רוברטיטה??? 1.לא...הוא התחרט ברגע האחרון יסגור את הארגז ויכנס להתקלח וככה רוברטיטה תברח! 2. הוא ימצא אותה ויסלק את פלור.. 3. הוא ימצא אותה אך פלור תסביר לו את הסיפור של רוברטיטה ואיך היא בודדה ורעבה...הוא יוותר ופלור תישאר 4 אחר...

היום אני יכול להגיד סופית ש :

התמכרתי
רוברטיטה המושלמת
פלורי המושלמת
הסידרה מושלמת
הפרק מושלם
זה מה שיש לי להגיד אהה וגם השיר פורקה מושלם

איזה פרק מצחיק../images/Emo6.gif

רק היה לי עצוב על מרטין
שהוא אמר שאין לו חברים...
איזה קליפ יפהההה "פורקה"
איזה שיר יפה

EliyanaLoveMati

New member
בואנה הסדרה הזאת אשכרה דורשת

מכות! אני כזה במחשב ופתאום אני שומעת את השיר של כריטסי המדהימהה "ביוטפול" בזיוף נוראי! בואנה הם יחטפו מכות גם כן סדרה של ילדים מאותגרים! אין על המורדים, אתם לא מבינים שמנצלים אותכם?! איך אפשר לצפות בסדרה של ילדים בני 5 מקסימום?! לא עדיף שתעבירו כבר ישר לערוץ הופ?! ואני ארא לזיפנית הזאת מזה איכס מגעילה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifמדהיםםםם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה קליפ יפההההההה
רוברטיטההה
אמאלהה
מיה שרה נורא יפהה
אבל האנגלית שלה מוזרה ב-י-ו-ת-ר
פרק מדהיםם

מישהו אולי הקליט את השיר של מיה??

הוא כל כך יפההה..ויש לה מבטא מדהים יחסית לזה שהיא מדברת ספרדית! נדלקתי עליהההההה

יאאאא איזה פרק יפפפפפפפפפהההה

ראיתי כזה בחלקים בערך אבל היה ממש יפה
ואיזה חמודה מריאנה-רוברטה
איזה מתוקה..

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifחעעע ../images/Emo6.gif

מיה שרה מצחיק באנגלית
איזה מסכן מרטיןן
כפרעליו עם מי תהיה רוברטה

לא נראלי....../images/Emo58.gif

קראתי לפני כמה ימים באתר ארגנטינאי שהיא תהיה עם תומס
אבח מה לה ולו?? כאילו.. היא בת 13 והוא בן 8 או 9

למעלה