קליפ מהמם
ק קמילה ו טיטאן New member 14/10/04 #40 איזה???? לא ראיתי היום../images/Emo7.gifאני אראה ב בשבתת יש לי קלאסי
P Princessita Cami New member 14/10/04 #34 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif איזה קליפ יפייפה!!! אני מתה על פורקהההה היא נראתה שם כמו פיה איזה מוזר מאיה שרה בקושי פותחת ת'פה והיא זייפה ברמות! מתי פרנקו אשכרה יתחיל להיראות בסדרה??
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif איזה קליפ יפייפה!!! אני מתה על פורקהההה היא נראתה שם כמו פיה איזה מוזר מאיה שרה בקושי פותחת ת'פה והיא זייפה ברמות! מתי פרנקו אשכרה יתחיל להיראות בסדרה??
T The £unky §tar New member 14/10/04 #37 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifגם אני חשבתי על זה../images/Emo3.gif (על זה שהיא נראית כמו פיה)
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifגם אני חשבתי על זה../images/Emo3.gif (על זה שהיא נראית כמו פיה)
ח חולת בנחה New member 14/10/04 #39 אני מקווה שבקרובב../images/Emo70.gif כי אחרת יהיה פה רצחחחחח בנחוו'ששש בוואא כבר לסידרהה..אני מתגעגעתתת
אני מקווה שבקרובב../images/Emo70.gif כי אחרת יהיה פה רצחחחחח בנחוו'ששש בוואא כבר לסידרהה..אני מתגעגעתתת
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 14/10/04 #46 ../images/Emo47.gif../images/Emo107.gifלא ראיתייייייי וגם לא ביום ראשון ושלישי
° °•° sHiR °•° New member 15/10/04 #47 פרק יפהההההההה זה השלב שבו אני מתחילה להתמכר מריאנה כזאת ממייייייייי והקליפ שהיה אחר כך-מדהים אהבתי ממש את התפאורה כאילו והשיר עצמו בכלל מדהים
פרק יפהההההההה זה השלב שבו אני מתחילה להתמכר מריאנה כזאת ממייייייייי והקליפ שהיה אחר כך-מדהים אהבתי ממש את התפאורה כאילו והשיר עצמו בכלל מדהים