הקיץ האחרון ב
אנשים

זה מזכיר לי את

המורות לאנגלית בתיכון. לרובן היה שם לועזי, ואם חס וחלילה היית טועה בהיגוי שלו, היית מיד זוכה להרצאה על מקור השם וההגייה הנכונה שלו...

דווקא שלי היו עם שם נומרלי

רינה וענת נראה לי, הייתה גם מירי, לא משהו מסובך מדי

flutter girl

New member
ומורה לאנגלית שעבדתי איתה בשירות הלאומי שלי

לא הכירה את צורת הכתיבה "Sean" לשם שון (היא הכירה רק Shawn).

אני ענת

New member
אולי אתם מכירים מישהו שלמד/לומד בתואר שני

בעבודה סוציאלית קלינית? אשמח לשאול שאלות על מרצים ודרישות של הקורסים כי בסילבוסים לא רשום מהן הדרישות (מבחן או עבודה) יש מישהו שיכול לקשר אותי עם יודעי דבר?

אני ענת

New member
לא נורא.. אולי מישהו אחר...

חוץ מזה שאת תחזיקי לי את היד ביום הראשון ללימודים - זוכרת?

amitk80

New member
אני רוצה שתחזיק לי את היד אירנוש

מוכנה? סטודנט למערכות מידע וסטטיסטיקה. אני לא מפחד שתרביצי לי, אבל למה ישר מכות? את ממש רוצה ללכת מכות? זה יכול להיות משעשע ללכת מכות עם מישהי שאני לא מכיר בכלל אלא רק דרך הפורום מה את לומדת אירה יקירתי כוכבת הפורום הנעלה? חחח, לילה טוב, עמית

כמה דברים לי אליך...

א. קוראים לי אירנה, לא אירה, אירנההההההההההה ב. מוכנה להחזיק לכולם את הידיים. ג. בקשר למכות התכוונתי לבומבה, אבל אם אתה מתעקש. ד. אני לומדת כלכלה, סיימתי שנה ב'. ה. לילה טוב

amitk80

New member
סבבה קצת סדר

אחלה, נעים מאד אירנה, קוראים לי עמית סטודנט שנה שניה עכשיו לסטטסיטקה ומערכות מידע. שנקבע ליום הראשון ללימודים? אגב את מכירה את תמר שלומי, תובל גואטה או הילה שפירא? ? לא מחרפנים לך את השכל בכלכלה? עמית

חזרתי...

לא הייתי פה כל השבוע. את תובל והילה אני מכירה. את תמר אולי, אני מכירה תמר אבל לא בטוחה בקשר לשם משפחה.

למעלה