טפטים שהכנתי...

motib4

New member
../images/Emo39.gif טפטים שהכנתי... ../images/Emo39.gif

חבר´ה, הכנתי שלושה טפטים חמודים עכשיו ואני חולק אותם איתכם.
על מסלול הדוגמנות עולה טפט מספר 1, דוגמן הבית של אופנת התאומות, לבוש בתמונת התאומות מהאמי ב-17 למאי. מעוטר בשמות התאומות ומאוד חביב...
אני רוצה לשמוע כפיים סוערות

motib4

New member
../images/Emo39.gif טפט מספר 2 ../images/Emo39.gif

הנה עולה על המסלול טפט מספר שתיים מהודר ומתאים בצבעים (רקע וכתב). מעוטר בתמונה מוכרת מלהגיע לשם המתמזגת עם הרקע. הוא דוגמן הבית של חברת דאוולסטאר. גווני כחול המעטרים את הלוגו מעטרים גם אותו...
אני לא שומע מחיאות כפיים

motib4

New member
../images/Emo39.gif טפט מספר 3 ../images/Emo39.gif

לסיום הערב אני רוצה להסמין את טפט מספר 3, דוגמן הבית של "אלגנט טווינס" (בקרוב...). מעוטר בתמונה אלגנטית של התאומות משנת 2001. נחמד...
כפיים בבקשה

motib4

New member
../images/Emo39.gif ועכשיו תורכם להצביע ../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

האם אהבתם את אחד הטפטים הנ"ל
האם השתמשתם באחד מהם
אם כן, אז במי
עזרו לתאומות לבחור את דוגמן הבית של השנה הבאה... חחח... מקווים שנהנתם הערב.

מוטי

איזה טפטים מדהימים!!!! באיזה תוכנה אתה משתמש??? לא הצלחתי לפתוח את השלישי... למה??

motib4

New member
רעות...

תודה
אני משתמש בתוכנה שקניתי יחד עם המדפסת שלי ואני לא זוכר איך קוראים לה. נראה לי photo house או משהו דומה. לטפט השלישי לחצי כאן.

Magi¢ Girl

New member
טפטים יפים! ../images/Emo99.gif

אהבתי את השני... *מוחאת כפיים* טפטים מאוד חמודים

motib4

New member
התמונה מהסרט:

GETTING THERE והיא מוכרת מאוד. אני רק חתכתי אותה כשי שהרקע שלה יתאים לטפט. הנה התמונה האמיתית

אף אחד לא ראה את הסרט

מוטי- אתה יכול להגיד לי איך אתה חותך את התמונות?? כאילו יש לי תוכנה לזה אבל היא יכולה רק שלא יהיה רקע לבן כמו בתמונה הזאת למשל.... אז אני מתחננת שתגיד לי כי אני ממש צריכה את זה לעבודה כלשהי..... נ.ב אני מצטערת שהתמונה לא של התאומות פשוט אין לי תמונה של התאומות עם רקע לבן...

motib4

New member
רעות...

את התמונה חתכתי בתוך התוכנה עצמה. זה מין אפשרות שניתן לבחור שם.
אני יכול לעזור לך אם את רוצה.

motib4

New member
נועה את ממש לא בעניינים...../images/Emo3.gif

אף אחד מאתינו לא ראה את "להגיע לשם", כי הסרט יצא רק לוידאו הארה"ב, והוא חדש. הוא יצא לפני שבוע בערך.

ariela olsen

New member
יוווווווווווווווווווווו

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למוטי- הסרט עדיין לא יצא בארה"ב, הוא ייצא רק ב-11 ליוני וביינתיים אפשר רק להזמין אותו...

motib4

New member
הוא לא היה אמור לצאת כבר../images/Emo35.gif

אההה.... טעות שלי, אפשר להזמין אותו מהאינטרנט. התבלבתי. רעות- מאיפה יהיה לך את הסרט?

למעלה