טפטים שהכנתי...

karin agajany

New member
גם לי../images/Emo70.gif

גם לי הולך להיות! (את להגיע לשם) אני מקווה שזה יהיה יפה כמו חופשה בשמש (שיש לי גם) אני לא יודעת מאיפה, אבל אמא שלי מנויה למועדון ישראלי שמזמינים ממנו די.וי.די, ואם היא תגיד לי, אולי אני יגיד לכם את הכתובת. איזה תמונה יפה? נכון? היא מזה נדירה! השגתי אותה מאתר ארגנטינאי
קארין

יהיה לי....

את זה מבן דוד שלי שגר באר"הב... ו- יש לי חברה בארה"ב שאבא שלה הוא המנהל הבינלאומי של blockbaster והוא אמר שהוא ינסה להשיג לי עד ה18 באוגוסט (שזה מתי שאני חוזרת מארה"ב...) המון מידע על הסרט של מרי קייט ואשלי בגרמניה.. כי הרי אתם יודעים שלפני שסרטים יוצאים לחנויות יש אנשים שבוחנים אותם כדי לראות שהם מתאימים אז יכול להיות (סיכוי קלוש) שיתנו לי או לחברה שלי (הבת שלו....) ואז היא תגיד לי על מה הוא....

רעות ../images/Emo10.gif

לא, לא יצא לי לראות כי בכלל לא ידעתי שיש את זה בארץ, או שאני מבולבלת אני יכולה לקנות את זה / לקחת מספרית ודיאו? נ.ב תודה :) אני יהיה פה מחר בבוקר אז עם עד מחר אני לא עונה תביני :)
נועה

נועה

אי אפשר להשיג את זה בארץ, אבל יש לי את זה מאר"הב... שם השיר play- us against the world

זה לא יצא!

נועה- את צריכה להיות יותר עירנית... מוטי אמר כבר כמה פעמים שזה לא יצא בישראל

לא פשוט

את כתבת לי: נועה לא ראית את חופשה בשמש? אז חשבתי שזה כבר יצא שאיך לא ראיתי וכל זה הבנת? :)
נועה

Nomero Uno

New member
הנה כמה טפטים שלי...

טוב לא בדיוק שלי הורדתי אותם אבל הנה הראשון

למעלה