אני מאלו שרואים את הפרק בשעה 15:55, ואז אותו פרק משודר שוב בשעה 21:15 בלילה.(אותו אני לא רואה). אתמול בצהריים שודר בטעות הפרק של יום חמישי (פרק 8) לכן כמה מאתנו לא טרחו לראות בלילה כי חשבו שיהיה שוב שידור של פרק 8. והיום בצהריים שודר פתאום פרק 10. ואנחנו חשבנו שיהיה פרק 9. ברור?? מבחינת אלו הצופים בצהריים, הם פיספסו פרק.
אין סדר ולא ברור לי כל הבלאגאן שהם עשו ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
לא ברור לי למה שידרו אתמול בצהריים את הפרק ששודר ביום חמישי פעמיים . למה היהכתוב שישדרו את פרק 8 גם בערב ושידרו את פרק 9 והיום התעלמו לחלוטין מפרק 9 ושידרו את 10 הדבר היחיד שנשאר לקוות זה שהטימטום יחזור ובערב ישדרו את 9 שוב כדי שנוכל לראות מה קרה שם בדיוק. במזל ראיתי חלק מהתוכנית אתמול , אבל אני לא רוצה לכתוב כלום אם לא ייראו אותו. ממש מעצבן
פרק פשוט מעוללללללללה איזה גאוני שהעיפו את ג'יימי כמה שמחתי! ואיך ג'אד היה בשוק
אבל באמת הגיע כבר הזמן להעיף אותו הוא נהיה כזה פתטי ומעצבן אני בטוח שכשהוא ראה את הפרקים הוא התאס מאיך שהוא יצא.. יש לי הרגשה שהבאה בתור היא סטפני אני מקוה שלא :[[
איזה שבט דפוק הם היו צריכים להדיח את גרי כי בעיקרון הוא בהרבה יותר חזק מג'ימי.... לדעתי העיפו את ג'ימי בגלל האופי שלו.. הם לא חושבים בהיגיון...=\ וראו את בובי 2 דקותתת אוףףףף חשבתי הוא ידבר וזהה.. אחח איזה חתיךך הואאאאאאאאאא
החתיך, ההורס ולצערי הפרנואיד הביא זאת על עצמו. כמה שעצוב לי, בהחלט לא הייתה פה ברירה!!!!! והקטע שהם בכלל לא תיכננו להעיף אותו, אחחחח לא כל מה שנוצץ זהב....