עונה 11 פרק 9

../images/Emo39.gif עונה 11 פרק 9 ../images/Emo39.gif

בתקווה שבאמת יהיה פרק!! ואם כן צפייה מהנה,

2lital2

New member
תייהיה לי צפייה נעימה רק 5 דקות לפני הסוף =]

בגלל בובי

oriane5

New member
מה זה החרא הזה!?!?

דילגו על פרק ואפילו לא שמו לב טיפשים!!!

cwn

New member
הסדר נכון, אתמול בערב בובי ג'ון הודח...

מה נכון?????

אתמול בצהריים היה הפרק של חמישי, בלילה היה הפרק החדש, והיום היה רשום שיהיה את הפרק שפוספס, את רואה פה סדר???

אני יסביר לאט

אני מאלו שרואים את הפרק בשעה 15:55, ואז אותו פרק משודר שוב בשעה 21:15 בלילה.(אותו אני לא רואה). אתמול בצהריים שודר בטעות הפרק של יום חמישי (פרק 8) לכן כמה מאתנו לא טרחו לראות בלילה כי חשבו שיהיה שוב שידור של פרק 8. והיום בצהריים שודר פתאום פרק 10. ואנחנו חשבנו שיהיה פרק 9. ברור?? מבחינת אלו הצופים בצהריים, הם פיספסו פרק.

n o g a m o o n

New member
אין סדר ולא ברור לי כל הבלאגאן שהם עשו ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא ברור לי למה שידרו אתמול בצהריים את הפרק ששודר ביום חמישי פעמיים . למה היהכתוב שישדרו את פרק 8 גם בערב ושידרו את פרק 9 והיום התעלמו לחלוטין מפרק 9 ושידרו את 10 הדבר היחיד שנשאר לקוות זה שהטימטום יחזור ובערב ישדרו את 9 שוב כדי שנוכל לראות מה קרה שם בדיוק. במזל ראיתי חלק מהתוכנית אתמול , אבל אני לא רוצה לכתוב כלום אם לא ייראו אותו. ממש מעצבן

2lital2

New member
כנראה מה שקרה אתמול היה חד פעמיי

הפרק של היום ישודר שוב ב9 ורבע רגיל.. כנראה הייתה להם תקלה או משו..

biסk

New member
זה היה פרק 10..../images/Emo179.gif

פרק פשוט מעוללללללללה איזה גאוני שהעיפו את ג'יימי כמה שמחתי! ואיך ג'אד היה בשוק
אבל באמת הגיע כבר הזמן להעיף אותו הוא נהיה כזה פתטי ומעצבן אני בטוח שכשהוא ראה את הפרקים הוא התאס מאיך שהוא יצא.. יש לי הרגשה שהבאה בתור היא סטפני אני מקוה שלא :[[

2lital2

New member
הם בכלל לא היו צריכים להעיף את ג'ימי

איזה שבט דפוק הם היו צריכים להדיח את גרי כי בעיקרון הוא בהרבה יותר חזק מג'ימי.... לדעתי העיפו את ג'ימי בגלל האופי שלו.. הם לא חושבים בהיגיון...=\ וראו את בובי 2 דקותתת אוףףףף חשבתי הוא ידבר וזהה.. אחח איזה חתיךך הואאאאאאאאאא

n o g a m o o n

New member
ג'יימי פשוט מטורף,וטוב שעף כבר, עכשיו מעניין

אייך יסתדרו בובי ג'ון וג'יימי בצד השני חחחחח עכשיו שאין להם על מה לריב.

עומרי TV

New member
חח אני גם חשבתי על זה

ואחרכך ריאתי את את הפרק סיכום הזה של הפרק האחרון של כל עונה ומראים להם לבובי ולג'מי איך רבו ועם צוחקים וזה ח..

לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

החתיך, ההורס ולצערי הפרנואיד הביא זאת על עצמו. כמה שעצוב לי, בהחלט לא הייתה פה ברירה!!!!! והקטע שהם בכלל לא תיכננו להעיף אותו, אחחחח לא כל מה שנוצץ זהב....

למעלה