עונה 11 פרק 9

N B I

New member
ווווווווהההההההההוווווווווווווווווווווווווווו

האידיוט חסר התועלת עזב!!!!! איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו כמה זמן רציתי שזה יקרה "ישר בגב" יופי לך. מטומטם. מה ציפית כשאתה בהשרדות יבואו ויגידו לך "שמע ג'יימי, זה לא אתה זה אנחנו...בוא ניפרד כידידים?" נו באמת. עכשיו כשחושבים על זה, קלטתם שבובי ג'ון וג'יימי ישבו ביחד במושבעים, לבד? (עד שיבוא מישהו חדש) חיחיחי אני מתחילה לחבב את סינדי, מה שאומר שהיא תעוף בקרוב. אבל היא ממש חמודה והיא משחקת ממש יפה. רייף הזה כמה שרואים אותו כזה.....יצור מתגלה כאחלה שחקן (למרות שאני עדין כועסת על הסיפור עם ברנדון אגב מה הוא שיחק עם לידיה וסטף? "קוראים לי ג'ימי ואני הבת שלך!"
גדול! תגובה יותר רגועה בהמשך

Princess110

New member
הוא צודק..! הרי הוא שאלל מליון פעםם וכל פעם

אמרו לו שאין לו מה לדאוג..! אז זה באמת היה ישר בגב..לפחות היו נותנים לו רמזז או משהוו..אבלל כלום....מסכןן

N B I

New member
איזה רמז הוא צריך

הוא התנהג כמו אידיוט מושלם מאז המיזוג, וזה היה ברור שג'אד וסטפני לא יעיפו את גרי אחרי הפרס שלהם כי הם לגמרי חזרו הפוכים. בעיקר ג'אד הצפוי הזה שכל הפרק רק התחנף לג'יימי. אם הוא היה מסביר לרייף מה יצא לו מלהשאיר אותו, במקום לחרפן אותו לגמרי אז אולי היתה לו איזשהי זכות לבקש ממנו משהו. במקום להפגין עליונות על רייף,כמו שג'ימי התעקש לעשות הוא היה צריך להתחנף אליו, רייף הפך לחתיכת איום אם מישהו פיספס, בשלושת החסינויות שהוא השתתף בהם הוא ממש הפציץ ועדין כולם מסתכלים עליו כאילו הוא איזה נטל מסכן ועלוב שלא מסוגל להסתדר לבד.

Princess110

New member
יאוו איזה פרקק חזק..!איזהה באסה שג'ימי הלך..

הוא עשה את הפרקים מעניניים עם הפרניות שלו..חחח
אבל הוא צדק שהוא היה פרנואיד בסוףף הוציאו אותו
אז זה לא עזר לו! וואיי איזה חמוד שהוא אמר "ישר בגב,ככה עושים את זה בהישרדות" חח איזהה מאמייייי
יש משהו שמעצבן אותי
למה כל מי שאני מתחילה לחבב יוצא?! האהוב האחרון שלי היה בובי והעיפו אותו [ואפילו לא ראיתי את הפרק
] את ג'ימי אהבתי תמיד אבל מאז שהוא רב עם בובי ההיתי צריכה לקחת צד בעניין
ולא הייתה לי ברירה אז בחרתי את בובי
יש לנו מערכת יחסים יותר ארוכה
הקיצר בובי עף אז יכולתי להתמסר לאהבתי גימיי והעיפוו אותו..גרררר
ואיזהה חמוד היה בובי בחבר המושבעים[אומרים מושבעים?!] חמודד בסוףף השיג את מה שרצה
איזהה יפה הוא היה ככה עם הפוניי אההה
בסופו של דבר היהה פרקק ממש חמוד...ודי מפתיע

2lital2

New member
כןןן בובי כפרעליווווווווו הכי יפההה

כמעט אכלתי את הטלוויזיה מרוב שהוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היי לכם ../images/Emo8.gif

אני רוני. בת 14. בכיתה ט'. מחיפה. א-ו-ה-ב-ת הישרדות
פעילה ביותר בפורום מקפליי - 1238- הלהקה הבריטית הכי מצליחה בעולם ( למיטב ידיעתי P: ). אם אתם לא מכירים, אתם מוזמנים
היום לא ראיתי את הפרק עד הסוף כי יצאתי לטייל עם הכלב שלי ועכשיו ראיתי שג'יימי עף
גאד. הוא חתיך. תודו! תודו! תודו! כןכן, הוא מניאק עם חרא של אופי. אבל הוא מדהים
אני לא רוצה שהוא יהיה בלי זקן בחבר מושבעים (או איך שלא קוראים להם XD)! הזקן יפה לו.. ^^ נמנמ זה הכל :]

וואי אני כ"כ עצבני על axn

כזאת חוסר אחריות! בהתחלה כשראיתי שיש שידור חוזר של הפרק שברנדון הודח, ממש התעצבנתי (כי כבר חרשו על הפרק הזה) ותארתי לעצמי שגם בערב ישימו אותו שוב (ואפילו זה מה שהם כתבו בלוח שידורים) אז לא ראיתי והיום ראיתי בערב וזה קפץ פרק... וככה פספסתי את בובי ג'ון בפעם האחרונה(היה כזה צפוי שידיחו אותו, ושלא יבלבלו לי ת'מוח שהם היו מעיפים את גרי) אוףףףףףףףףףףףףף איזה מרגיז זה...

מור תור

New member
התנהגות מגעילה של ג'יימי

אבל הוא שיחק ממש טוב אם הוא לא היה מציק לאחרים ומציק לבובי הוא היה שורד עד למיליון אולי

mmeny

New member
מצבו של ג'אד קשה!!

כמו שראינו,ג'אד היחידי שהצביע לגארי,והוא גם יתרגז שלא הודיעו לו למי להצביע. ולכן סביר להניח שהוא יתעצבן על כולם(הוא לא יודע לשתוק),וסביר להניח שכולם יעיפו אותו

Little Sapir

New member
כל הכבוד לגיימי!

כן כן שמעתם נכון! אני חושבת שסוף כל סוף מישהו עף כמו שצריך! תמיד הם נשארים חביבים כאלה שמעיפים אותם, סוף סוף מישהו מכניס להם ומתעצבן! ג'יימי באמת היה מטורף וקוץ והגיע לו ללכת אבל הם באמת עבדו עליו... זה לא היה נחמד מצידם ויפה שהוא התפרץ עליהם! הם באמת תקעו לו סכין בגב. אני גאה בו! ובלי שום קשר עכשיו לא נשארו שם חתיכים :( בובי ג'ון עף ועכשיו גיימי'?! זה מוגזם...

למעלה