פינת הסירטונים היומית

סוכריה16

New member
מאייטה שקטה כזוווו.. יאאא

הם כל כך לא מי שחשבתי!! התכנית.. הראתה לי שהם פול ביישניםםםםםםםם

סוכריה16

New member
מי!??! אני!?!? חחחחחחח

לא.. ממש לא... אני חולה על אנהי.. היא היחידה שאנ מעריצה... אני מתה על האופי שלה ועל כל מה שהיא
חוץ ממזה גם השניים שאני הכי מעריצה מופיעים לי בחתימה.. חסרות רק גרטל וולדז ושרה מלדונדו

legalyblond

New member
אהה חח זהו כזה ראיתי שאת

מעריצה את אנהי אבל פתאום התחלת ממש לדבר על דולסה אז כבר לא הבנתי את מי את מעריצה גם אני מתה על אנהיי היא כל כך חמודה ומהמממת

סוכריה16

New member
לא.. דולסה מהממת../images/Emo99.gif

האי מותק של ילדה.. אבל אנהי כזה.. אני מתה עלייה.. בעיקר בגלל האופי הזההה!! קרע אותי בתכנית!! חח איך ההוא ה"רנטה" הזה דיבר איתה ויצא לו מילה וזה יצא צממש טוב לאנהי אז היא הסתכלה עלי בסנוביות כזו ועשתה לו "חח אוקיי" ונכון, אנהי מהממת, נונית הכללללל! ממש קשה שלא לאהוב אותה! חוץ מזה הדברים איתהף והראיונות והכל הכי מענינים1 אם נגיד היא לא הייתה באה לתכנית נו מנצ'ס, היה ממש משעמם כזה! חח.. המשחק של הסוף היה ארוףךומשעמם להסתכל אבל בגלל אנהי פשוט צחקתייייייייייייייי !!! כמובן שיש גם את פונצ'ו- שעליו .. ררררררררררררררררררררררררררר אני חולההההההההההההההההההההההההה עליו! אוף! דיי אני רוצה לראות אותו! ואותה!

legalyblond

New member
חחח כל כך נכוןן..

אנהיי ממש היא מזה מעניינת כל דבר קטן שהיא עושה וגם היא מעניינת את כולם לא פלא שעליה יש כל כך הרבה ריאיונות איןן יש לה אופיי הכיי חמוד ובאמת בלעדיה היה משעמם לי לראות את התוכנית גם דולסה חמודה מאוד אבל אנהיי אני פשוט אוהבת אותההה וגם פונצ'ו באמת חמווווווד

סוכריה16

New member
פונצ'ו לא רק חמוד!! פונצ'ו הוא הכל

אני פשוט מתה על הייצור הזה!! אין אין.. הוא פשוט הכי שלמות שיש!
לא פלא שמהבנים אותו הכי אוהבים.. אף אחד לא מגיע לרמת יופי שלו.. לא ברבד, ולא בעולם חח
חח צודקת! האי מעניינת.. חוץ מזה... והיא גם שרה מדהים.. עמוק מהלב כזה! חח.. דיי נונהההההה
פעם אהבתי הכי את שרה מלדונדו1 וחברות שלי היו עושות לי.. "היא באמת יפה.. אבל יש עוד יפות ב 406" ואני כזה לא! היא הכי הכי. וקצת קינאתי שאמרו שאנהי יותר יפה בכל מיני םפורומים, כאילו אני חשבתי שהכי הכי זה דולסה, גרטל ושרה, ואנהי הציקה לי! אולי בגלל התפקיד שלה.. וושגיליתי שהיא תשחק עם פונצ'ו אני זוכרת שעשיתי יוו אזיה מסכן פונצ'ו חחחחח זה הציק לי האמת! חח.. ואז כזה התחלתי לאהוב גם את אנהי.. והפסקתי לרדת עלייה ועכשיו לדעתי היא ושרה הכי יפות ... וגם גרטל וולדז.. שאני תמיד שוכחת אותה1 מה עובר עליי!?!
ועכשיו כאילו אני לא משנה תדעות.. הכל היה ממש ממזמן..

סוכריה16

New member
ברטונים מ 406!! אהנאהאהא

יאא זוכרים1?!?! רציתי שהם יתחבקו פה אני זוכרת חח

legalyblond

New member
חח כן מכירה את זה

קטעים עצוביים והיא הייתה מגעילה שם בהתחלה...

סוכריה16

New member
קיקה תופס את ג'סיקה

יוו ראיתי תסרטון למעלה והיה תשיר הזה של דבי ופרצ'ו "דימה קה אגו אקי1? סי אנ אל קמינו מה פרדי.." דייייייי!! זה עצוב מידי1

למעלה