וואיייי, איזה יופי! הכלי המרובע, וזה עם הפרפרים....והטלפון...איזה יפים!
T timatibo New member 2/2/06 #26 וואיייי, איזה יופי! הכלי המרובע, וזה עם הפרפרים....והטלפון...איזה יפים!
ת תמי שבט New member 2/2/06 #28 (חיבוק) מלי, אני פשוט נדהמת. נעתקו המילים מפי. את ברמה כל כך גבוהה שספק אם נגיע אליה אי-פעם. המקוריות שלך, העבודה הנקיה, שילוב הצבעים ו.. והכל בעצם - הכל מהמם! אל תפסיקי את שטף היצירה שלך אף פעם!!!!!!!!
(חיבוק) מלי, אני פשוט נדהמת. נעתקו המילים מפי. את ברמה כל כך גבוהה שספק אם נגיע אליה אי-פעם. המקוריות שלך, העבודה הנקיה, שילוב הצבעים ו.. והכל בעצם - הכל מהמם! אל תפסיקי את שטף היצירה שלך אף פעם!!!!!!!!
P P e a r l 1 New member 3/2/06 #34 אין מילים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מתחילה לאסוף שאריות
ר רונית גולן New member 3/2/06 #40 ../images/Emo24.gifאיזו עוצמה../images/Emo47.gif יקירתי - פשוט עוצר נשימה אמנית גדולה
פ פינקי 1 New member 2/2/06 #22 להזמין לי מהר נט"ן - איזה יופי מרהיב מדהים מיוחד נעתקה נשמתי סוף סוף הדרך
נ נתוש של אוריה New member 2/2/06 #25 הטלפון - פשוט מדהים !!! אין לי מילים - הכל פימו ??? מה ? איך עושים כזה דבר ? שתפי נא...
א איריס משלי New member 2/2/06 #29 זה פשוט פנטסטי!! עוצר נשימה! איזה דיוק! איזו רמה! נאלמתי דום... פשוט משגע!
ש שרון אמיר New member 2/2/06 #31 אם היה לי כובע עכשיו.... סביר להניח שהייתי אוכלת אותו ולא רק מסירה אותו בפנייך עבודות יפייפיות מלינ'קה הכד עם הפרפרים כל כך יפפפפפפפפפה, אני מאוהבת בו קשות
אם היה לי כובע עכשיו.... סביר להניח שהייתי אוכלת אותו ולא רק מסירה אותו בפנייך עבודות יפייפיות מלינ'קה הכד עם הפרפרים כל כך יפפפפפפפפפה, אני מאוהבת בו קשות
D daillyg New member 3/2/06 #36 חבל על הזמן!! מלי, אמנם כתבתי לך גם בפורום השני, אבל עבודות כאלו יפות מגיעה להן התייחסות כפולה. מתה על הכד עם הפרפרים. וגם הכד המרובע מושלם, אבל זה עם הפרפרים יותר.
חבל על הזמן!! מלי, אמנם כתבתי לך גם בפורום השני, אבל עבודות כאלו יפות מגיעה להן התייחסות כפולה. מתה על הכד עם הפרפרים. וגם הכד המרובע מושלם, אבל זה עם הפרפרים יותר.
S Saraswaty New member 3/2/06 #38 העבודה הזו היא אחת היפות שראיתי איזה רעיון מגניב עם ביצוע מושלם! השראה.
ד ד נ ד ש ה 1 New member 3/2/06 #39 מלי - אין מילים - ראיתי במציאות וזה פשוט חלום... עבודות מושלמות עשויות בטוב טעם.