שרשור שאלות ובקשות

ק י צ י ס

New member
אני צריך עזרה

אני נכנס לאתר של סוף הדרך ואני לא מצליח לראות קטעי וידאו, הצצה לפרק הבא, ובקיצור רק לקרוא שם. אשמח אם תעזרו לי. תודה

FeliGirl

New member
אתם יכולוים בבקשה

לשים פה תמונות של אוהד חיים...

elohit

New member
איך אפשר לשלוח למתמודדים ... ..

איך אפשר לשלוח למתמודדים איזה מסר אישי? מישהו אולי יודע מה האימייל של ז'ניה ועובד? ושל התימני הזה, ושראל ? זה חשוב לי מאווווווווווווווווווווווווווווווווווד אם תוכלו לכתוב לי איזה תגובה, או שאתם יודעים משהו שלחו לי מייל. [email protected] תודה!!!!!!!

דבירון

New member
מישהו יכול לתת לי

קישור של הראיון עם איתי ירוזלם ז"ל ששודר בשבוע שעבר אחרי התכנית???פשוט לא יצא לי לראות ואני נורא רוצה.....בתודה מראש,דביר.

MK respect

New member
גמלי זה קרה!!

אחי, גמלי זה קרה!!! תקשיב, אתה צריך כאילו להכנס וזה...ללחוץ על מה שאתה רוצה כרגיל ואז ללחוץ על המשולש של הPLAY ותחכה...לוקח לזה פוווווול זמן..אבל אל תסגור את זה ופתאום אתה תשמע את הקטע...ייקח לך המון זמן אבל אל תתייאש-אין שום ייאוש בעולם!!!!! יומטוב!!ואם אתה לא מצליח-אמח לעזור...!!=) אוהבת...

Lilachal

New member
ישאל לא שראל

ואת יכולה לשלוח לאלה שמתחברים לפורום מסר כשא פשוט לוחצת על השם שלהם ואז על שליחת מסר אישי

MK respect

New member
אמ...

לא זוכרת אל זה היה אחרי המונמון זמן!!! משו כמו 25 דקות...פוווווווווווול זמן...אבלזה שאווה את זה נראלי...=)

ק י צ י ס

New member
לא התכוונתי אחרי כמה זמן זה התחיל

אלא אם מתישהו זה הסתדר וחזר להיות רגיל

MK respect

New member
לא!!

מותק את יודעת כמה פעמיים מאז כיבינו ת'מחשב והדלקנו???פווווול כי זה קרה לפני מלא זמן ואנחנו מכבים ת'מחשב כל יום (לא כמוך...) אז זה לא משנה...זה לא מסתדר...יום יבוא וזה יסתדר...חחחח...=]

TheBlackFairy

New member
../images/Emo39.gifשרשור שאלות ובקשות../images/Emo39.gif../images/Emo60.gif

כל שאלותיכם ובקשותיכם בנוגע התוכנית שרשרו לכאן
.

i d k

New member
סקר:"סוף הדרך 2" מול "רצים לדירה 2"

לאור הפרק הראשון ששודר אתמול של רצים לדירה. זה אמנם מוקדם מדי אבל איזה מהתוכניות לדעתכם איכותית, מעניינת יותר?

למעלה