שרשור שאלות ובקשות

tom kipod

New member
שאלה כללית

למה אסור לכתוב את שמות המפסידים אם כבר עכשיו שודרה התוכנית?

../images/Emo20.gifהצעה מיוחדת לסוף הדרך!!!!../images/Emo20.gif

ההצעה (המיוחדת) שלי היא שתעשו סוף הדרך לנערים ונערות בני 13-16, לתגובות ושאלות - איימל [email protected] נ.ב. - אם אתם עושים את הרעיון הזה קחו אותי בחשבון!!!

למה?

האמת זה נשמע שיאא המדליק.. המתחרים צריכים לנסוע באוטובוס (ויהיו את אלה שמאחרים.. ויישארו לאוטובוס הבא..) יהיו משימות אקסטרים שמתאימות לגיל שלנו.. וכל שאר המשימות יכולות להתאים לנוער באותו מידה.!! אני מציעה זאת!! מצטרפת להצעה.. והייתי נורא רוצה להשתתף.. אבל אני לא יכולה.. אני לא אהיה בארץ..

את חושבת שלא חשבתי על כל

מה שאמרת
אפילו יותר מיזה
אבל יש בעיות של חוקיות עם הדבר הזה

Lilachal

New member
יש לי רעיון יותר טוב

שיעשו סוף הדרך להורים וילדים נגיד שההורים יביאו את הילד שלהם (בגיל 14-18) ואז יקחו 4 משפחות ויערבבו זה יהיה נחמד וגם לא תהיה בעיה של נהיגה

Fairywitch

New member
לגבי דנה (לא קשור לפרק של היום)---

שמתם לב שהיא מאוד דומה לשירה גפן?
הנה תמונה של שירה (לא מצאתי יותר טובה, סורי, אז תלחצו על התמונה כדי לראות טוב)

Fairywitch

New member
מק../images/Emo78.gif

קפיץ קפוץ קפיץ... *דופקת ראש בקיר* לא הייתי צריכה להקפיץ אם לא היו נפתחים עשרות שרשורים לשווא...

avihay22

New member
חחח היא דומה לה אבל...

זאת לא היא גם אני חשבתי שזאת היא אבל היא דומה לה

שאלה חשובה

ביום רביעי שעבר(29/6) בשכונה שלי היו ג'יפ של סוף הדרך. שהיה צריך לאסוף אוכל למען חיילים. עכשיו האם זה הגיוני שהפרק הזה ישודר בעוד שבוע..כלומר האם המתמודדים עושים את הפרק בערך שבוע וחצי לפני שידור התוכנית?

YaRoN Tribe

New member
אין מצב!!!

הם עושים את הפרקים באותו שבוע בימים ראשון שני ושלישי!! וזה היה בערך לפני חודשיים יכול להיות שזה גלגל ההצלה או אולי סבב הגמר

zeev12389

New member
למה נראה לך

למה את חושבת שזה יהיה בשבוע הבא אמא של חבר שלי (יהודית בן נון למי שזוכר) היתה בצילומים כבר מזמן אז בקיצור כבר צילמו את כל התוכנית חוץ מהגמר!!! ואני לא משקר!!!

../images/Emo58.gifהוכחה שאתה משקר../images/Emo58.gif

אח שלי ישאל אמר לי שהוא צולם(לפניי כמה ימים כבר)
ואל תגיד לי שהוא משקר כי הוא לא

למעלה