שרשור שאלות ובקשות

אממ.. תלוי לאיזה אנשים תגיד את זה

אם תגיש לשמאלני קיצוני גם "מתיישב בלחקה X" הוא יכול לקחת אותך בתור פנאט כובש.. אממ.. זאת דעתי לפחות.. ואני יודעת שכולם מתחלים!!!
... תמיד טענתי שלאמא שלי הכייי מתאים מטפחתת..!!
מירי את בטח תסכימי איתי..

אהה.. וסתם ככה--

אנשים שיושבים בת"א מתנחלים ממש כמו אנשים בשטחים.. (בלי קשר לנחלה וזה...) כי פעם גרו שם ערבים..!!

Lilachal

New member
יש הבדל

כי האדמות בתל אביב לא נכבשו וערבים לא ישבו שם ערבים ישבו ביפו והיהודים הקימו את אחוזת בית מחוץ ליפו

Poochina

New member
בת"א בטוח לא היו ערבים...

מי שכן היו שם זה הדיונות
וזה נכון. כל אדם שגר איפשהו הוא מתנחל.

אז תדעי לך שאת טועה!!

יש בתים באיזורים מסויימים.. שגרו שם ערבים..ופחד מלחמת העצמאות.. הם פשוט ברחו.. והבתים שלהם נלקחו ע"י יהודים. מה שאני מנסה להגיד כאן-- אין אחד שלא משוחרר מה"כיבוש".. ז"א.. שיחרור.. אבל עזבו!! זה לא פורום פוליטיקה.. בואו ונסגור את הענין בהודעה הזאת!..

Poochina

New member
../images/Emo12.gif

אבל ת"א הוקמה על החולות...
אני לא מתכוונת ליפו! פשוט לא היתה שום ת"א. היו רק הדיונות!

אופס...

היה ראיון בתפוז אנשים עם ז'ניה ועובד? תמיד יש עם המפסידים, ויום אח"כ אפשר לראות שוב....

שתי בקשות

אחת למנהלות- יש לי הצעה- אולי תפתחו כל כמה ימים שרשור ספוייךרים (לפעמים אתן פותחות אבל לא תמיד) כדי שהפורום לא יהיה מוצף בספויילרים...אני פתחתי כמה בטעות ועכשיו אני יודעת הרבה דברים שלא רציתי לדעת! אני כותבת את זה כי אני לא רוצה שגם לאחרים ייהרס... ודבר שני- מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה נצל"ש???

נצל"ש זה...

מנצל שרשור...יענו במקום לפתוח שרשור חדש אז את מנצלת שרשור שכבר קיים ולא פותחת שרשור חדש....

OhBaby

New member
נצל"ש =ניצול שרשור

את מנצלת שרשור אם יש לך שאלה , או כל דבר אחר שלא דורש לפתוח הודעה חשובה. קפיש?

נצל"ש זה-

ניצול שירשור
כאשר את רוצה לומר משהו לא קשור לנושא ההודעה אז רושמת בכותרת:"נצל"ש שירשור" וכך את משרשרת את ההודעה ולא פותחת הודעה חדשה סתם

TheBlackFairy

New member
כשאני רואה שיש הרבה הודעות../images/Emo60.gif

המכילות
ים אני משתדלת לשים את כל ההודעות בשרשור אחד על מנת שאנשים שלא רוצים לדעת לא ידעו, גם הרבה פעמים דברים שנכתבים בספו8ילרים הם לא הדבר הכי נכון, אז אין לך כל כך מה לדאוג
. אני אשתדל לפתוח יותר שרשורים כאלה על מנת לא להרוס לאנשים את ההמשך של הסדרה, ואם את רואה שזה לא קורה את מוזמנת לשלוח לי או למיכל מסר אישי עם ההודעות שמכילות
ים שבטעות קראת ומיד נפתח שרשור כזה ונשרשר אליו את ההודעות
. נצל"ש זה ראשי תיבות של ניצול שרשור, כלומר, את מנצלת שרשור פתוח וכותבת הודעה לא קשורה לשרשור הקיים
.

Poochina

New member
הגמר- ../images/Emo106.gif

עוד כמה זמן הוא יצולם?? אני חושבת שהוא עוד לא צולם, כי יש את הפרס הזה על מי שיציע רעיונות למשימות בגמר..

דחוף!!

משהו יודע איך אפשר להשיג את המייל של עובד או משו אחר.. אני צריכה לשאול אותו משו דחוף..!! אז מי שיודע זה ממש עניין של "פיקוח נפש" תודה רבה!!!

למעלה