בוקר טוב ומיוחד לכל הבנות

היי דשדושששה יקירתי

המון זמן לא היינו בקשר... שיהיה לך יום הולדת שמח עם המון הפתעות ומוזיקה... שתהיי מאושרת יא מקסימה ומוכשרת שכמותך

rootteem1

New member
דני אני לא מאמינה שזו את..

חח ח"ח על זה שסוף סוף כתבת תגובה אחת!!!!!!!!! ולמרות שאני עדיין רוצה להרוג אותך על זה שאת לא באה איתי היום, אני מאחלת לך המונהמון מזל"ט!
שיהיו לך בעתיד עוד הרבה מוגלים דומים ל ------------------------------------- > ^ ן I (חח זה היה ניסיון כושל לעשות חץ למעלה=]) טוב למרות שהוא ממש לא דומה לו, אבל לא משנה חיחי.... אני לא אתחיל לכתוב ברכה כי שום דבר לא ישתווה לדברים שאת כותבת! חוצמזה אני צריכה להתכונן למבחן בספרות, ויש לי רק עד שבע! שיטוש... טוב בננות אולי אני אבוא עם הדפים של החומר.... אה ובשביל להפחית את הפדיחות אני אבוא ראשונה=] אז נתראוש ביוששששששששששש

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לדשדושה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo63.gif

יום הולדת שמח, דשדושה - אחת מהמוכשרות שלנו! הרבה שמחה והצלחה בכל דבר שתעשי. טוב לדעת שאת גם נכנעת ללחצים
ויש סיכוי לראות אותך יותר כאן. גם אנחנו אוהבות אותך עד מאוד - שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם!

dashdusha

New member
לכל הבנות המדהימות!!!

תודה רבה רבה על שפע הברכות!!! גם הפעם הפורום והבנות המקסימות שבו נותנות לי תחושה של בית שמלווה בחמימות ומתיקות! כמו שכתבה אפרת אני בת 14 (ובאותה ההזדמנות שאפו על הזיכרון הפנומנלי! :):):) ) אני רוצה לאחל לכולכן בדיוק את שאיחלתן לי, ומי ייתן וירבו המפגשים ומי יודע אולי אזכה ליטול חלק בחלקם ועם הרבה מזל אולי אף בכולם! אוהבת אתכם עד אין קץ,דשדושה. ולרותמוששששש! אל דאגה אני כאן בשביל להישאר ומעכשיו אגיב בכל הזדמנות! .

אפרתי 29

New member
../images/Emo24.gif

יופי, כיף לשמוע שמעכשיו תהיי יותר פעילה ! :):):) את תורמת לפורום ולאווירה הטובה, וממש מתוקה ! חח... אוהבים אותך גם...

kapit5

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב מתוקונת../images/Emo65.gif

ילדה כישרונית שכמותך.תמשיכי את בכיוון הנכון.עושה רושם של ילדה מדהימה. שיהיה לך רק טוב

אפרתי 29

New member
../images/Emo24.gif תהנו במפגש !!! ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהולך להיות לכן מזה כיף, מצחיק ומרגש...
אוף.. הלוואי שיכולתי לבוא גם

דורית41

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif../images/Emo149.gifאהלן

איזה כיף לי באתי מוקדם יותר. מחכה לראות את כולכןןןן. לכל אלה שלא מגיעות-בטוחה שנתראה במפגשים נוספים.

למעלה