מ ש ח ק !

DarkSecretLove

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: אופקיטה גיל: 15.5 מקום מגורים: חיפה לפני כמה זמן הכרתם את 30stm:שנה וחצי בערך לילה טוב לכולם!

../images/Emo8.gif

שם: אריאל גולן גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קרית אונו לפני כמה זמן הכרתם את 30stm:שנה וחצי פלוס מינוס...

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אני מניחה שעכשיו תורי ?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שם: אלמוגגגגג :) גיל: 14+ מקום מגורים: אשדוד לפני כמה זמן הכרתם את 30stm: משהו כמו 4 שנים ..

i am777

New member
היי...

שם: חליHeLiCooLiT גיל: עוד מעט 17... מקום מגורים: חולונית:) לפני כמה זמן הכרתם את 30stm: לפני 3 וחצי שנים...אולי יותר...מה שבטוח שביום הולדת זה יהיה 4 שנים.. דרך אגב , איפה רושמים את ימי ההולדת?.... :) .... אלמוגית זה מה שהמצאת??

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחח עדיין לא משעמם לי בחיים ../images/Emo6.gif

כאילו אולי קצת , אבל כל מה שכתבתם עכשיו זה רק למטרת משחק שהמצאתי , שיותר נכון חשבתי עליו חחח D: חחחח ולא חשבתי על ימי הולדת , אם את רוצה תרשמי את שלך כי עוד מעט יש לך חחחח ,, :)

i am777

New member
חח...

לא הבנת אותי. התכוונת איפה רושמים את ימי ההולדת...S:...."וזה היה בדרך אגב".. כאילו איפה רושמים....כי לא רשמתי עדיין.....ואתם לא יודעים. עזבי. את רוצה להגיד לי שמגיל 10 את שומעת את 30STM ??...

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חח לא שומעת, מכירה

התחלתי לשמוע אותם אבל ממש ממש בקטנה בגיל 11 .. שנה אחריי חחח ותרשמי פה אם בא לך,, :]

adiiiXD

New member
=)

שם: עדי פרץ גיל: 14 מקום מגורים: דימונה לפני כמה זמן הכרתם את 30stm: בתקופה הזאת לפני שנה

אני.

שם: רונה גיל: 14 ו10 חודשים. מקום מגורים: תל אביב לפני כמה זמן הכרתם את 30stm: לפני שנה וחצי.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif נראה לי שתאיר ויערה חסרות ..

אז לבנתיים אני לא יכולה לפתוח את המשחק .. אז תענו כמה שיותר מהר !! חח שב"ש

ShAhArnavonXD

New member
ומה אני?....עז?..

חח...סתם סתם..
שם: שחר נבון
מקום מגורים:רחובות
לפני כמה זמן הכרתם את 30stm: שנתיים

tair XD

New member
תשובות למשחק!

שם:תאיר גיל:13 וחצי אייך הכרתי את 30STM:אממ שמעתי אותם בפעם הראשונה בMTV שיר אחד דה קיל,ואז נידלקתי!! אם יש עוד שאלות תישאלו

adiiiXD

New member
היא שאלה לפני כמה זמן הכרת את הלהקה,

ולא איך. תוסיפי גם מקום מגורים ,כמו שהיא ביקשה....

tair XD

New member
אמ הינה תשובה לשאלה שפיספסתי../images/Emo13.gif

כמה זמן אני מכירה את הלהקה:4 או 5 חודשים..

למעלה