שרשור הכרות

I n n u e n d o

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

אוקי נעשה שרשור הכרות קטן ונחמד:
שם
עיר/מקום מגורים
להקה ישראלית אהובה
זמר/ת ישראלי אהוב/ה
להקה לועזית אהובה
זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה
תמונה שאתם אוהבים הממ.וזהו..בינתיים..אם יש לכם להוסיף,תוסיפו =)

I n n u e n d o

New member
ובטבעיות,אני אתחיל.../images/Emo41.gif

שם:דורין
צבע אהוב:ירוק
מקום מגורים:מושב גינתון
הדורבנים,כמובן =) ומשינה כמובן.
עברי לידר/מאיר אריאל
להקה לועזית:Queen
זמר לועזי:Sting
תמונה אהובה: מצורפת.

ל י מ ו ן

New member
גמני גמני!!!

שם:לילך
בת 14
כתום וירוק ביחד!!!!!ואאאאא!!!!!כזה שולט!!!!![
ראשון כאן ויאלה בלאגן!!!
הדורבנים(כמה לא צפוי...תודו!!תודו!!)ושוטי הנבואה!
אממ.......יש כזה דבר......רגע...בא נחשוב.....לא עולה לי כרגע ברראש משו...אבל בטוח יש כזה דבר.....(או שלא...?
)
הביטלס!!אין הם גדולים.:)
גם אין.....כנראה שזמרים זה לא הצד החזק שילי..... וזהוווווווו!!!!! דיייייי אנשים החיים פאנאן!!!!!הלא כן...?

אני:]

נועה חייב?:/ טוב נו.. 14 וקצת.. סגול מבשרת- אזור י"ם להקה.. הדורבנים?..:] אני מניחה שיש עוד.. אבל זה הכי מתאים:]]] זמר- ע ב ר י ל י ד ר להקה וזמר לועזיים.. אין לי.. כי אני לא ממש אוהבת לועזי:/ תמונה.. אין ספציפית.. אני חושבת שכל תמונה של מישהו/משהו שאני אוהבת..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שם: דרוֹר. גיל: 16. צבע אהוב: טורקיז ושחור. עיר: ר"ג. זמר/ת ישראלי אהוב/ה: אביב גפן, ברי סחרוף, עברי לידר, ירמי קפלן. להקה לועזית אהובה: דה קולינג, קולדפליי. זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה: רובי וויליאמס.

unagy

New member
אם כולם אז למה שאני לא אשתתף ../images/Emo13.gif

שם: יואב גיל: 17 וחצי צבע אהוב: כחול עיר מגורים: ראשל"צ להקה ישראלית אהובה: איך לא
הדורבנים! וגם משינה.. זמר ישראלי אהוב: דויד ברוזה, פוליקר.. להקה לועזית אהובה: Rasmus זמר לועזי אהוב: סטינג (היחיד שעלה לי כרגע לראש). מצורפת תמונה שאני אוהב..

Fairy Dust

New member
בטיבעיות אני אמשיך..../images/Emo6.gif

עינתוש
17 ו-7 חודשים...
כחול
ראשל"צ
דורבנים...חחחחח נגיד ש..
שרית חדד
רון שובל, קובי פרץ...
בקסטריט בויז ואן-סינק...
תמונה??? של מי??

little bony

New member
גמני רוצה!!

דבר ראשון אני מתה על הדורבנים ואני במלא הופעות ואני ממש שמחה על הפורום... אני גם יהיה בהופעה בברבי ב11 לחודש... חן 15 כתום רעות-מודיעין הדורבנים... וזה לא רק בשביל הפורום ירמי קפלן אין.. אין אין

TaKe Me DuDi

New member
../images/Emo70.gifאניייייייי../images/Emo70.gif

שם:דנה
צבע אהוב:כחול
עיר/מקום מגורים:ר"ג
להקה ישראלית אהובה:הדורבנים
זמר/ת ישראלי אהוב/ה:אממ שי גבסו
אני לא חושבת שיש איזה זמר ישראלי אהוב ....
להקה לועזית אהובה:אוונסנס,איי טינס,בלו,ביג ברוואס
זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה:קרייג דיויד,ג'סטין,אבריל,מוניקה ומנדי מור
תמונה שאתם אוהבים:נכון דודי כוסון?|

תורי =)

הנה כתבתי :) שם: יונתן גיל: 14 וחצי עיר: פתח תקווה עם הערסים וכו' להקה: היהודים והדורבנים! (היהודים יותר :) זמר ישראלי אהוב: אביב גפן ברור! חוץ ממנו גם קצת ברי סחרוף יזהר אשדות אביתר בנאי ואולי שחכתי מישהו :) להקה לועזית אהובה: red hot chili peppers איך לא כמובן גאוני הדור :) זמר לועזי אהוב: מרילין מנסון סתם לא יודע הוא נחמד הוא היחיד שעלה לי בראש תמונה שאני אוהב: של עצמי ברור! סתם חח לא יודע :\ זהו! (אני הכי קטן כאן?)

skifr

New member
צ'ופ צו'פית!

שם? רותם סקיף אני ידועה כצ'ופ צ'ופ גיל? בקרוב מאד 17 צבע? סגול... אני חושבת מקום מגורים? נוה סביון, אור יהודה להקה ישראלית? הדורבנים כמובן זמר אהוב? אסף אמדורסקי להקה לועזית אהובה? ביטלס!!! זמר אהוב? אריק קלפטון, סטינג... תמונה??? אין לי סורי .... מקוה שכולם יזהו אותי פה.. ופשוט רק עכשיו יצא לי לראות שכולם עברו לפה! תזכרו!!! ב-17 כולם באים להופעה! יש לי יומיים לפני יום הולדת!

rinani

New member
אני עונה:

שם:רנה גיל:16 צבע אהוב:כחול וסגול עיר/מקום מגורים:מושב בשרון להקה ישראלית אהובה:הדורבנים כוורת ומשינה זמר/ת ישראלי אהוב/ה:אביב גפן להקה לועזית אהובה:queen זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה:אין תמונה שאתם אוהבים:

טולָה

New member
שלווווווום יפים ../images/Emo9.gif

שם- טל גיל- 14 צבעעע- כל הצבעים ביחד[אני מקורית]
גרה ב- כפר סבא להקה ישראלית אהובה- משינה+מוניקה השקסית זמר ישראלי אהוב-אביבבבבב [גפן...] לא בעע לי לענות על הלועזיים
מוסיפהפהפה- אני אוהבת לעשות שטויות
אגב,התמונה ששמתי לא הכי אהובה עליי-סתם התחשק לי לשים אותה-זה היה לתשומת ליבכם
פחחח

יחבוקית

New member
../images/Emo6.gifאני גם אוהבת לעשות שטויות=]

בא לך לשים תמונה יותר ברורה שלך

למעלה