שרשור הכרות

../images/Emo18.gifבכיף אני אומרת...../images/Emo18.gif

דנדוש
17וחצי
וורוד פוקסיה(ושלל הצבעים הבוהקים)
ירושלים
ה-ד-ו-ר-ב-נ-י-ם
לא עולה לי מישו מסויים כרגע(חוץ אולי מגיא מזיג...רק שצריך עוד כמה שירים לרקורד)..
קולד פליי
נורה ג'ונס
על תמונות אני אוותר בשלב זה..ט'נק יו וורי מאצ'..
לאב יו אול.................

TaKe Me DuDi

New member
אני../images/Emo70.gif

שם:דנה בלסר(
) גיל: צבע אהוב:כחול עיר/מקום מגורים:רמת גן ... ואל תגידו שצבי בר לא שולט .... להקה ישראלית אהובה:
הדורבנים!
זמר/ת ישראלי אהוב/ה:אממ אין כזה דבר אהה איתי להקה לועזית אהובה:אוונסנס בלו שוגבייבס ארוואי אין להקות שאני אוהבת אוהבת... רק הדורבנים זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה:קרייג דיויד ו... לא זוכרת מיעוד .... בעיקר קרייג דיויד תמונה שאתם אוהבים:הינה

TaKe Me DuDi

New member
בורי לא ראיתי שכבר עשיתי.... איזה ס

תומה אני ... דוגמה רעה שכמותי !!! סליחה !!!

Bitch47Percents

New member
../images/Emo41.gifתורי!!!!../images/Emo41.gif

שם: דפנה
צבע אהוב: ורוד זוהר/כתום זוהר/ירוק זוהר ושאר הזוהרים למיניהם
עיר/מקום מגורים: חולון [
]
להקה ישראלית אהובה: היהודים!!!!, דורבנים, מוניקה סקס
זמר/ת ישראלי אהוב/ה: אביב גפן
להקה לועזית אהובה: אמממ...אני מניחה שאפשר לומר smash mouth ו sixpence non the richer
זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה: אין
תמונה שאתם אוהבים: אין לי על המחשב הזה תמונות...
וזהו!

יחבוקית

New member
אנייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:שלי גיל:15 צבע אהוב:שחור וכתום להקה ישראלית:הדורבנים זמר ישראלי:אין להקה לועזית:דה קולינג זמרים לועזיים:פינק ואבריל לאווין תמונה שאני אוהבת
יש המוווווווווווון!!!!!!!!! אני ישים אחת...

unagy

New member
אהה את לא עשית את זה בכוונה?../images/Emo12.gif

בשיר של הדורבנים יש שורה שהולכת ככה: "..הידעת? שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור.."

יחבוקית

New member
אנייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:שלי גיל:15 צבע אהוב:שחור וכתום להקה ישראלית:הדורבנים זמר ישראלי:אין להקה לועזית:דה קולינג זמרים לועזיים:פינק ואבריל לאווין תמונה שאני אוהבת
יש המוווווווווווון!!!!!!!!! אני ישים אחת...

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo118.gif

שם: גוני
צבע אהוב בורדו וסגול
עיר/מקום מגורים מזכרת בתיה. מקום קטן ליד רחובות
להקה ישראלית אהובה הדורבנים ומוניקה סקס
זמר/ת ישראלי אהוב/ה אין ממש מישהו\מישהי מסוימ\ת..
להקה לועזית אהובה M2M
זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה מישל בראנץ' תמונה שאתם אוהבים

De-Panther

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חמודההההההההההההההההההההה

DesertRose7

New member
ברוכים הבאים.. אלי!

טוב אז אלי זה הולך ככה... שם: שחר גיל: 15 כיתה י עיר מגורים :גבעת שמואל (ליד האלפקה) להקה ישראלית: תנו לי לחשוב שניה... אמ... הדוברנים!! זמר ישראלי:אמממ... נראה לי שבנתיים שחר אבן צור להקה לועזית: דה קולינג (טוב לדעת שאני לא לבד!) זמר/ת לועזי/ת: רובי וויליאמס.. ואני מתה על הקול של כריסטינה! יש לה שם משהו מיוחד! אממ.. מה עוד? אני נורא אוהבת את הסרט סיפור אהבה בלתי נשכח מי שלא בכה שם לא בן אדם!.. ו.. שודדי הקריביים- חייבים לראות ו.. לא יודעת.. זהו בנתיים!

צמות

New member
גם אנייי../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif

אלינה
15
אדום
הדורבנים...
הממ....גיא מזיג
קווין ויש עוד ועוד..
אין זהווו...פורום מגניב

אחלה פורום!!!!

שם: קובי, סתם... אסף. 17 מממ, כחול אי שם בכרמיאל הרחוקה הדורבנים, אתניקס (לא!!!) . זה קל: אביתר בנאי ויהודית רביץ qween מקווה שיהיה כיף בפורום!!!

T h e Rose

New member
גם אני גם אני גם... (טוב הבנתם נכון

שם רוז. גיל 13 ו8 ימים. צבע אהוב שחור רולז! עיר/מקום מגורים ראשל"צ. להקה ישראלית אהובה ממממ הדורבנים , וגם מוניקה סקס.... זמר/ת ישראלי אהוב/ה עברי לידר ויש עוד כמה.... להקה לועזית אהובה ווסטלייף. זמר/ת לועזי/ת אהוב/ה יש יותר מידי, ומעט מידי כוח...חחח תמונה שאתם אוהבים מממ

למעלה