תמונות

Just Adi

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifתמונות../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif ../images/Emo80.gif

אתם לא מאמינים!
פיתחתי את התמונות מההופעה שהייתי בה! חח, עשיתי למוכר "הכי מהר שאתה יכול!" ותוך 40 דק' היה לי אותם
בכל מקרה, יצאו מ-ע-ו-ל-ה ויש תמונה שם שלי ושל שחר ביחד!!!!
שיצאה מצויין הקיצר מחר אני סורקת הכל אצל ידיד שלי ואני אשים פה ויהיה אחלה ( תצפו ל : תמונות של שייגעצ, של יהלי, של שחר פיטר ואחת של אלדד :) לא נורא הוא יחיה...
אוהבת אותכם נורא וממש מאושרת כרגע

Just Adi

New member
תתכוננו... ../images/Emo80.gif

כי היום בשבע אני שמה תמונות יפות לאללה :) ובינהם: תמונה שלי עם שחר :) life is beautiful!

Just Adi

New member
טוב אז ככה... ../images/Emo80.gif

הידיד הגאון שלי רק סרק שש תמונות, ובאיכות דיי גרועה חפיף, עדיף מכלום, מחר הוא יסרוק את השאר הקיצר, במפגש פורום אני אביא את המקוריות ויהיה שמח :) אגב, מי שליד שחר זאת לא אני, זאת חברה שלי, בטח מחר הוא יסרוק את התמונה שלי...

Just Adi

New member
תמונה מס' 1 ../images/Emo80.gif

תמונה של שחר עם תספורת מהממת עם חברה שלי

Just Adi

New member
תמונה מס' 2 ../images/Emo80.gif

לא תמונה טובה, פיטר נראה מסומם או מת

Just Adi

New member
תמונה מס' 4 ../images/Emo80.gif

אגב אנשים, התמונות הן בינתיים רק של שחר כי זה מה שהוא סרק, יותר מאוחר אני אשים עוד בתמונה הזאת יש את שחר עם יהלי ... (בחולצה האדומה)

Just Adi

New member
תמונה מס' 6 ../images/Emo80.gif

תמונה שיצאה יפה לאללה! באחד מהשירים שם שחר הלך לקלידים וזה היה ממש לידי...

Just Adi

New member
אז ככה... ../images/Emo80.gif

אני כרגע אצל ידיד שלי שסרק את התמונות ואני הולכת לשים אותן, וחן אל תעלב שלא שלחתי לך קודם, פשוט... אני אצל ידיד שלי, אני הולכת לשים קודם 3 תמונות של שייגעצ ואז את השאר והתמונה האחרונה תהיה שלי עם שחר ((:) אנא אנשים, קצת כבוד לקח לי מלא זמן לשים אותם במחשב והייתי צריכה להעביר ולנדנד לידיד שלי ובלה בלה תהנו!

Just Adi

New member
תמונה מס' 7 ../images/Emo80.gif

תמונה של יובל (הסולן של שייגעצ)

למעלה