תמונות

Just Adi

New member
אנשים! ../images/Emo80.gif

יש לי עוד תמונות אבל כרגע זה לא מצליח להעלות אותן וגם לפני 10 דק' התחילה לי הפעולה... אז בערב אני מבטיחה להמשיך לשים תהנו

עדיייייי!!!!!!!! ../images/Emo168.gif

כל הכבוד על התמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עלייך ילדה!!!!!!!!!! גאה בך..

Just Adi

New member
תמונה מס' 17 ../images/Emo80.gif

טוב ככה, הקבצים לא מצליחים להעלות לי, אז אני שולחת אותם לחן והוא ישים אותם בגלריה, אני רק אנסה לשים תמונה שלי עם שחר ואם לא יעבוד אז... חן כבר ישים בגלריה אז תסתכלו! ותגיבו פה!

Just Adi

New member
אני מנסה בכל זאת.. ../images/Emo80.gif

אני לא מוותרת! יהלי שר

GIRLשוקו

New member
פשששששששששש

התמונות מצויינותתתתתתת אהבתי מאוד... מתי תשימי תמונות של פיטר??

Just Adi

New member
../images/Emo42.gifסיכום../images/Emo42.gif ../images/Emo80.gif

לקח לי מלא זמן וכוח כדי שהתמונות האלה יהיו פה, בבקשה תכבדו את זה ותגיבו עליהן, השקעתי בהן כסף זמן ומלא מלא כוח ונידנדתי לידיד שלי (ירין, מתה עליך!) אנא אנשים, תגיבו

סיכום שלי : ../images/Emo168.gif

או קיי..., קודם כל אנשים, שמתם לב שעדי באמת השקיעה כאן, היא שמה עשרים ומשהו תמונות, והיא מאוד עזרה לפתח את הפורום, ואת הגלרייה של הפורום שהולכת וגדלה! כל הכבוד עדי!!! מזאת כמובן נובע, שכולנו צריכים להגיב, ולומר תודה לעדי!
, התמונות באמת באמת יפות חבל"ז... עכשיו בא לכם לעשות מן משחק קטן לגבי התמונות??, חשבתי אולי, מן משחק אסוציאציה של על מה אתה חושב כשאתה רואה את אותה התמונה, או מה אתה חושב שאותו אחד מחברי הלהקה חושב כשהוא עשה את אותה ה"פוזה"?? מה דעתכם? ושוב עדי : תודה!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאחלה../images/Emo70.gif

תודה רבה עדי
כל הכבוד על המאמץ וההשקעה
לגביי המשחק, לא נראה לי. מספיק גדול היה המשחק אסוציאציות של רן. ושוב, כל הכבוד, עדי.

דווקא... ../images/Emo168.gif

זה יהיה נראה לי דיי מגניב... לדוגמא, יש פה תמונה אחת של אלדד, וזה נראה כאילו שהוא צבע את השיער, בגלל התאורה...

למעלה