שרשור תמונות 10.09.2007

yaRBDen

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo178.gifכתבות חדשות של פונצ'ו../images/Emo27.gif

הוא מדבר על המשפחה, על קלודיה, על דולסה ועוד..

yaRBDen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

משהו יכול לתרגם קצת?

yaRBDen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זהו

yaRBDen

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

אם ידעתי, הייתי מתרגמת בכייף.. משהו יכול?

../images/Emo23.gifצרגום לראיון של פונצ'ו../images/Emo23.gif

טוב בגלל שחברה שלי ביקשה ממני לתרגם לה את החלק של האהבה ושהוא מדבר על דולסה וקלאודיה אז עכשוו סיימתי לתרגם את זה אז ככה מה שב* זה השאלה ומה שב- זה התשובה שלו: *עכשוו כשאנחנו מדברים על עבודה באיזה דרך פגשת את האהבה? -זה מסובך,פתאום בשביל לפתח מערכת יחסים,צריך לתת לה זמן,ולדאוג לה,לעומת זאת אם יש לך זמן לבד יכולה לא להיות בעיה. *לא מזמן הכרזת שגמרת עם קלאודיה אלורס בגלל חוסר בזמן -כן,זה בדיוק מה שעכשוו אמרתי,היא אישה נפלאה,אני אוהב(מחבב)אותה מאוד,אבל אין זמן,בשביל ליצור מערכת יחסים. *וההית מאוהב בקלאודיה? -טממ..ההינו בתהליך,זה היה נורא נחמד,אבל פתאום הנסיעות. *דולסה פחות גמרה כשאתה לא לגמרי מאוהב?(הניסוח של השאלה לא טוב) -כן כואב,בגלל שבסוף הרגשות..הם הרגשות.זה בלתי אפשרי לא להרגיש קצת עצוב. *במקרה של היחסים שלך עם דולסה מריה היה שונה בגלל שההיתם יחד כל הזמן... -אבל כאן היחסים נהפכו,אנחנו כמעטנפגשים כל יום,אז היה צריךלשמור על היחסים בריאים ובמקרה הזה כן היה זמן,אבל הלחץ של העבודה הוא קצת מסובך *זה נכון שהפסקתם לדבר שנה? -לא כל כך,פתאום לא דיברו כשנגמר היחסים,זה נורמלי,שאתה מפסיק לראות אותה,וכך הדברים מתקררים. אבל אנחנו צריכים להיפגש כל יום,עכשוו אנחנו מסתדרים טוב! טוב תקשיבו את יתר התרגום אני יעלה אח"כ כי אני ממש ממהרת

אההה ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

איזה הורססססססססס

yaRBDen

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

למעלה