אנשים...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo4.gifאנשים...

מישו כאן מוכ לפרט קצת יותר על מה שהיה אתמול בהופעה האחרונה של אמיר ? כאילו, לא רק להגיד ש-"איזה עצוב היה", כי זה מובן מאליו... תספרו יותר פרטים בבקשה
כתבתם שעשיתם לו דברים יפים... אז תכתבו מה
ואיך הוא אגיב על זה
פגשתם אותו/לא פגשתם אותו...
והכי חשוב: צילמתם תמונות
אז תפרטו יותר... תודה!

m o r s h

New member
הממ

עשו לו שלט "לכל סים יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה".. ואלבום עם תמונות ובאו מלא מלא מלא מעריצות שלו שכמעט הרגו אותו בסוף הוא לא יכל ללכת לאוטו.. והוא נורא התרגש ובכה בשיר סיום (תמונות באתר בקרוב), הוא בכה עם מיכל גם ב"כמו בסרטים" בסוף עשו לו הפעה וטלי אביטל גומא ואושרי אחרי הפתיחה של הקולנוע הגיעו גם להגיד בהצלחה.. צביקה פיק היה ואמיר אמר תודה לכולם על התקופה המדהימה הזאת זה בקצרה בערך

LOVEאמיר

New member
יאאא מה הוא בכה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo7.gifמסכן..

יווווו גם לי יש דמעות בעיניים עכשיו שקראתי את זה...
אני רוצה לחבק אותו עכשיווווווווווווו
ואיזה אלבום עם תמונות עשו לו? שלו לבד? או עם מעריצות? אגב מור, מסרת לו את מה שכתבנו לו...?
אם כן, אז מה הוא אמר? תודה..

m o r s h

New member
מסרתי לו הוא קרה בבית בטח

לא יודע מה אמר חח ותמונות שלו מאחורי הקלעים ומההצגה וכאלה

LOVEאמיר

New member
ידוע לך אם...

הצטלמו איתו הרבה וכאלה...
היו הרבה אנשים שחיכו לו בסוף ההצגה
כמה
(בערך)..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifבאנו לשם ב19:00 בערך..

אז הצטלמנו איתו הרבה, מין בוק כזה עם הבנות שהיו שם מש'ו כמו 10+
בסוף ההצגה, היה ביצפר שהיה בהצגה "מיקה שלי" שנגמרה יחד עם מרי-לו, אז כל הבנות הפאקצות האלה עלו עליו, מסכן לא נתנו לו לזוז, התנהגו אליו בכזה חוסר כבוד
ועם כל הבנות/בנים/אנשים שהיו שם...בערך....50..

RossandRachel

New member
היה ענק!

עם זה שכולם באו להגיד לו בהצלחה..נקרעתי מצחוק...!!! היה ממש יפה..ואיך כשקולם קדו קידה אביטל כל הזמן ככה הסתכלה הצידה למאחורי הקלעים ועשתה תנועות של "עוד לא, שניה"... וכמובן שמאחרוי הקלעים הם חגגו עם עוגה ויין...

aMiRi GiRl

New member
תשובות

אמיר ומיכל הגיעו בשעה 19:00 בערך, למזלינו לא היו שם הרבה אנשים אז הצלחנו להצטלם איתו ועם מיכלי.. על השלט היה כתוב : "כל סיום הוא התחלה חדשה ותמיד הפרידה קשה" האלבום היה עם תמונות שלו מכל תקופת מרי לו ובסוף... הגיעה קבוצת פאקצות מעצבנות שעשו שם המון בלאגן כאילו לא ראו בנאדם בחיים שלהם! זה היה משו מטורף.. אמיר ניסה לברוח מהם..הוא ניסה להטעות אותם אבל לא הצליח.. אני כזה הלכתי לאמיר ביחד כדי לתת לו את המתנה והיו שם המון בנות שחנקו אותו.. מסכן הוא היה מבוהל.. אני ומורקה התחלנו לצרוח על כל הבנות האלה ואמיר כזה הסתכל ועדיין לא קלט מה הולך שמה.. ואז בא מישהו שניסה להרחיק אותנו ואמיר (המאמי הזה!! המתוק הזה!!) אמר לו (עליי) "היא בסדר.. היא נשארת כאן.. אני מדבר איתה.." ואז דיברתי איתו ונתתי לו את המתנה והוא אמר תודה רבה והלך.. הוא ממש מיהר כדי להיפטר מהבאלגן שמה..והצוות של גיא פינס צילם הכל..והיה ממש מצחיק!! היה מדהים אתמול ואני לא אשכח את היום הזה לעולם!! היה מממממממש כייייייף!!!!!!!!!!!!! עוד שאלות..?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifחוץ מזה שכתבנו את אותה התחלה

, רציתי להגיד לך שאמרתי לאמיר אם שמת
שיסתכל למצלמה כשהבאת לו את הזר, מקווה שעם כל הדחיפות התמונה יצאה טוב
איזה מדהימים
בסוף גם כשאמיר בכוחותיו האחרונים נכנס לרכב, ניגשתי למיכל ואמרתי לה שעד עכשיו הייתי בהצגות של יעל ושאין עליה (מיכל) שהיא פשוט מדהימה, שיחקה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo4.gifאויש מסכן... חחחחחחח

בטח מה הלך שם... חחחחחחחח ואיככככס! אני גם כן לא סובלת בנות כאלה שמתקרצצות לבנאדם ולא נותנות לו אוויר לנשימה!
חחחחחחחחחחחח אבל איזה מאמוש הוא

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמתקרצצות../images/Emo35.gif

זו מילה ממש ממש עדינה
והוא חמוד לאללה, איך בסוף כשכולם התגודדו סביב המכונית הוא אמר להם שיתרחקו אחורה "בלי ידיים, רק בלי ידיים". ואז מישהי רצתה לתת לו נשיקה אז הוא ענה את 3 המילים השגורות בפין "אני לא מזוזה". כפרות על האיש הזה

LOVEאמיר

New member
*השגורות בפיו (לא בפין../images/Emo6.gif) שלא נדע!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומגיע להן

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשי לי עוד קצת
בפיו....
...

LOVEאמיר

New member
חחח קרועה!!!!../images/Emo6.gif

גם אותי קרעת מצחוק כשכתבת את זה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידעתי שאמיר מדבר מה-*האמ האמ* שלו! זה חידוש!
חחחחחחח

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifחחחחחחחחחחח

די, אני עד עכשיו צוחקת מזה....
... אמיר בעל כישורים רבים, כבר אמרתי

LOVEאמיר

New member
אשכרה כישרוני הבנאדם!!../images/Emo6.gif

לא חשבתי שיש מישו שמסוגל לדבר מה-"איזור" הזה
חחחחחחחחחח חחח כפרע על אמירררררררררררררררררררר!!!

LOVEאמיר

New member
../images/Emo51.gifלכולם על התשובות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

רק עוד שאלה אחרונה (חחחחחחחחחח
): מי כאן צילם תמונות ומתכוון לשים אותן כאן בהמשך...
תודה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifכולם ../images/Emo3.gif

רק שמירי, סיגל ועוד כמה הביאו דיגיטלית אז התמונות יהיו כאן מהר יותר, לעומתי שצילמתי ברגילה אז זה ייקח קצת זמן. עשיתי לו בוק קטן כזה והוא שיתף פעולה, כל תמונה הוא הסתכל למצלמה
אמרתי כבר שאני חולה עליו
בנאדם אמיתי (וסלב בשפה המקצועית) כמוהו לא ראיתי בחיים

למעלה