אנשים...

aMiRi GiRl

New member
כן.. אמירי בנאדם מדהים!!

בתאל.. שמת לב כשאמיר אמר "היא זה בסדר..?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מאמי הוווווווואאאא!!!!!! אני מתה עליו!! אני מקווה שהוא יאהב את המתנה !! :))))))) כמה השקענו... בסוף הוא לקח את השלט..! איזה כייף!! ולא הבנתי מה אמרת לי.. כשנתתי לו את הזר אז מה אמרת לו..? ומתקרצצות זו באמת מילה עדינה.. מה שהלך שמה!! ואי ואי ואי !

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifבטח שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה קשה לפספס
ובטוח שהוא יאהב...ללא ספק בכלל
כשנתת לו את הזר רציתי לצלם את המאורע, אז אמרתי לילדה פאקצה שהייתה לפניי (וזו לא מור
) שתזוז כי אני רוצה לצלם אותו עם הזר, את רגע הנתינה...אז אמרתי לו שיסתכל שניה למצלמה (למרות שהוא עשה את זה כל פעם כשהוא ראה שאני מכוונת כלפיו את המצלמה
)..אז אי מקווה שבאמת התמונה תצא כמו שצריך כי הפאקצות לא הפסיקו לדחוף
מה שהכי גרוע, זה שבטח יוציאו את אמיר דפוק בכתבה...בטוח
יש לי הרגשה כזו, שהנה לא נגמרה עדיין תקופת ההערצה כמו ימי היי פייב וכל מיני חרטטות כאלו ואחרות =/

LOVEאמיר

New member
איזה מתנה קניתם לו../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

ושיגידו מה שיגידו... מי שם עליהם בכלל

aMiRi GiRl

New member
לא קנינו.. עשינו

עשינו לו אלבום תמונות למזכרת ממרי לו ואת השלט. וכמובן שזר פרחים ענקי!
היה אתמול שווה ביותר !

aMiRi GiRl

New member
חחחח.. מסכן!!

איך התקופה ההיא רודפת אותו!! ואיי !! מסכן..! הוא מת שתיגמר כבר התקופה שיקראו לו "אמיר פיי גוטמן, ההוא מהיי פייב" . אמיר, למרות כל מה שהיה הוא ניסה והצליח להיות הכי נחמד בעולם! וזה תמיד משהו שלזכותו.. הוא תמיד מנסה להיות הכי נחמד למרות שהוא מת מעייפות והכל הוא מקדיש זמן.. אבל אתמול - זה היה משהו מטוווווווווווווווווורף!! מאיפו נפלו הפאקצות האלה פתאום.. רק אלוהים יודע!! עיצבנו אותי!! מסכן יוסי השומר...חחחחחחח אם יראו את הקטע שאני ומורקה רדפנו אחרי אמיר בכתבה- אני ירצח אותם!
הם צילמו גם את כל הבלאגן..! מסכן..! חסר להם שייצא לאמיר שם רע בכתבה.. אם זה יקרה אני באמת ישלח להם מכתב! חסר להם..!! אני כבר מתגעגעת...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifומי משכה אותך ביד אחרי אמיר../images/Emo35.gif

מובילות העדר
וזה כל כך נכון
: "אמיר, למרות כל מה שהיה הוא ניסה והצליח להיות הכי נחמד בעולם! וזה תמיד משהו שלזכותו.. הוא תמיד מנסה להיות הכי נחמד למרות שהוא מת מעייפות והכל הוא מקדיש זמן.."

Plasure

New member
בטי. אין מצב.

זאת תהייה כתבה שרק תעריך אותו יותר ויותר... בקטע של הערכה...שהוא בנאדם מדהים לא ינסו להוציא אותו כמו בימי היי פייב וכאלה וצילמו אותי יותר מדיי :/

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif, סלחתי ../images/Emo3.gif....

ואת תצאי מהממת
מקווה שאותי לא קלטו....לחלק מהחברות שלי לא אמרתי שאני הולכת..המצאתי להן מש'ו(כי הן עיצבנו אותי
), פתאום יראו אותי ב
...פאדיחווות

למעלה