דילמה - רק לי זה נדמה?

אמנדה79

New member
../images/Emo4.gifדילמה - רק לי זה נדמה?

שמתם לב שליאון כל הזמן נמרח על עינב? למה שאלתי - כי לא רק אני שמתי לב לכך. יש לה חזה גדול וליאון כל הזמן מנסה להתחבר איתה, יושב לידה. הוא באמת הומו או שזה מבויים?

ייתכן בסבירות גבוהה שמבויים

הטקטיקה של ליאון היא להצטייר כליצן החצר ולמשוך תשומת לב כשהוא צועק לכולם אני הומו סתכלו עליי

בחיים לא ראיתי כלכך הרבה שטויות בפיסקה אחת

לאון מאוהב בשי וגם שי מחבב אותו מאוד...אתמול הוא לגם מהכוס של לאון ...

בטח שזה מבויים

ויוסי הוא לא באמת אבא של עינב. ורנין לא באמתת ערביה. ואשר ושפרה באמת מתים אחד על השניה ורק בשביל המצלמה הם מראים כאילו הם לא. וגם רנין לא הייתה באמת עצובה שג'ני הלכה הבייתה. וונסה ואיתי , גם זה מבויים, הם רבים ואוהבים לפי אות... כן.. הכל מבויים
לא יכול להיות שלאון פשוט אוהב את עינב? לא יכול להיות שם נהפכו לחברים טובים? אין שום סיכוי לזה???

insane sanity

New member
הוא דו.. (כך היה כתוב במבזק שם).

אבל די ברור שהוא התחבר אליה.. אם זה בשביל המשחק או בקטע חברותי זו כבר שאלה :) (מה שכן משיכה לא נראה לי שיש לו אליה..)

דורון

New member
לאון נמשך לנשים, הוא אמר אתמול לשפרה שהוא

דו - מיני. שיהיה ברור כל הבנות חוץ משפרה בטוחות שלאון הומו. אני רוצה לראות אותו הולך לעינב ואומר לה שהוא נמשך גם לנשים. היא תספר את זה לכל הבנות. קחו לדוגמא את רנין. אני בטוח שבשניה שרנין תשמע שהיא נמרחת על מישהו שגם נמשך לבנות, היא תתחיל להתשגע כי חס וחלילה זה עלול להתפרש ע"י תייסיר כפגיעה בכבודו חחחחחחח. בכלל מה זה הלוזריות הזאת? אתה נמשך לנשים? תגיד להן את זה בפנים!!! במקום זה הוא מעדיף להגיד להן שהוא הומו בשביל שהוא יוכל להמשיך למשש ציצים. פשוט בן אדם פסיכופת.

droriko

New member
זה עוד מילא

תחשוב איך הן ירגישו אחרי שהן יגלו שחודש שלם הן התפשטו בנוכחותו כי חשבו שהוא הומו

קמבילי

New member
נו ב'מת, לאון הוא אפילו לא הומו

כלומר הוא לא גבר שאוהב גברים, אלא אוחצ'ה - הוא אשה בגוף של גבר, ואפילו הגוף שלו לא בדיוק גברי כי האגן שלו מתרחב כמו אצל נשים. הוא לא נמשך לנשים הוא נמשך לגברים, ואם הוא אמר שהוא דו (לא שמעתי) הוא אמר את זה בצחוק.

קמבילי

New member
אולי ההגדרה אינה מדויקת

יש בזה כל מיני ניואנסים שאינני בקיאה בהם. בכל מקרה ליאון הוא אשה בגוף של גבר אפילו אם אינו חושב לעשות ניתוח לשינוי מין, ואולי כן היה רוצה, אינני יודעת. אם הוא ציין כמה פעמים שה"בולבול" שלו נורא קטן, והתגאה בזה. גם דנה אינטרנשיונל, למיטב ידיעתי, לא עברה את השינוי המלא, ובכל זאת היא היתה אשה שכלואה בגוף של גבר. לאון מאד מזכיר אותה.

NoKiA2003

New member
אכן יש המון תחושות ורגשות במגדר המיני

אני לא חושב שנכון לומר שלאון הוא אישה בגוף של גבר, הוא עדין ונשי ונמשך לגברים גבריים ממנו והבולבול הקטן שלו ממש לא קשור לענין. דנה היא טרנסג'נדרית, שזה משהו אחר לגמרי.

קמבילי

New member
היום, אחרי הטיפול ההורמונלי, היא טרנסג'נדרית

לפני זה היא היתה לאון. (אגב לאון אמר פעם שהוא "קוקסינל", כלומר מתלבש בלבוש אשה)

NoKiA2003

New member
וואלה?! ../images/Emo13.gif

אז אני בטח ובטח לא חושב שהוא דו מיני (אין חיה כזו)

קמבילי

New member
כן, הוא אמר, ושי התפלץ

אני לא יודעת אם לאון אמר את זה ברצינות או כדי לזעזע את שי. אבל הבחור מתאפר לכל הרוחות. מה עוד צריך?

למעלה