דילמה - רק לי זה נדמה?

קמבילי

New member
ולגבי ה"בולבול " שלו

הוא קשור לכך שהנשיות של לאון היא מלידה, לא רק האיך-קוראים-לזה שלו קטן, יש בגוף שלו סממנים נשיים נוספים, כמו האגן הרחב שציינתי.

Prime Time

New member
דווקא לדעתי היא עברה את המלא,

בכל מקרה קשה לי לחשוב אחרת כשאני רואה אותה בטייץ...

דורון

New member
מישהו פה רשם שהוא ראה את הכרטיס של לאון באטרף

והוא מצהיר על עצמו כדו - מיני. אז יאללה עברו כבר 32 יום, הוא לא חושב שהגיע הזמן לספר את זה לבנות? שהן ישפטו אם זה מפריע להן או לא.

קמבילי

New member
זה לא יפריע להן כמו שזה לא היה מפריע לי

הוא משדר א-מיניות כל כך חזקה, ששום הצהרות של דו או לא דו לא ישנו את זה. הוא פשוט בחורה.

יNOT

New member
אני זוכר רק שאמר שראה את הכרטיס, לא רשם איפה.

באיזשהוא אתר... אתה יכול לתת לי את הכותרת של הפוסט, ומי זה שאמר...?

NoKiA2003

New member
אכן קונספירציה ../images/Emo8.gif

בתור גיי גאה אני לא מאמין במושג "דו מיני", גייז אוהבים נשים גדולות (דיוות) עם חזה גדול והרבה בשר אבל מכאן ועד זוגיות או משיכה ממשית המרחק גדול. מהתרשמות שלי לגבי לאון אין לי ספר שהוא שלם עם עצמו לגבי ההעדפה המינית שלו.

SmeLLy Cat 1

New member
לדעתי הוא הומו גם אם הוא מצהיר שהוא דו

הוא פשוט לא נראה דו והוא לא נראה כאילו הוא נמשך, אפילו טיפה, לבנות (לפי ההתנהגות שלו). בכל מקרה, מתישהו לאון אמר שהוא חושב שציצי גדול מאוד זה לא יפה (על נעמה או על עינב או על שתיהן), ככה שהוא בטח ובטח לא מתחבר אליה בגלל הציצי שלה.

אמנדה79

New member
יש הבדל בין להגיד למשיכה

הוא חמוד והכל אבל יחד עם זאת הוא מאוד מוזר! יותר מדי משיכה לבנות! אני מוכנה לקבל שהוא דו מיני - אבל לא הוגן מצידו לא מספר על כך לבנות. בס"כ הוא ישן איתם באותו חדר!

אמנדה79

New member
ועוד דבר מעניין בקשר ללאון

הדתי ההוא (ברח לי השם) - איך הוא בכלל יכול לדבר איתו? להתקרב עליו? ראיתי שהם משוחחים ביניהם וחברים די טובים. הרי זה בניגוד לדת - ההומואיות!

NoKiA2003

New member
את רצינית?

לדתיים אסור לדבר ולהתקרב להומואים?! תתפלאי לשמוע כמה הומואים דתיים יש

Xtramen

New member
לדתיים גם אסור לגעת בבנות לא?

לא יודע אבל איך אשר ידע שהוא לא הומו?

no nick 1989

New member
לא נראה לי הגיוני שלאון דו

הוא פשוט כ"כ נשי שעצם המחשבה על זה הזויה. כלומר,המחשבה עליו עם בחורה..פשוט לא נשמע לי הגיוני. החיבור שלו עם עינב זה נטו חברות,ממש לא חושבת שהוא נמשך אליה.

cookies10

New member
הוא לא נמשך לעינב, הוא נמשך לשיפרה

ונוגע בה בחופשיות מניח את הראש שלו בשדיים שלה ואפילו מנשק אותם בשובבות הראויה לחרמנות והיא נהנת אנחנו לא מטומטמים והוא תופש טרמפ על הבנות בזה שהוא סיפר לכוולם שהוא הומו... פתאום אחרי שהתקרב לשיפרה הוא פתאום מצהיר שהוא דו מיני הוא בעצמו לא סגור על עצמו מי הוא.... הוא בין לבין לא משנה התדמית, או הגוף שלו הנשי... ומי יודע אולי גם זה הצגה מוקצנת מצידו יותר ממה שזה נראה באמת...

דורוN

New member
הכרטיס של לאון באתר ההכירויות אטרף

my.atrafdating.co.il/shenid אם תראו יש שם מד העדפות, זה מראה שהוא נמשך יותר לגברים, אבל גם לנשים.

למעלה