היום הודיעו לי שאני מפוטר.

אבא אסא

New member
../images/Emo4.gif היום הודיעו לי שאני מפוטר.

וקיבלתי את זה ברגשות מעורבים: גם עבודה שקרעתי את התחת עבורה (6 ימים בשבוע!!) וגם לא נהנתי בה יותר מדי. אז אני מצטרף לשלושת החברה' ששמעתי שהם מובטלים במדינה ונקווה שנמצא משהו ומהההררררר!!! חוצמיזה אני עדיין (ותמיד) אופטימי.

../images/Emo7.gif אל תדאג אנחנו נעודד אותך../images/Emo24.gif

ואני מקווה מאוד שתמצא עבודה לא טובענית כל כך בקרוב

haimw32

New member
אל תיקח ללב ,אני בטוח שאם .....

הכשרון שלך תיסתדר מהר גם אני מובטל אז ככה ששננו באותו מעדון

haimw32

New member
מה אתה מחפש ,אולי אני ימצא משהו ...

בשבילך בדרך שאני מחפש

kees

New member
אסא - תחזיקו מעמד!!!

נשיקות לסתיו הקטנה והכל יראה יותר נחמד

שגיא24

New member
מצטער לשמוע

במה אתה מחפש עבודה? אולי אוכל לעזור במשהו. פיטורים זה לא דבר נעים, בכל אופן.

cookie1

New member
../images/Emo24.gif חסה- יהיה טוב

כל סיום הוא התחלה חדשה (אם כבר בטיפים עסקינן
) אם במקרה אתה תכניתם JAVA עם נסיון בפורטלים אז אולי אוכל לעזור, למרות שנדמה לי שאתה לא.... בכל מקרה אני מאמינה שכל דבר לטובה, בעיקר בגלל שאני יודעת שאתה לא אוהב את המקום הזה.

טוטי30

New member
אוי ../images/Emo4.gif

אצלנו אומרים שכל בעיטה היא בעיטה למעלה, כך שבטוח שתמצא משהו שיותר מתאים לך ולאורח החיים שלך. מבט אחד בסתיו והכל יותר טוב... לא ככה? תן קצת פרטים, מה אתה מחפש, אולי מכאן תבוא הישועה... בהצלחה!

psa

New member
אסא ,מקווה שתמצא עבודה במהרה

והפעם שגם תהנה ממנה. בהצלחה. שבת שלום

love88

New member
הי יקירי, אני גם כן מובטלת מעל שנה

המצב קשה ביותר, תוכל להעזר בפורום YNET קהילות, כסף וקריירה, מחפשי עבודה. הפורום פעיל מאד, האנשים מאד עוזרים האחד לשני מומלץ חוץ מזה, אם יש לך מכתב פיטורין עם תאריך, תיגש באופן מיידי למחרת התאריך שרשום על מכתב הפיטורין ללשכת התעסוקה, לצורך קבלת דבי אבטלה. הם גם יאמרו לך אם מגיעים לך דמי אבטלה הם גם מנסים למצוא לך עבודה. לפעמים יש להם משרות טובות אתה גם יכול לפנות לחב' כ"א לחפש עבודה זו עבודה קשה ביותר כל טוב, והעיקר השיניים בסדר?

אבא אסא

New member
../images/Emo24.gif חמודים שלי. איזה מותֶקים

שאתם. זה לא נורא כל כך (רק אם לא אמצא עבודה במהלך החודש הקרוב). כל בוקר אני קם אופטימי. מודאג אבל אופטימי. כמו שאני אומר - לקום כל בוקר עם שיר חדש בלב!!! תודה, אסא.

sael

New member
אסא, שיהיה בהצלחה

לפחות תנצל את הזמן עד למציאת עבודה חדשה (ואני בטוחה שתמצא) לעשות חיים עם הנשים שלך, וגם להתקשקש איתנו בפורומים.

mirivs

New member
אסא, אתה מקרין אופטימיות

תבונה ותובנה שמחה ורגישות אדם כמוך כל אחד יחטוף. אני בטוחה שתמצא עבודה

אופה3

New member
אסא, כל הכבוד לך

ככה צריך להיות מלאי אופטימיות ןתקווה בסוף הכל יסתדר שיהיה בהצלחה

תנסה למצוא את הטוב בתוך זה -

מה רע לעשות פסק זמן מידי פעם ? לנוח ולקום מתי שרוצים. נכון שבכיס זה לא הכי טוב, אבל אני מאוד פטליסטית =מה שקורה לנו כניראה היה צריך לקרות וממה שקרה לי במהלך החיים למדתי על בשרי שכל דבר שחשבתי שזהו סוף העולם בשבילי - פיתאום גיליתי שנהיה לי הרבה יותר טוב ממקודם. אומרים שבמקום שחלון ניסגר ניפתחת דלת ואני אומרת ליפעמים אפילו שתיים. אז מחזיקה לך אצבעות שתדע לשמור על אופטימיות ושבאמת זה רק לטובתך.

dafgol

New member
../images/Emo24.gif אסאל'ה

כפי שידוע לך...גמנחנו במצב דומה ( שנקים מפלגה ? ) גולן הרי קרע ת'תחת ובסוף קיבל....הכל בפרצוף. אבל אל תדאג , כמו שחברה טובה שלנו (טוטי) אמרה לגולן ולי - כל בעיטה היא בעיטה למעלה. דלת אחת נסגרת ואחרת נפתחת....יהיה
תנצל את הזמן הזה להיות עם הנשים שלך
ואנחנו פה תמיד איתך ובשבילך
ו ברור שתמיד אופטימיים

קבל ח"ח

אני מבין למה אתה מתכוון. גם אני באותה סירה כמוך כבר חודש וחצי. שנה וחצי קרעתי את התחת במקום עבודה שכנראה לא העריך אותי מספיק. המצחיק בכל העיניין ששבוע לפני שפוטרתי עוד קיבלתי בונוס על הצטיינות. זה הורס...מוציא את הרוח מהמפרשים אבל בסופו של דבר אני מסתכל על הצד החיובי שבדבר. יש לי הרבה זמן להיות עם בר...לראות את ההתפתחות שלו מקרוב..(ההישג הכי גדול שלי איתו שהוא נותן לי אפילו להרדים אותו ולהשכיב אותו במיטה ) צריך להיות אופטימיים (עד כמה שאפשר ). כנראה שתוך שבוע אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה...אמנם לא בתחום שהייתי רוצה אבל עדיין עבודה (כמו שאני מכיר את עצמי בטח אתן את הנשמה בעבודה הזאת). חובה להיות אופטימיים...-קלישאה-תמיד נפתחת דלת לפני שהראשונה נסגרת..רק צריך למצוא אותה....

למעלה