היום הודיעו לי שאני מפוטר.

גולן../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif (טוב לשמוע) ואסא..

מצטערת בשבילך......מבינה את הב(אסא)ה...זה באמת תסכול גדול. מה ש-כן.....בינתיים תנצל את הזמן להיות עם 2 ה
ות שלך בבית וליהנות כמה שאפשר (וגם להראות נוכחות חדשה בפורום "הורים לתינוקות" שם אתה חסר......). בינתיים קבל חיבוק ידידותי......(לימור זה בסדר ?
)
....

psa

New member
גולן ,בהצלחה רבה....../images/Emo20.gifותהנה בעבודה

החדשה.

מתרגשת

New member
../images/Emo50.gif גולן. אני בטוחה שלא משנה

במה תעבוד... אתה תהיה מצויין בזה

גלעד40

New member
לא תמיד

כאשר אתה עובד כל הדלתות נפתחות. וכאשר אתה עוזב כל הדלתות נסגרות. אך אין מקום להתייאש ותמיד יש מקום לחפש עבודה אחרת. במקרים מסויימים גם אם העבודה לא מתאימה למה שלמדתה יש מקום לעבוד בה עד אשר יתפנה מקום לעבודה יותר מתאימה. המשך בוקר מתוק ושבוע טוב לכולם!!

itaf10

New member
לא נעים...מחזיקה לך אצבעות...

לא נעים לראות גן סגור... ועוד יותר לא נעים, כאשר מודיעים לך שאין לך יותר מקום אצלנו... את ההרגשה המזופת הזו הרגשתי על בשרי לפני 4 שנים, כאחראית תלונות ציבור (משרה בכירה מאוד) והנה מתחלפת הנהלה ואני כבר לא שווה כלום... אתה משקיען, ימים כלילות ולבסוף פוף הכל מתמוטט לך נגד עינייך... אך אסא לא להשבר, אם יש ביכולתך לצאת קצת להינפש רחוק מהבית, העיקר להחליף ולשנות אווירה.... מחזיקה לך אצבעות שתצליח ותמצא לך עבודה, שגם שכרה וגם הנאה בצידה... בהצלחה

y a m i t

New member
היי אסא ../images/Emo24.gif

רק עכשיו יצא לי לקרוא שפוטרת ואני רציתי שתדע שאני מזיקה לך אצבעות שתמצא מהר מהר מהר עבודה חדשה ואולי אפילו שיהיה לך נעים בה. סומכת עליך שתתאושש מהר מהנפילה הקטנה (אל תשכח ירידה לצורך עליה) אוהבים אותך המון ומתגעגעים ........ ימית ועומר לימור ואסא עכשיו תוכלו לקפוץ אלי יחד (ראו זאת כהזמנה מיוחדת)

למעלה