הצבע מקסים בכלל ומקסים עלייך :)
I iefrat New member 4/12/10 #18 אהבתי את ההתאמה שלו לגוון העור שלך עדין ואצילי. אני מוסיפה אותו לרשימת ה"תכנון"
I iefrat New member 4/12/10 #24 הוא ממש יפה בעיני!!! אגב, מה המספר שלו ראיתי שיש שם ובכל זאת יותר קל לדעתי להתמצא ב GADE במספרים...
ר רחלי ג New member 3/12/10 #14 ../images/Emo262.gif אני מרוצה זהו לק נייטרלי טבעי חיוור- אבל, אלגנטי ורגוע. הוא מקרין "אני מטופחת,תביטו קצת יותר לעומק ותראו שיש לי אפילו לק נעים ונינוח...." מתאים לזמנים שלא בא לך משהו כהה ולא אדום ולא ורוד או קורלי
../images/Emo262.gif אני מרוצה זהו לק נייטרלי טבעי חיוור- אבל, אלגנטי ורגוע. הוא מקרין "אני מטופחת,תביטו קצת יותר לעומק ותראו שיש לי אפילו לק נעים ונינוח...." מתאים לזמנים שלא בא לך משהו כהה ולא אדום ולא ורוד או קורלי
K kaur New member 4/12/10 #26 לכבוד החג: solid gold של אורלי תמונה מהאינטרנט. אני אמורה להרגיש שזה מזעזע? כי אני מרגישה שזה נורא מתאים לצבע העור שלי, ובסך הכול זהב מתאים כמעט לכל דבר
לכבוד החג: solid gold של אורלי תמונה מהאינטרנט. אני אמורה להרגיש שזה מזעזע? כי אני מרגישה שזה נורא מתאים לצבע העור שלי, ובסך הכול זהב מתאים כמעט לכל דבר
I iefrat New member 4/12/10 #27 הוא מאוד הולם אותך ולא צריך להרגיש שום דבר. סתם הפגנו את הכאב בדרך אחרת
ל ליאני777 New member 5/12/10 #30 גם לי יש אותו .לא מרחתי אותו אפילו פעם אחת הוא נראה לי כבד ומגושם . אני ינסה אותו בקרוב..
I iefrat New member 5/12/10 #32 קרקל טורקיז כהה על רקע מוזהב-אדמה חרוכה מרגיש ממש עצוב- העתונים, החדשות, להרבה מאיתנו יש מישהו קרוב שנפגע בדרך זו או אחרת. אסון לאומי!!!
קרקל טורקיז כהה על רקע מוזהב-אדמה חרוכה מרגיש ממש עצוב- העתונים, החדשות, להרבה מאיתנו יש מישהו קרוב שנפגע בדרך זו או אחרת. אסון לאומי!!!
ע עינב ג ל New member 6/12/10 #33 בסופש הייתי בלי לק - התקלף לי הלק משבוע שעבר והסרתי בחמישי בערב. היום סידרתי את הציפורניים ושמתי שיק 44.
בסופש הייתי בלי לק - התקלף לי הלק משבוע שעבר והסרתי בחמישי בערב. היום סידרתי את הציפורניים ושמתי שיק 44.