לשבות או לא להיות

ZiV GiLbOa

New member
תודה על הדאגה נשמה

אבל אפשר להיות איתי צינים, אני בעצמי אדם מאוד ציני. ויש פה הרבה אנשים שמחזיקים את הפורום הזה בלעדיי גם ואני לא אנקוט בשמם.

האמת , הפעם זיו - ../images/Emo6.gif

שאני ממש עייפה מכדי להגיב.... אין לי כוח היום להתעמק בכלום וכואב לי הראש
אז היום אני מבקשת "פס"... ברשותך

ZiV GiLbOa

New member
לכל אלה שלא אכפת להם מהשביתה שימו לב:

מחיר השביתה, נוער במצוקה ובסיכון: קראו את הכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463813,00.html

dirty look

New member
למה אתה חושב שלנו לא אכפת מהשביתה??

זה לא שיש לנו משו לעשות נגד זה!

ZiV GiLbOa

New member
דווקא יש, והרבה..

שמעת על ההפגנה של הילדים בחיפה? אז גם אנחנו יכולים להפגין או לעשות הרבה דברים אחרים.. אבל לא דיברתי עליכם ספיציפת כתבתי את זה בכלל ולצערנו לרוב הנוער לא ממש אכפת מהשביתה, העיקר להישאר בבית..

ZiV GiLbOa

New member
אני אשמח להרחיב.

עיריית חיפה תכננה להשכיר מורים פרטיים בשביל שיבואו ללמד במקום מורי הארגון, רוב התלמידים הגיעו לבית ספר אבל קבוצה של תלמידים הפגינה מחוץ לבית הספר ומול העיריה כדי להפסיק את הלימודיים למען המורים!!

ZiV GiLbOa

New member
כי הם תמכו במורים שלהם!!

הם רצו לעשות משהו בשביל המורים שלהם.. משהו שלא קורה בעיר הזאת לצערי!!

Dark Neko

New member
בעיקרון מדובר בשטויות של המדינה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זה סתם כדי למנוע מהם לשבוט. הכל שקרים. במילא החינוך במדינה הזו ברצפה, אז שלא יבלבלו לנו את המוח. חוצמזה - זה לא בידינו. יש הרבה אנשים מעלינו שמחליטים מה לעשות.

Dark Neko

New member
לי זה לא מפריע.../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

לשבת בבית, לטחון קרמבו, לקרוא מנגות, להיות במחשב כמה שבא לי, בלי לראות את המורים שלי בכל בוקר מחדש. אני אקרא לזה - פנאן חצי-שנתי. למרות שבטח נשלם על זה - ובגדול בתיכון. למי אכפת? הציונים שלי בכיתה ז' ו-ח' דווקא טובים. [אם השביתה תהיה כ"כ ארוכה לא יהיה לנו ציונים, התיכונים יסתמכו על התעודות של כיתות ז'-ח'.]
ואני...לישון! D:

skaramoosh

New member
היי, רעות

אין צורך להגזים באכפתיות שלך, אבל אל תהיי כל כך אדישה
. אולי לך אישית לא אכפת מהשביתה, בגלל שאת מתעניינת רק בזה שבימים הקרובים את יכולה לישון בבית או לבלות, אבל תראי מה קרה לי כשאני תמכתי בגישה הזאת. גם אם את לא רוצה לעשות שום דבר בשביל להפסיק את השביתה, לפחות אל תרי כזאת אנוכיות, יש אנשים שזה יכול לפגוע בהם. אמ.

לאמר את האמת ? כואב לי לקרוא את התגובות

עד כדי כך הפכנו לאגואיסטיות , לחוסר איכפתיות מהקורה במדינה הקטנה שלנו ? בגלל אדישות זו ובגלל שלנוער של היום לא אכפת , יושבים לנו בכנסת ובממשלה אנשים מהסוג שיש לנו ,שהחינוך ממש לא מעניין אותם , שהשלום לא עומד שכפיפה עם המציאות , שהחטופים שלנו לא חוזרים הביתה , שלהעניים הופכים ליותר עניים והעשירים הופכים לעשירים יותר.. כשתגדלו בנות אדישות שלי , תבינו את הטעות הגדולה שאתן עושות היום באדישות שלכן !!!!! חבל.

ZiV GiLbOa

New member
אני כל מסכים איתך, כל מילה כתובה בסלע!!

לכמעט חצי מהמדינה שלנו לא אכפת מהמצב של המדינה. המדינה שלנו בסופו של דבר תתפרק בגלל האדישות השוררת כאן!! אפילו לראשי המדינה הזאת כבר לא אכפת ואם אנחנו נהיה אדישים המצב במדינה יהיה נורא!! אנחנו דור העתיד!! אנחנו חייבים לעשות משהו!!

ZiV GiLbOa

New member
../images/Emo207.gif כל כך אהבתי את גברת פלפלת..

מעניין אם משדרים את זה עדיין!!

למעלה