מישהי מכירה תופעה כזאת?

אמממאאא

New member
../images/Emo41.gifמעדכנת

אז זהו שלא ילדתי... אבל,ב"ה אני מרגישה הרבה יותר טוב,היתה לנו שבת רגועה,ההורים שלי פינקו אותי (אבא שלי למשל קלף לי בוקר וערב רימון ) החדשה הטובה היא שהעובר כנראה הוריד קצת ראש וירד לי מהצלע,הכאב בצד השתפר ואני מתחזקת באמונה שכנראה שהקב"ה רצה שאלד בריאה! עכשיו היה לי אפילו חשק להתאפר ואנחנו הולכים לבר מצוה. שוב מתרחקים מהמקום המועדף ללדת אבל אם משהו יתפתח כ"כ מהר יש לאן להגיע... שבוע טוב

nulichi

New member
אמממאאא יקרה

קרה לי סיפור מאוד דומה בלידה השנייה. אחרי כמה ימים עם צירים לא סדירים, הייתי בבוקר בבדיקה אצל מיילדת שבישרה לי על פתיחה של 3 סמ אבל ממש לא לידה עדיין. שאלתי אותה אם יש סיכוי ללדת באותו יום כי תכננתי להגיע להופעה במקום מרוחק למדי. היא הבטיחה שלא. בדרך חזרה מההופעה החלו צירים סדירים, התקשרתי לחברים ששמרו לי על הילדה להודיע להם שהיא נשארת ללילה. הם נמשכו כמה שעות, אני הייתי בטוחה שזה זה, קיפצתי על הכדור בהתרגשות וכמובן שאיפשהו במהלך הלילה הם נפסקו. לגמרי. ילדתי שבוע אחרי (כשמדי פעם היו מגיעים צירים לא סדירים) בסופו של דבר הלידה החלה בירידת מים (לא שטפון אלא טפטוף) והדולה אמרה לי שזה הגיוני שהייתי צריכה את הירידת מים בשביל להתחיל תהליך "אמיתי". אגב, כבר בציר הראשון הרגשתי שמשהו שונה מהצירים הקודמים,לא יודעת להסביר כי זה לא שזה היה כואב יותר. אולי חד יותר? בכל מקרה, משהו בתוכי ידע שהפעם זה יגמר בלידה. בכל מקרה אני מספרת את כל זה כדי להגיע לפואנטה והיא שהלידה התפתחה מהר מאוד, לא קישרתי את העובדה שהגוף כבר עשה חלק מהעבודה קודם וחשבתי שיש לי עוד זמן. במזל גדול הגעתי לבית החולים בזמן (עם צירי לחץ וראש מציץ), אם הייתי מחכה 11 דקות נוספות (או אם האבא הנרגש לא היה עובר בכל הרמזורים האדומים) הייתי יולדת בבית או ברכב. אפילו הדולה לא הספיקה להגיעה ללידה :( ברור שכל לידה היא שונה אבל קחי זאת בחשבון שגם אצלך כשזה יגיע זה יכול להיות מאוד מהיר. עדיף להתכונן מאשר מופתע, נכון
? בכל מקרה, זה מאוד משמח לקרווא אותך שלווה ורגועה וכל כך חזקה באמונתך. זה ממש מעורר השראה... בהצלחה

../images/Emo24.gifאמממאאא,איזה כיף שאת מעדכנת|

חשבתי עלייך במהלך השבת
. אני שמחה בשבילך על הרוגע והשלווה שבה את מקבלת את הדברים. זה קרה לי כמעט בכל הלידות.... טוב שהתפנקת השבת, וגם אזרת כוחות, זה יועיל לך בהמשך. תהני במסיבת בר המצווה (אני צריכה רעיונות למסיבה של האחיין, אז אשמח אם יהיו לך כאלה...
), ותמשיכי לעדכן. שולחת עוד
לעידוד ולתמיכה. בשורות טובות

אמממאאא

New member
חם מתחמם...

אז מ11 צירים שלא נותנים לישון. בן 2 ל4 צירים חזקים כל 6 דקות החלטנו להתקרב ל"לניאדו". הגענו בסביבות 5,ביקשתי מוניטור לא בשכיבה מיד הסכימו,צירים מאד חזקים כל 5 דקות אבל עדין לא פתיחה ללידה (כ3 ס"מ ) ראש מבוסס. המיילדת שאותה אני מכירה מצוין זכרה שאני לא רוצה שום דבר להקלת הכאב והיציע לי בעצמה שאלך לאמא שלי. עכשיו אני ב"מרכז לידה" של ההורים,צירים עדין כל 5 דקות מקווה שיעשו את העבודה. אבבבאאא הלך להתפלל,אני מחממת אמבטיה ומרגישה שהיום זה היום! איזה אושר!!!!!!!!!!!!

גם אני מתפללת למענך,אמממאאא

עוד מעט קט תוולד/יוולד ה-א' האחרונה של הכינוי שלך (אות לכל ילד, נכון
). איזה אושר
מחבקת אותך, ומתפללת ללידה קלה וטובה, תינוק בריא ואמממאאא בריאה ומאושרת

למעלה