מעוניינת לשתף אתכם בבעיה

aviavram

New member
מותר לצטת ?

עצוב שבני אדם עושים מהיופי החיצוני תחרות שצריך לתת עליה ציונים ועוד יותר עצוב שמחלקים עליה פרס

אתה בלשון המעטה מציק

לי, בוא נסכם סופית את המקרה שאתה מנסה לרמוז עליו, המשפט שציטטת אותי בו, לא קשור למה שנאמר בדיון זה. אני חוזרת שוב אם ראיתי אותך ושמעתי אותך ומצאת חן בעייני אז כן. אם לא, אז לא! מעבר לזה שמה שנאמר מפי בנושא התחרויות יופי אינו קשור לעניין בחירת בן זוג. סוף

magenta73

New member
כמה דברים

א. למה את היית בכלל צריכה להגיד את המשפט הזה על פריז הילטון? אני חושבת שרוב האנשים בארץ הם לא מליונרים, ורוב האנשים בארץ סוגרים את החודש ככה בקושי, גם המעמד ה"בינוני", נקרא לו. ואני לא חושבת שמשהו מצפה ממשהו אחר להיות מליונר, אלא אם כן זו הכוונה מראש (להתחתן עם כסף). נראה לי שאת רגישה לנושא הזה, ואולי עקב זה שאת רגישה, את חושבת שאחרים עושים מזה אולי עיניין גדול יותר ממה שהם באמת. ב. זה שהוא אולי התאכזב מזה שאת לא ניידת, זה משהו אחר לגמרי מלהתאכזב מחשבון הבנק שלך, ואני מקווה שאת מבינה את ההבדל. יש הבדל גדול בין ניידות לכסף. ומה שטוב בניידות - הוא בדיוק זה - הניידות. זה קצת תיק לצאת עם משהו לא נייד כשהוא גר רחוק ממך.

מילא פריס הילטון

אבל מה עם רשת מלונות פתאל? לטעמי לא צריך להעלות את הנושא הכספי עוד לפני פגישה ראשונה, מיותר לחלוטין, עוד לא הכרתם בכלל.. לגבי הניידות, זה מאוד תלוי, בסה"כ מדובר בשרון, לא בחיפה, 20 דק' מתל אביב... ואם הוא נייד, כשהוא הציע להפגש בתל אביב, היית מבקשת להפגש בשרון, כי את לא ניידת בקיצור, נראה לי שאת מעצימה את העניין של ה"עוני" שגורם לך לחוסר בטחון מסויים שימי את זה בצד ואל תתייחסי לזה כחולשה, תקבעי פגישה ראשונה בשרון, ובשניה הוא כבר יוכל לבוא ולאסוף אותך...

venouese1

New member
גם בפגישה שניה שלישית ועשירית....

לא מעלים את נושא מצב חשבון הבנק....

אישון36

New member
את לא מעודכנת

כמות הנשים ששאלו אותי שאלות שהמטר שלהן היא אחת - כמה כסף יש לאיש גדולה יותר מאילו שלא שאלו....ואני מדבר על לפני דייט ראשון. אישון. גילוי נאות.

איפכא מתסברא...

אם לנקוט בלשון ארמית שכל כך מתאימה לרוח החג. אתה מספר שהנקודה הכספית הועלתה עוד לפני(!) הדייט הראשון מה שמתיישב היטב דווקא עם הטענה של גברת וי שטענה שהנושא לא נידון לא בדייט השני, השלישי ואפילו לא העשירי. אכן, לא, הוא נידון עוד בשלב "השאלון הזהה" הידוע לשמצה. (אין אייקונים הפעם. הנושא הזה ממש, אבל ממש לא מצחיק אותי).

magenta היקרה

מה שנאמר בנוגע למיס הילטון, נאמר בבדיחות הדעת מפני כמה אנשים שחשבו שאם אני בלונדה מטופחת ושם משפחתי במקרה פתאל, יש לי במקרה ימבה כסף. לא מכבר השאלה הזו נשאלה. הרשתי לעצמי להיות כנה מפני שלפני 8 חודשים נרשמתי לאתר היכרויות בהמלצת מכרתי שמצאה שם לאחר 200 דייטים במשך שנה, את הגבר לו יחלה ושכעת בעלה. נרשמתי למשך 3 חודשים וכבר בשיחות הראשונות נושא הרכב הציק מאוד לכמה מהבחורים ששוחחו עימי.כשחברתי יעצה לי לא לספר אך רק לאחר המפגש בחור אחד..אומנם שרוט ברמות קשות אך בכל זאת בעל אוזניים ורגשות, הוכיח לי שזה ממש לא רעיון טוב וכשמע מפי שאין לי רכב תגובתו גרמה כמעט לתאונת שרשרת והוא ירד לרמה אישית שמאוד פגעה בי. ולכן אני מעדיפה שכל האמת תצא לפני המפגש ביננו. אגב, אני יוזמת מפגשים בשעות סבירות באזורי המרכז, לא ליד ביתי. אך בד"כ הם רוצים להפגש בשעות מאוחרות בערב מפני לטענתם רק אז מתפנים מעבודתם. היה מקרה בו השקעתי ונסעתי לת"א במונית בכדי לפגוש מישהו ונוכחתי לדעת שלנסוע במונית הלוך חזור זה לא משתלם (220 ש"ח) הפתרון שהוצע לי זה לישון אצל אותו אחד וכמובן שלא התה לי כוונה לישון אצל מישהו שאיני מכירה בלילה הראשון להכירותינו. אגב דיברתי רק על ועם אנשים באזור השרון והמרכז.לא נפגשתי עם מישהו שגר רחוק ממני.

magenta73

New member
אין מוניות שירות?

דרך אגב? אני חושבת שמוניות שירות בין עירוניות עובדות עד 1 בלילה ככה. בכל מקרה, עזבי פתאל כן לא, לדעתי אין מה להיכנס לכיס כ"כ מוקדם בהיכרות. הבעיה היא אכן הניידות. לפחות בהתחלה. ועם כל הכבוד גם הם יכולים ללכת לקראתך - אין כל בעיה להיפגש בשעות סבירות - כמו 9 בערב. עד 12 מקסימום זה נגמר - ואת יכולה לחזור באוטובוס/מונית שירות.

Star_Dust

New member
ערב טוב

קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים. לא הגבתי קודם, כי נראה לי שאין לי תובנות עמוקות בנושא הכסף אבל עכשיו החלטתי לכתוב כי משהו הציק לי בזמן הקריאה. אני מאוד מעריכה את הכנות שלך ואת הצורך שלך להציג תמונה אמיתית בפני העולם. אבל אולי כדאי לבדוק אם את לא משתמשת בתמונה הזאת כדי להבריח ממך אנשים. להגיד לבחור בשיחת טלפון ראשונה: 'שמע אני לא מליונרית, בדיוק להיפך!' זה סוג של הברחה. גם אם אמרת את זה בצחוק וגם אם זה 1000% נכון. אני אם חד הורית ובגלל נסיבות החיים קשורה מאוד לבת שלי. אני קשורה אליה בדרך בה הורים קשורים לילדיהם ובנוסף גם בהיצמדות מיוחדת של אלו שעברו דבר או שניים בחיים ונצמדו לדבר היחיד שיכול היה באותו רגע להציל אותם. בשם הכנות (בה אני מאמינה מאוד), טרחתי אני במשך תקופה ארוכה להגיד לבחורים בדייט ראשון שאני צמודה לבת שלי ולכן קשה להוציא אותי מהבית ועל לילה מחוץ לבית בלעדיה אין בכלל מה לדבר. אני ראיתי בזה כנות. חברותיי, דייט אחר דייט, תהו בקול רם למה לעזאזל אני מנסה להבריח גברים
היום אני יודעת שזה באמת היה משהו שהוא מעבר לכנות. שילוב של נסיון להגן על עצמי וצורך למצוא מישהו חזק שלא יבהל בקלות. למזלי הפסקתי עם נסיונות ההפחדה לפני חודש וחצי בערך ושבועיים אחר כך היה ה'לא דייט' שדובר עליו כה רבות בפורום
. אני מניחה שאם לא הייתי מפסיקה, אז לא הייתם שומעים על הלא דייט ההוא
אין לי מושג אם זה מה שאת עושה. אבל זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשקראתי את הודעתך. אז סתם, רציתי להמליץ שתבדקי. אני לא אומרת, חלילה, שאת צריכה לשקר. אבל לא חייבים לזרוק את כל האמת בפרצוף חמש דקות אחרי שנפגשתם. אפשר לשמור קצת אמת גם לדייט שני
שיהיה לך חג שמח ומאושר

train

New member
הודעה מעולה!

לא שאני בקטע של לחלק ציונים לאנשים כאן פשוט אהבתי את ההודעה שלך

גונדרי

New member
מסכים עם chillout

אם הייתה אכזבה.... ואף אחד עוד לא בטוח שהייתה.... היא רק בגלל נושא הניידות שלך, ולא קשור בכלל לכסף. אני יכול אפילו להבין את זה. אני חושב שזו השאלה הראשונה שצצה כשמכירים מישהי שגרה 'מחוץ לעיר'.... אני מעולם לא פסלתי מישהי בגלל רקע כלכלי. האמת היא שזה נושא שמעולם לא עניין אותי.. אני חושב שזו בעיה שלך עם עצמך. גברים יתאהבו בך, לא בחשבון הבנק שלך. וקחי גם את העצה של סטאר דאסט (
), יכול להיות באמת שאת מצהירה על זה בכזאת בוטות שהצד השני יכול רק לדמיין שמצבך ממש, אבל ממש גרוע.

דרלינג

אל תגידי לאף אחד אם את ניידת או שהשם שלך ואת דומות למשהיא מהרצליה הפיתוח. זה לא הזמן להגיד את צריכה לתת לבחור להכיר אותך מה את באמת ולא להכניס לו מחשבות עוד הוא לא הכיר אותך. פעם אני עצמי עשיתי את הטעות הזו אבל לא מבחינה פיננסית אלא מבחינה אחרת. הכרתי מישהו דרך חברה שלי הוא התקשר אלי וישר זרקתי לו שיש לי ילדה (הוא ידע שאני גרושה) ואין לי המון זמן בערבים הוא לקחת את עצמו וברח. למדתי לקח לא לספר על עצמי ישר פרטי פריטים אלא לפתח שיחה ולגרום לכל נושא להתגלגל מעצמו. וזה מה שאני ממליצה לך : תקבעי פגישה אבל אל תפרטי שום דבר תגרמי לו לבוא לאסוף אותך זה יחסוך לך את התחבורה הציבורית במיקרה ואתם קובעים להיפגש במקום כל שהוא אל תגידי שאין לך רכב תגיעי בתחבורה ציבורית ואל תגידי לו איך הגעת זה לא צריך לעניין אותו בהתחלה במידה וזה התפתח הוא כבר יבין שאת לא ניידת אבל זה יתפוס פרט שולי לחלוטין. בהצלחה דרלינג

אני חושב שמי שיש לו קצת ממון לא

יבקש בחורה מפוצצת כמוהו ב$$$, אם שני בני הזוג לעתיד במצב חוסר ניידות וגרים מאות ק'מ זה מזה אז זו בעיה קשה, למי שיש רכב לנסוע כמה קמ' זו ממש לא בעיה, ולי עוד יש רכב זולל דלק
, אצלי הכסף הוא בכלל לאאישיו

סקאוט

New member
קודם כל תודה על הדלת לעולמך

ועכשיו לעניין עצמו. קראתי והבנתי מכיר בדיוק את הנקודות שציינת אבל לא מקבל אותם. כמובן זה מעיד רק עליי ואין לי מושג איך אחרים היו מתייחסים לזה. יצאתי עם בחורה מהשרון כזאת שעבדה במקום לא מתאים לה ולא הייתה ניידת,אפילו רשיון לא היה לה. הפריע לי? ממש לא כי אני חושב שאפשר לעשות תוצאות גם תוך כדי קשר ולא להגיע כסרוויס מושלם(יש כזה?) מהתחלה. הכל עניין של רצון ונכונות להעניק. מקרה אחר היה שיצאתי עם מישהי בערך מהאיזור שלי אבל זה לא נשאר כך לאורך זמן משום שהיא עברה להתגורר בדרום לרגל סיום לימודי התואר שהיא הייתה במהלכו. בטח תחשבי שפה נגמר הכל אבל לא. הייתי נוסע אליה לדרום אחרי יום עבודה ארוך בקרבת השרון. בסופו של דבר זה נגמר בגלל שהיא הייתה אגואיסטית וחשבה רק איך לקבל עוד ועוד. מה שניסיתי בעצם לומר הוא: אני לא אשלול מישהי בגלל חוסר ניידות או הישגים לא ברומו של עולם. מקווה תרמתי במשהו לעניינך.

ufffnick

New member
לעומת האחרים כאן,

לי נראה שעניין הכסף מפריע לך יותר מענין הניידות. ת'אמת? אני יכול להבין, זו סוג של השפעת רקע של תרבות הכלום שסביבנו. עצם זה שאת פורשת הכל בשיחה הראשונה בזה שאין לך כסף ואין לך יכולת הניידות, זה מבריח. לא בגלל העובדות הלא נעימות. הסיבה היא אחרת, לדעתי. אם אני הייתי שומע אמירה כזו (חוץ מאינסטינקט ראשון של "וואו כמה זבל היא אכלה בדייטים קודמים...") המחשבה שנייה שלי הייתה "איזו חומרנית" למה? כי כל כך קשה לך עם מה שאין לך, שזו התגית שאת בוחרת להציג את עצמך איתה. המחשבה השלישית שלי עשויה להיות "אם אלה אמות המידה שלה כלפי עצמה, אלה אמות המידה שלה כנראה לסביבה, ז'תומרת שהיא תמדוד אותי ב-כמה כסף/ניידות/מקצוע יש לי." ברור לי (בערך) שזו לא הכוונה המיידתי שלך, אבל זה מה שעשוי לעורר אצל אחרים, טובים שממש לא מזיז להם העניין של הניידות. לדעתי, אם את רוצה לנקות את זה מהמערכת שלך מוקדם ככל האפשר, תעשי זאת כברך אגב, באופן מתון ולא כהצהרה רשמית. זו דעתי. ערב נעים.

ufffnick

New member
נ.ב.

מיתר לציין, שתכונה של חורמנות מאוד דוחה בעיני....

סליחה שאני נדחף בלי הכרות רשמית

קראתי מה שכתבת ואני חולק עליך בקטע של החומרנות איך הגעת לזה בכלל? אני קלטתי מהדברים שלה שהיא סה"כ רוצה להיות כנה וולא רוצה שיבואו לה בציפיות. גם אני הייתי מתעצבן אם מישהי לא היתה מספרת לי שיש לה רכב לפני שאני פוגש אותה. ויש כאן כמה שהזכירו שיש להם ילדים ולפני שהתחתנתי היה לי שני מקרים כאלה אישה רווקה ואחת גרושה שהתחמקו מלספר לי לפני הפגישה שיש להם ילדים ורק בפגישה הם הפילו את זה עלי. אם היא היתה אומרת לי שיש לה ילדים אז הייתי אומר לה תודה רבה מותק לי לא מתאים גרושה עם ילדים.

למעלה