על אמהות וקריירה...

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אותי פיטרו לפני שלושה שבועות,עם כל הבעסה,וזה שאני אוהבת את העבודה,וגם ממשיכה לעבוד אחרי הפיטורים כי לא מוצאים מי שיחליף אותי...יש בזה גם קצת הקלה,כי עבדתי גם בעבודה תובענית,הכוללת עבודה בשבתות וחגים. אני חושבת שאת צריכה באמת כמו שכתבו קודמותי,לעשות חושבים עם עצמך,ולהחליט איך את רוצה שהחיים שלך יראו. וכמובן לעמוד מאחורי מה שתחליטי. בהצלחה!

התחלתי היום לישם את "מודל הגבולות"

והרבה בזכותכן !!!! כשחזרתי הביתה עמדתי להאכיל את הגוזל ירקות. לפני שהתחלתי הטלפון צילצל. במקרה עניתי. רצו לשאול אותי משהו. אמרתי שאני לא יכולה עכשיו כי אני עסוקה עם הבן שלי. גמרתי להאכיל אותו והתיישבתי לאכול בעצמי ורק אחר כך חזרתי אליהם ואתם יודעים מה- יכלו להסתדר לבד ! לא כל בעיה אני צריכה לפתור ! מבטיחה להמשיך לעבוד על עצמי. תעזרו לי בזה ?

ילדונט

New member
איזה יופי!

אני מצויינת בלהחדיר מוטיבציה לאחרים (חבל שאני לא מצליחה לעבוד על עצמי
). תמיד שמחה לעזור

דוק26

New member
אלמוג, האם יש לך אפשרות נאמר

לעבוד 3 ימים עד מאוחר ויומיים לצאת ב- 16:00 ואז לא לענות לטלפונים ולהקדיש את כל הזמן שלך לדורון? יש לי חברה שעובדת כעו"ד בחברת ביטוח כלומר היא בעמדה ניהולית ואמנם הקטנה שלה כבר בת 3 אבל זה מה שהיא עושה. 3 פעמים בשבוע היא חוזרת ב- 20:00 הביתה ופעמיים בשבוע היא מוציאה את הילדה מהגן ב- 16:00 ושיתהפך העולם. מה דעתך? אסנת

ממש לא !

מעדיפה לצאת כל יום ב- 16:30 (עכשיו אני אפילו יוצאת יותר מוקדם בגלל שעת הנקה אבל אני גם מגיעה לפני 8.) אין כזה דבר יתהפך העולם. הבוס שלי יכול להתעצבן אם הוא לא משיג אותי למרות שאני יודעת לענות לו.... בעתיד אצטרך לתת יום בשבוע עד יותר מאוחר. נראה לי שאספור באותו יום את הדקות עד שאראה את הגוזל

בראבו. ההתחלה יותר קשה. אח"כ חשוב ל

להתמיד ולא לתת ל"יוצאים מן הכלל" ול"רק עוד אחד" לערער אותך. בהצלחה.

למעלה