שמות

../images/Emo6.gif אנחנו נתנו 2 שמות

ביגלל שנועה נולדה בספרד...וגם נימצאת שם לסרוגים נתנו לה 2 שמות שם לועזי ושם עיברי....ליפעמים אנחנו קוראים לה ב 2 השמות וליפעמים רק באחד מהם...

אור 4

New member
לנו היתה רשימה ארוכה של שמות

פוטנציאלים והחלטנו רק אחרי שהוא נולד, כי צריך לראות איך השם מתלבש על הבן-אדם ומה הכי מתאים לו. אז אל תדאגי - בסוף יהיה משהו (או שתקראי לו "בוא הנה" וזהו
).

את יכולה לבדוק דרך האינטרנט

למרות שאני לא מצאתי כי כל השמות נראו לי כבדים. מה שהכי חשוב זה שיהיה קל לאמריקאים לומר אותו ושלא יהיה בעל משמעות רעה כמו: גל בנורבגית זה משוגע!!! שמות כמו בר או רום לא היו מאשרים בנורבגיה לקרוא לילדים כי אלו שמות של אלכוהול וכדומה . דור בעיתי בצרפתית. מה דעתך על קיי kay זה "רציף" בנורבגית?? שם חמוד וקצר. אני יודעת שעם טום- או תום יש להרבה אנשים בעייה. אולי יונתן בן או דניאל?? אני רציתי אופק אבל שאלתי חבר נורבגי שלנו איך זה נשמע לו והוא אמר שזה נשמע כמו שם של חברה. בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה בבחירת השם. גם אנחנו התלבטנו עד כ יומיים לפני הלידה. בעלי, חובב מושבע של ערוץ extreme sport היה מסתכל על כל הגולשים והיה בא אלי כל ערב עם שמות חדשים. אגב אילי היתה עדיפות ראשונה שלו
אבל בסוף החלטנו על רוי שבעיני הוא הכי יפה רק יש בעייה אחת והיא שבביקור בארץ היינו צריכים לתקן את כולם..."לא רועי אלא רוי"

אנחנו רצינו תמוז

אבל יותם יצא בן... עדו טוען שזה מתאים אבל לי זה לא מסתדר עם בן. את יותם בחרנו דווקא מיותם הקסם. אולי תמצאי דווקא בספר שאת אוהבת שם שמתאים לך? עדו היה ממש גרוע בזה מציא שמות כמו לינוד ועוד מיני זוועות. האמת יותם היה שמוליק קיפוד קצת יותם זמן מהמתוכנן ... עד שהתרגלתי...

כומי

New member
עילי ועידו

הם שני שמות תנ"כיים דיי מודרנים ונשמעים טוב באנגלית.

עם השם עידו יש בעיה בהגייה באנגלית,

כי הם הוגים "איידו". זה קרה לבן של חברה שלי. עדי, מה עם שמות כמו אֱיָל או אַיָל? ואפילו אילון? ומה עם תומר?

מה עם גיא?

לדעתי שם מקסים. אלון היה בין הראשונים שלנו, וגם מור (לבן), יובל, עומר, ניב אמשיך לחשוב

למעלה