טוב, יש תמונות חדשות אבל...

escaping

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo35.gifטוב, יש תמונות חדשות אבל...

בעייה! אלו שלוש תמונות ממגזין צרפתי והם מאוד(אבל מאוד!!!) גדולות... הם לא נמצאות בכתובת באינטרנט אחרת הייתי נותנת לכם את הלינק. אז מי שכן יכול לשים אותם בכתובת של אינטרנט בשביל כולם שיכתוב הודעה ואני ישלח לו אותם באי-מייל או משהו. בעצם, אני יכולה לשלוח אותם באי-מייל לכל מי שרוצה אותם, אז פשוט תכתבו תגובה עם רעיון מה לעשות...

Drorrrrrr

New member
את מוזמנת לשלוח לי או לקרין אותן

ואז אנחנו נעלה אותן לגלריות ותקבלו לינקים אליהם
או שאני פשוט אעלה אותן לשרת של האתר שלי

escaping

New member
זהו! שלחתי!

בטח מרוב הגודל סתמתי לך את האי-מייל:) טוב, תודה על ההתנדבות!

Drorrrrrr

New member
לא דווקא לא ../images/Emo13.gif המנהלים בתפוז

מקבלים אי מייל מה זה גדול
נראה לי שהוא מאכסן עד 100 MB

Drorrrrrr

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo26.gif

תמונה אחת עלתה לגלריות שתי התמונות האחרות היו גדולות מדי אז בגלריות יש: "תמונה ממגזין צרפתי (שענת אהבה) או משהו כזה" ושתי התמונות האחרות כאן ופה

escaping

New member
חשבתי לנצל את חוסר החיים שלי...

ואולי לעשות כל מיני דברים שקשורים לרובי. אתם יודעים, ציורים וכאלה... מי בא להוסיף תמונה? הכישרון היצירתי שלי....(ראו תמונה מצורפת)

Drorrrrrr

New member
המממממ לא יודע ../images/Emo10.gif

לגלריות זה לא עולה לשרת זה לא עולה אני לא יודע מה לעשות

escaping

New member
ניסית...

פעם, פעמיים, שלוש וגם ארבע? נראה... אולי אני יצליח לדחוס את זה לתוך איזה אתר ביאהו, אם אני רק יפענח איך עושים את זה...

escaping

New member
שימו לב!הצלחתי!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif

יש!!!!!!! אז, לכל המעוניינים, הכתובת היא כאן. כל מי שרוצה יכול להיכנס ולשמור לו את התמונות למחשב. התמונות נראות קטנות אבל בעצם אם תסתכלו במה ששמרתם הם נשמרות בגודל הטבעי שלהם.

escaping

New member
באסה. לא עובד. אבל יש לי רעיון טוב-

שכן עובד!!! מה הבעייה של התמונות האלה??? טוב, אז מצאתי את הפיתרון האולטמטיבי! אני יפתח יוזר חדש ביאהו ואת הסיסמא והשם אני ירשום כאן. התמונות וכל מה שתרצו(שירים או מה שזה לא יהיה) יהיו שם ואחרי שלכולם כבר יהיה אותם אני ימחוק אותם מהיוזר. זה יוכל להיות האי-מייל של הפורום. מקובל עליכם?

escaping

New member
טוב, אז תיכנסו ליאהו ככה-

יוזר ניים- robbie_forum סיסמא- monkey פשוט תיכנסו ותישמרו לכם מה שאתם צריכים. אבל תזכרו לא למחוק כדי שכולם יוכלו ליהנות מזה.

escaping

New member
כן! בטח!!! זה לכולם!

רק שכולם יודיעו כאן אם הם הורידו את התמונות או רוצים להוריד אותם כדי שאני יוכל למחוק את התמונות ולהחליף למשהו אחר. שירים או וידאו קליפים אולי...

למעלה