g a z

New member
../images/Emo4.gif

למה גם אחרי חצי שנה הוא עדיין מצליח להשפיע עליי ככה? למה במילה אחת קטנה שהוא אומר, או אפילו פשוט לא אומר, הוא מצליח לשנות ברגע את מצב הרוח שלי, שבין כה וכה הוא הפכפך ברמות שלא פעם מטרידות ומפחידות אותי? למה אני עדיין מחכה לו, אף על פי שאני יודעת שמאז ומתמיד זה היה חסר סיכוי? למה אני עדיין משתדלת לשכנע את עצמי שיש בי כוחות להמשיך להתראות איתו בלי להפגע, אף על פי שאני יודעת שכל פעם הוא שובר אותי מחדש? למה אני מסרבת להקשיב לכולם שאומרים לי להמשיך הלאה כי הוא סוג של סם מסוכן עבורי? למה הוא מתעקש להשאר בלב ובראש שלי? למה אני לא מצליחה לגרש אותו משם?! למה גם כשמסתמנת מעין אופציה לקום ולהמשיך הלאה אני עדיין ממשיכה לחשוב עליו "במאחורה של הראש"? למה הכרתי אותו בכלל!? ולמה כשכבר החלטתי שדי, ומחקתי את מספר הטלפון שלו, ובכך בעצם מנעתי מעצמי כל אפשרות לתקשר איתו, הוא יצר קשר שוב אחרי חודשיים קשים מנשוא שבהם לא הפסקתי להרהר לגביו ולהתגעגע כל כך? למה למה למה!?

‏...

אני כל כל מזדהה איתך. בהכל.. ובפרט בעניין שקשה להמשיך הלאה כי הלב לא נותן ל``זרים`` להתקרב. את שואלת למה?.. לא יודעת.. אני כן יודעת שלמחשבות יש כח חזק.. אולי זה מה שצריך לעשות.. להפסיק לחשוב..

Cobe Anan

New member
למה? כי ככה אנחנו.

הלב לא חושב מהראש. רואים את זה כל הזמן, מנסים ללמוד, אבל אין מה לעשות, מה שאנחנו יודעים לעולם לא יוכל להשפיע לגמרי על מה שאנחנו מרגישים. הדרך היחידה להשתקם היא פשוט להרגיש משהו יותר חזק..

pain is MY love

New member
כתבת את זה עליי?...

מזדהה עם כל מילה...
אהבה לא ממוממשת תמשיך ותרדוף אותך עד שהיא לא תתממש... או עד שהיא תדעך. אולי..

Zoharrr

New member
היא תמשיך לרדוף עד שאת

תחליטי לתת לה ללכת. היא לא יכולה לרדוף, היא לא משהו מוחשי שיכול באמת ללכת אחרייך ולא להניח לך, את זאת שלא מניחה לה. האהבות האלו של אנשים רודפות אותכם כי אתם לא מתמודדים איתם, כי אתם לא באמת רוצים שזה "יעבור" לכם. אני לא מאמינה שצריך להיכנס לקשר כדי לשכוח מקשר קודם ואני לא מאמינה בזה שמשהו רודף אותך,אני בהחלט מאמינה בזה שעם כל הרצון הטוב שלכם אתם לא יודעים להתמודד. ומה עושים עם זה הלאה? מי שלא מצליח להתמודד לבד יכול בהחלט לפנות לעזרה מקצועית. זאת לא בושה,זה אובן של בן אדם בדרך כזו או אחרת וצריך להתמודד עם זה ועם לא לבד אז עם פסיכולוג. ועוד דבר, לפעמים אנחנו חושבים שאנחנו מאוהבים, אבל אנחנו לא, אנחנו פשוט מאוד אובססיביים. לפני שאתם מכריזים על זה שהייתם מאוהבים עד מעל הראש תבדקו מזה אובססיה, לפעמים בהמון צער תיווכחו לדעת שזה מה שחוויתם. שזה לא אהבה(או סוג מאוד לא בריא של אהבה).

pain is MY love

New member
אהבה ואובססיה זה כמעט אותו דבר

אובססיה מבחינתי היא פשוט תופעת לוואי של האהבה.. ונכון, לא ממשיכים הלאה כי לא רוצים להמשיך הלאה אבל זה כמעט בלתי אפשרי לרצות!

את מקלה ראש בשימוש במילה

אובססיה אובססיה ואהבה זה ממש ממש, אבל ממש לא אותו דבר. אובססיה זה מעבר לכל רגש שאת יכולה לרפא בעצמך אם את אובססיבית, זה לאו דווקא כי את אוהבת. וזה מאוד אפשרי לרצות. זה אולי לא נראה ככה כשאתה טבועה בתוך זה אבל כשאת אחרי זה, את מבינה שהכל תלוי בך:)

Zoharrr

New member
מרינה זה כמעט אבל זה לא!!

אהבה זה משהו בריא,אובססיה זה הפרעה. וזה משהו שזקוק לטיפול ויכול להזיק לחיים שלך מאוד.

pain is MY love

New member
כן ממש

ילד חיה בסרט שאהבה תמיד בריאה וורודה ומושלמת.. אין מה לעשות גם אהבה חולנית היא אהבה!

Zoharrr

New member
לא ממש מרינה

אהבה חולנית היא הפרעה,משהו שזקוק להתערבות מקצועית. ואפילו לא אהבה. אהבה יכולה להיות קשה וגם כואבת,אבל חולנית? אני בספק.

היא לא התכוונה..

חולנית מלשון אני אוהב אותך.. ואם לא תהיי שלי אני ישחט אותך ויתן לחתולים לאכול.. היא התכוונה מלשון.. גם אם עוד 10 שנים אני יהיה נשואה ועם ילד.. עדיין הוא ינגן לי במיתרי הלב.. ( מקווה בשבילו שאני לא יהיה הבעל )

שטויות..

כתבתי את זה בשביל עצמי.. אני לא אוהב טעויות כתיב.. הממ בכל מקרה את.. מה איתך מה נשמע.. הכל בסדר..?.. התגברת על מה שמו..?.. עשית מה שאמרתי לך והלכת לקחת פירוט שיחות..?

למעלה