כן מאמי..:]]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #20 אמ"ל../images/Emo110.gif שירר את חייבת ללמוד לשרשררררר המממממ אגם באינטימה או סקצ'רס?
מ מאשה New member 22/8/06 #21 ../images/Emo15.gifוואי קשה../images/Emo12.gif אממ..שניהם../images/Emo9.gif אגם אצל יאיר לפיד או יורם גאון (וואי שאלה מפגרת )
../images/Emo15.gifוואי קשה../images/Emo12.gif אממ..שניהם../images/Emo9.gif אגם אצל יאיר לפיד או יורם גאון (וואי שאלה מפגרת )
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #22 יאיר לפיד../images/Emo110.gif אגם על במה [מופעים כמו שיר נולד ופסטיגל וכאלה] או בטלוויזיה [אמ"ל וכל אלה.. ]?
יאיר לפיד../images/Emo110.gif אגם על במה [מופעים כמו שיר נולד ופסטיגל וכאלה] או בטלוויזיה [אמ"ל וכל אלה.. ]?
מ מאשה New member 22/8/06 #24 ../images/Emo15.gif אגם על הבמה../images/Emo9.gif אממ..אגם עם שמלה או עם ג'ינס וגופיה?
ש שיר חולה על אגמי New member 22/8/06 #27 ../images/Emo12.gif??? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה עשיתי כמו כולם
ש שיר חולה על אגמי New member 22/8/06 #28 איך זה הגיע לפהה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה מפגרר שירשרתי למיכל בכל אופןן
ש שיר חולה על אגמי New member 22/8/06 #30 שאלה קשההה..... שניהם ביחדד../images/Emo9.gif אגם עם פן או טבעי?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #31 טבעי../images/Emo110.gif שיייר שאלתי משו דומה חחחח וחפיףף תפוז לפעמים משתגע אני מכירה את זה.. הממממ אגם בראיונות בעיתון או בטלוויזיה?
טבעי../images/Emo110.gif שיייר שאלתי משו דומה חחחח וחפיףף תפוז לפעמים משתגע אני מכירה את זה.. הממממ אגם בראיונות בעיתון או בטלוויזיה?
ש שיר חולה על אגמי New member 22/8/06 #32 בטלווזיהי גם שומעים גם רואים../images/Emo13.gif אגם באהבה מעבר לפינה- עם מיקי או טל?
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/8/06 #33 מיקי../images/Emo204.gif *לא עברתי על השרשור יכוליות שאני אשאל שאלה פעמיים* אגם מדובבת בסרט או משחקת בפרסומת?
מיקי../images/Emo204.gif *לא עברתי על השרשור יכוליות שאני אשאל שאלה פעמיים* אגם מדובבת בסרט או משחקת בפרסומת?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #34 מדובבת בסרט../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif אגם בבלוג TV או אגם כותבת בפורום?
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/8/06 #35 אגם כותבת בפורום../images/Emo204.gif *חחח עד עכשיו זה היה אחרת אבל אחרי שהיא כתבה לי הקדשה * עצומה שאביחי יהיה מנהל.. או לא? חחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי אין לי יותר שאלות
אגם כותבת בפורום../images/Emo204.gif *חחח עד עכשיו זה היה אחרת אבל אחרי שהיא כתבה לי הקדשה * עצומה שאביחי יהיה מנהל.. או לא? חחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי אין לי יותר שאלות
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #37 חחח כן../images/Emo110.gif לא שזה עזרר... המממ תמונותתת של אגם פאפרצי או כתבת רכילוות עליה?
ה הדסי מתה על אגמי New member 22/8/06 #38 פפראצי../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif אגגגםםםםם עם אורנה דץ? או גודי ניר מוזס? חחחח
מ מאשה New member 22/8/06 #39 ../images/Emo15.gif עם אורנה דץ../images/Emo3.gif אגם בתמונה עם מיכל או עם הדס? (נראה מי תענה ראשונה )
../images/Emo15.gif עם אורנה דץ../images/Emo3.gif אגם בתמונה עם מיכל או עם הדס? (נראה מי תענה ראשונה )
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/8/06 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif אני לא עונה על זה זה לא הוגן השאלה הזאת אגם בתמונות עם מעריצים או עם סלבס?
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif אני לא עונה על זה זה לא הוגן השאלה הזאת אגם בתמונות עם מעריצים או עם סלבס?
מ מאשה New member 22/8/06 #41 ../images/Emo15.gif תלוי איזה.. מעריצים ואיזה סלבס אם נגיד אגם עם נינט..אז אני בוחרת ב"אגם עם מעריצים" אגם עם בגד ים או עם בגדים?
../images/Emo15.gif תלוי איזה.. מעריצים ואיזה סלבס אם נגיד אגם עם נינט..אז אני בוחרת ב"אגם עם מעריצים" אגם עם בגד ים או עם בגדים?